Pianoles notenleer harmonieErps-Kwerps

Mag ik mijzelf even voorstellen? Ik ben Marc Joostens pianist en sound engineer. Mijn pianolessen ben ik begonnen bij Leo Caerts jr.

Pianoles voor beginners / Piano lessons for...Affligem

Pianoles voor beginners / Piano lessons for...
(English below) Voor jong of oud, met of zonder voorkennis notenleer, bij mij of bij uw thuis (prijs/halfuur) Profiel Conservatorium Lemmensinstituut + Muziekpedagogie Contacteer me via...
 15 € 

Pïanolessen en bijlessen AMV te MachelenMachelen

Pïanolessen en bijlessen AMV te Machelen
Ben je te jong voor de muziekacademie maar kriebelt het al om te starten? Heb je geen zin om de lessen deze zomer 2 maanden te onderbreken of ben je afgestudeerd en wil je de lessen niet stopzetten.
 15 € 

Pianolessen in HalleHalle

Pianolessen in Halle
Ik ben Kaat en geef privéles piano bij mij thuis in Halle. Zowel kinderen als volwassenen, beginners als meer gevorderden zijn welkom. Enige voorkennis (notenleer) is niet nodig.
 15 € 

Pianoles voor beginners tot gevorderden.Leuven

Pianoles voor beginners en gevorderden tot middelbare graad. Zelf een gedreven pianist die aan het Kso Lemmensinstituut heeft gestudeerd en nu studeert aan het Koninklijk conservatorium te Brussel.
 15 € 

Master in muziek geeft pianolessenOverijse

Als lyrische zangeres (Master in zang en vorming in klavecimbel) geef ik pianolessen voor beginnende leerlingen bij u thuis.
 40 € 

Pianist gezocht als begeleider kinder- en...Berg

Pianist gezocht als begeleider kinder- en...
Jong Cantabile is een tof, dynamisch kinder- en jeugdkoor met 64 leden, 31 kinderen en 33 jongeren, uit Berg-Kampenhout. Leden zijn 6-12jr en 12jr tot momenteel 30 jaar oud.
 50 €