Begeleiding lager...Woluwe-Saint-Pierre

Is uw kind franstalig en gaat hij/zij naar een immersie- of nederlandstalige school ? Votre enfant est francophone et fréquente une école en immersion ou l'enseignement néerlandophone .
 28 € 6 avis

Bijles 5de en 6 de leerjaarSchoten

Wiskunde en Nederlands. Door ex-onderwijzer, zorgleerkracht, zorgcoördinator. Bij jou thuis, omgeving Berkenrode, Koningshof. Met aandacht voor faalangst en motivatie van het kind.
 25 € 

Zomervakantie, tijd om te herhalenSint-Jans-Molenbeek

Zomervakantie, tijd om te herhalen
Hallo, Ik ben Mélissa (23) en woon in Brussel. Ik sta al 2 jaartjes in een vierde leerjaar in een schooltje in Laken. Ik zou heel graag bijles geven aan kinderen van het 1e lj t.e.m.
 20 € 

Bijles en huiswerkbegeleiding (juf met vele...Ninove

Heeft uw kind van de lagere school ondersteuning nodig voor taal en wiskunde? U bent bij mij aan het goede adres na de schooluren en in het weekend. De bijlessen gaan enkel door op mijn thuisadres.
 20 € 

Bijles omgeving Antwerpen, Zwijndrecht, UkkelZwijndrecht

Ik ben Joris, leerkracht lager onderwijs. Naast het diploma leerkracht lager onderwijs, heb ik ook het diploma leerkracht secundair onderwijs, wetenschappelijke vakken.
 20 € 

Augustus - Bijles 1ste tot 4de leerjaar regio GentGent

Leerkracht lager onderwijs geeft bijles...
 20 € 

Bijles lager onderwijsDestelbergen

Als 50 jarige onderwijzeres ben ik bekend met vele leermoeilijkheden.
 20 € 

Bijles vakantieBottelare

Hallo, ik ben een gepensioneerde leerkracht met 35 jaar ervaring, in alle leerjaren van de lagere school. ik mis de school en de kinderen en wil hen graag helpen met problemen voor rekenen of taal.
 15 € 

Bijles: huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding,...Kessel-Lo

Enthousiaste opvoedster wil je graag begeleiden bij het studeren Doelgroep; lager onderwijs en middelbaar Regio: Leuven Groetjes, Tosca...
 25 € 

Bijles lager onderwijsZottegem

Hallo, Als leerkracht met meer dan 25 jaar ervaring geef ik bijles en huistaakbegeleiding aan kinderen uit het Lager Onderwijs.

HuistaakbegeleidingGerdingen

Op zoek naar een leuke huistaakbegeleiding voor uw dochter/zoon.
 10 € 

Hulp nodigKapelle-op-den-Bos

Hallo Ik ben zelf juf in het vijfde leerjaar. Ik geef bijlessen voor alle vakken van de lagere school.
 25 € 

Studiehulp voor kinderen of studenten regio...Vilvoorde

Studiehulp voor kinderen of studenten regio...
Beste student Beste geïnteresseerde Ik heb ervaring met lesgeven aan leerlingen en scholieren. De vakken die ik geef zijn divers. Wo, rekenen, Nederlands, Frans, etc.).
 15 € 

EHBOnderwijs - bijlessen basisonderwijs - taalbad...Grimbergen

EHBOnderwijs - bijlessen basisonderwijs - taalbad...
Bij ehbonderwijs willen wij leerlingen van het basisonderwijs emotioneel en sociaal laten openbloeien. Door de juiste studiemethode en remediëring van wiskunde, wo, taal, ….
 35 € 

Efficiente bijles (Regio Kortrijk - Deinze)Kortrijk

Ik ben Rune Bartier, een zeer gemotiveerde studente leerkracht lager onderwijs. Voor de klas staan is mijn ding. Jammer genoeg zijn er nog veel leerlingen die het zeer moeilijk hebben in de klas.
 10 € 

Bijles kinderen lagere schoolDworp

Bijles kinderen lagere school
Beste Ik ben een leerkracht lager onderwijs (te Brussel) en geef in mijn vrije tijd bijlessen. Uren, dagen,. mag u zelf kiezen. Prijs.
 15 € 

Augustus - Bijles 1ste tot 4de leerjaar regio GentGent

Leerkracht lager onderwijs geeft bijles aan 1ste tot 4de leerjaar in Gent (en deelgemeenten). Enkel nog plaats in augustus.
 20 € 

Bijles Lagere school / studiemethode /...Brecht

Bijles Lagere school / studiemethode /...
Alle info vindt u op...
 40 € 

HuiswerkbegeleidingDendermonde

Hallo ik geef bijles van het 1ste tot en met het 4e leerjaar. Ik kan helpen met huiswerk, toetsen voorbereiden, extra uitleg en extra oefeningen geven.
 15 € 

Geduldige en gemotiveerde reken- en taalcoachAartselaar

Als gemotiveerde en geduldige zorgjuf met jarenlange ervaring en bijkomende opleiding "Remediëring en zorgverbreding voor het lager onderwijs" help ik je graag bij de voorbereiding van de laatste...

Onderwijzeres en zorgcoördinator lagere schoolHerentals

Onderwijzeres en zorgcoördinator lagere school
Ik ben onderwijzeres en zorgcoördinator op de lagere school. Met meer dan 15 jaar ervaring wil ik graag kinderen helpen om hun moeilijkheden te overwinnen en hun talenten in te zetten.
 20 € 

Bijles lager onderwijsRavels

Ik ben afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en ben ook actief in het onderwijsveld. Als bijverdienste ben ik bereid bijles te geven in de vakken van het lager onderwijs.
 15 € 

Leerkracht lager onderwijs geeft bijles.Berchem

Bijles voor leerlingen in het lager onderwijs. (1ste tem 6de leerjaar) Maandag, donderdag, vrijdag van 16u-17u, 17u-18u of 18u00-19u00 Woensdag is het uur overeen te komen. Enkel regio Antwerpen.
 20 € 

Gemotiveerde tutorBrussel

Ik ben Elizabet, 27 jaar en in het bezit van enerzijds een diploma master Psychologie en anderzijds een diploma Specifieke lerarenopleiding psychologie en pedagogische wetenschappen.
 25 € 

Bijlessen lager onderwijsDeurne

Bijlessen lager onderwijs
Ik ben Anke, 27jaar oud. Momenteel sta ik in het zesde leerjaar. Daarbuiten geef ik bijlessen aan kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar.
 25 € 

  • Bijlessen
  • Lager onderwijs
  • : 25 Volgende >>

    Newsletter

    Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: