Pianolessen (enkel ) voor beginners...Aartselaar

Pianolessen (enkel ) voor beginners...
Hallo toekomstige pianist(e)! De naam van meester is HoHang, een ervaren, afgestudeerde klassiek pianostudent uit de muziekschool van Wilrijk/Edegem/Aartselaar.
 10 € 

Leuke pianolessen volgen te TemseTemse

De lessen worden gegeven door een professionele muziekleerkracht piano of keyboardlessen of zanglessen voor iedereen, vanaf 3 jaar tot 113 jaar - vanaf 90 euro voor 10 lessen Telefoon 03/771...
 90 € 

Pianoles voor beginnersGent

Pianoles voor beginners
Volg pianoles met of zonder voorkennis notenleer. In Gent....
 25 € 

PianolesIeper

Pianolessen per uur 20 euro...
 20 € 

Oude Stijl Piano JazzAalst

Piano oude stijl jazz / Blues, boogie woogie, ragtime, dixieland.. deze typische, aanstekelijke solo pianostijl wordt niet onderwezen in het officiële muziekonderwijs.

Piano-en accordeonlessen te Ronse (vanaf 5 jaar)Renaix

Piano-en accordeonlessen te Ronse (vanaf 5 jaar)
Notenleer onmiddellijk toegepast op het instrument kinderen zitten in een groepje van max 2, de nootjes worden spelenderwijs met kleurtjes aangeleerd.
 13 € 

Pianoles Jens PfennigEdegem

Pianoles Jens Pfennig
Professionele pianist Jens Pfennig biedt privélessen piano aan iedereen van alle leeftijden vanaf 6 jaar aan. Het maakt niet uit of je beginneling bent of al gevorderd.
 30 € 

Pianoles, van beginners tot gevorderdenGenk

Piano spelen is moeilijk. Daarom is het essentieel om de juiste begeleiding te krijgen om jouw muzikale talenten te ontwikkelen.
 25 € 

Pianoles 'de Speelvogel' vanaf 18 tot 81Paal

Pianoles 'de Speelvogel' vanaf 18 tot 81
Ook betoverd door de prachtige klanken van de piano? Kom dan bij mij op avontuur! De lessen worden steeds aangepast aan jouw persoonlijke muzikale voorkeuren en mogelijkheden.
 17 € 

Pianolessen op maat, wanneer jij wil, op jouw...Borgerhout

Pianolessen op maat, wanneer jij wil, op jouw...
Meester Ed geeft individuele muzieklessen op maat in een ontspannen sfeer. Dit kan in zijn werkruimte in Borgerhout of bij jou thuis! https://meestered.be/info.
 18 € 

Leer piano spelen zonder voorkennisEmblem

Leer piano spelen zonder voorkennis
In Atelier Muzant kan u op uw eigen ritme piano leren spelen. We leggen alles stap voor stap uit en oefenen samen met u de speelstukjes in.
 40 € 

Pianohuys Beveren privé pianolesBeveren-Waas

Pianohuys Beveren privé pianoles
Zin om piano te leren spelen? Neem dan zeker een kijkje op https://sites.google.com/site/pianohuys/ Eigen unieke pianomethode voor jonge kinderen vanaf 4,5 jaar. Alle leeftijden zijn welkom.

Pianoles aan huisMortsel

Ik zoek een pianoleraar/es voor mijn zoon in de maand july om enkele keren per week het partituurlezen te bevorderen, hij heeft de 4 jaar notenleer er op zitten en gaat nu naar het 5de jaar piano...
 30 € 

Piano lessen voor iedereen

Hey Pianoliefhebbers. Ik ben een master pianiste en geef lessen aan iedereen die piano wil leren spelen. Geen muzikale voorkennis (notenleer) vereist. De theorie volgt uit de praktijk.

Privé les piano, van jong tot oud, beginner tot...Westmalle

Ik ben Anna Gasparova en geef privé les voor iedereen die piano wil leren, opfrissen of perfectioneren.
 50 € 

Op zoek naar pianoles aan huis - Regio Zemst -...Elewijt

Beste, Mijn partner en ikzelf zouden graag leren piano spelen, dus zijn we op zoek naar privé leraar/lerares piano aan huis. Regio Zemst - Mechelen. Indien interesse, kan u ons contacteren op lin.

PrivélesMelsen

Mijn zoon van 17 en ik zelf volgen een dik jaar pianoles. Onze leraar stopt ermee en daarom ga ik op zoek naar iemand die dit wil verder zetten in privéles. Dit kan ook bij ons thuis gegeven worden.
 20 € 

Pianoles aan 12jarige regio SchelderodeSchelderode

Mijn dochter volgt al 3jaar notenleer en 2 jaar piano. Ze gaat vanaf september naar het middelbaar en zou graag verder les krijgen in piano zonder ook de verplichte notenleer verder te zetten.
 35 € 

Pïanolessen en bijlessen AMV te MachelenMachelen

Pïanolessen en bijlessen AMV te Machelen
Ben je te jong voor de muziekacademie maar kriebelt het al om te starten? Heb je geen zin om de lessen deze zomer 2 maanden te onderbreken of ben je afgestudeerd en wil je de lessen niet stopzetten.
 15 € 

Pianoles in maldegemMaldegem

Nu ook pianolessen in Maldegem.door ervaren pianiste. Zowel voor beginners als gevorderden, kinderen en volwassenen.
 25 € 

Pianolessen in HalleHalle

Pianolessen in Halle
Ik ben Kaat en geef privéles piano bij mij thuis in Halle. Zowel kinderen als volwassenen, beginners als meer gevorderden zijn welkom. Enige voorkennis (notenleer) is niet nodig.
 15 € 

Gitaarlessen LimburgNeerpelt

Gitaarlessen Limburg
Op een ongedwongen manier liedjes leren spelen of bepaalde technieken aan te leren. Geschikt voor jong en oud. ik geef privé en of in klein groepsverband gitaarles in alle denkbare stijlen.
 15 € 

Privé pianoles in HasseltHasselt

Privé pianoles in Hasselt
Hallo, ik ben een beroepspianiste en geef privé lessen bij mijn thuis in Hasselt. Ik heb mijn Master diploma en lerarenopleiding voor muziek behaald in Koninklijk Conservatorium van Antwerpen.
 30 € 

Pianoleraar/lerares aan huis gezochtAntwerpen

Ik ben op zoek naar een enthousiaste pianoleraar die mij thuis les zou willen geven.
 25 € 

Pianoles aan huis of bij mij thuisHoeselt

Pianoles aan huis of bij mij thuis
Op mijn 19e heb ik mijn piano diploma behaald aan het Stedelijk conservatorium van Hasselt. Nadien heb ik een master in de psychologie behaald.
 40 € 

  • Bijlessen
  • Muziek - Pianoles
  • : 25 Volgende >>

    Newsletter

    Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: