Op zoek naar pianoles aan huis - Regio Zemst -...Elewijt

Beste, Mijn partner en ikzelf zouden graag leren piano spelen, dus zijn we op zoek naar privé leraar/lerares piano aan huis. Regio Zemst - Mechelen. Indien interesse, kan u ons contacteren op lin.

Pïanolessen en bijlessen AMV te MachelenMachelen

Pïanolessen en bijlessen AMV te Machelen
Ben je te jong voor de muziekacademie maar kriebelt het al om te starten? Heb je geen zin om de lessen deze zomer 2 maanden te onderbreken of ben je afgestudeerd en wil je de lessen niet stopzetten.
 15 € 

Pianolessen in HalleHalle

Pianolessen in Halle
Ik ben Kaat en geef privéles piano bij mij thuis in Halle. Zowel kinderen als volwassenen, beginners als meer gevorderden zijn welkom. Enige voorkennis (notenleer) is niet nodig.
 15 € 

Pianoles voor beginners tot gevorderden.Leuven

Pianoles voor beginners en gevorderden tot middelbare graad. Zelf een gedreven pianist die aan het Kso Lemmensinstituut heeft gestudeerd en nu studeert aan het Koninklijk conservatorium te Brussel.
 15 € 

Master in muziek geeft pianolessenOverijse

Als lyrische zangeres (Master in zang en vorming in klavecimbel) geef ik pianolessen voor beginnende leerlingen bij u thuis.
 40 € 

Pianist gezocht als begeleider kinder- en...Berg

Pianist gezocht als begeleider kinder- en...
Jong Cantabile is een tof, dynamisch kinder- en jeugdkoor met 64 leden, 31 kinderen en 33 jongeren, uit Berg-Kampenhout. Leden zijn 6-12jr en 12jr tot momenteel 30 jaar oud.
 50 € 

Pianoles notenleer harmonieErps-Kwerps

Graag wil ik mezelf even voorstellen! Ik ben Marc Joostens pianist en sound engineer.

Pianoles ternat dilbeek brussel Asse liedekerkeTernat

Droomt u er ook van om piano te kunnen spelen ? Woont u in de omgeving van Asse, Ternat, Dilbeek, Brussel? Dat kan op eigen tempo en met eigen muziekkeuze (geen notenkennis vereist),.

PianolesDiest

Pianoles
Pianoles vanaf 6 jaar, ook voor volwassenen en mensen met een beperking! Meer info op /karensklaviertje...
 10 € 

Privé Pianolessen voor beginnersHofstade

Privé Pianolessen voor beginners
Droomde je zoontje of dochtertje er al van om piano te spelen, maar zat hij/zij nog nooit aan het instrument of kan hij/zij geen noten lezen.
 10 € 

Piano lessenLeuven

Piano lessen
Mijn naam is Maurizio Pascale en ik ben afkomstig uit Italië. Al 3 jaar geef ik pianoles aan alle leeftijden en niveaus. Ik spreek vlottend Engels, Nederlands en uiteraard ook Italiaans.
 25 € 

Pianolessen kinderen en volwassenenBaal

Koos je voor een slimme manier van begeleiden. Naast individuele lessen, waar de leerling dus alle aandacht krijgt, kiest men er bewust voor om de klassikale lessen klein te houden.
 170 € 

Piano -en zangles voor iedereenLeuven

Piano -en zangles voor iedereen
Zou je graag leren zingen of piano spelen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Zelf speel ik al 18 jaar piano, heb ik dit ook enkele jaren als hoofdinstrument aan het conservatorium...
 25 € 

Pianoles voor beginnersKessel-Lo

Pianoles voor beginners
Iedereen piano organiseert pianolessen voor beginners van alle leeftijden (vanaf 6 jaar). Ook wie al enige ervaring opdeed en hier graag verder mee aan de slag gaat is welkom.

Newsletter

Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: