Kinder- & tienermasasage + heppiemassage


1.jpg
Bij kindermassage gaat het minder om het perfect manipuleren van de spieren maar veel meer om het leren omgaan met positieve aanraking en het stimuleren van de huid.
Het gaat om bewustwording van het eigen lichaam en dat kinderen goed in hun vel komen te zitten.
Bij massage komt er een stofje vrij dat zorgt dat we ons beter, positiever en vrolijker voelen.
Aanraken is een eerste levensbehoefte voor zowel kinderen als volwassen. Voor een gezond lichaam en geest hebben we aanraking net zo hard nodig als voeding en beweging.
In onze huidige samenleving wordt er veel van kinderen gevraagd. Voor hen is het soms moeilijk om de prikkels die ze ervaren, te doseren en te verwerken. Ze raken snel uit balans. Aangezien alle indrukken van de dag in het lichaam worden opgeslagen, is het belangrijk deze zo nu en dan helemaal los te kunnen laten. Gebeurt dit niet voldoende dan kunnen er klachten ontstaan.
Massage helpt de dagelijkse prikkels te verwerken en voorkomt diverse lichamelijke, geestelijke en emotionele ongemakken.
Massage kan echter ook gewoon een aangename tijdsinvulling zijn, een moment van rust en ontspanning, van verwenning en genieten.
Voor wie: kinderen van 4 tot 16 jaar.

De heppiemassage® is een bijzondere massage op maat voor bijzondere kinderen en volwassenen
Deze massage werd door Helen Lodder speciaal ontwikkeld voor kinderen met autisme. Al snel bleek dat deze massage ook geschikt was voor alle personen met een stoornis in de prikkelverwerking zoals ass, adhd, hsp, syndroom van Down, …
Deze massage wordt over de kledij heen gegeven.
Voor wie:
Kinderen vanaf 4 jaar met ass, adhd, hsp, syndroom van Down,.
Volwassenen met het syndroom van Down of met een verstandelijke beperking.

Voor meer info zie www.heppiekids.be
Zoekertje nr : 1972835
Laatste inlog : 21.09.2019
Lid sinds : 15.12.2018
Gezien : 90 keer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!