Opleiding tot muziekproducer in professionele studio


Heb je er altijd van gedroomd uw eigen muziek te producen, een eigen song op te nemen in een professionele studio of enkele leuke songs leren op gitaar?

Bij ons kan het! Op volgende website kan u alles vinden omtrent onze aanbiedingen en kan u zich inschrijven via de rubriek inschrijven.

whysemuziekopleidingen.jimdofree.com

U kan ook rechtstreeks contact opnemen via mail: ([om een e-mail te verzenden: klik hieronder])

Ons aanbod

Whyse, een producerduo uit het Antwerpse geeft aan jong en oud producer opleidingen, gitaarlessen en biedt de mogelijkheid om een eigen song op te nemen. Met onze achtergrondkennis en ervaring kunnen we jou een sterk gefundeerde opleiding aanbieden!Als ervaren producers hebben we veel contacten in de muziekwereld. Wij zijn van mening dat muziek meer is dan alleen muziek. De principes van marketing en auteursrecht komen bij ons ook aan bod. Wij vinden het belangrijk dat je als artiest de kennis moet bezitten om financieel onafhankelijk te kunnen zijn, dit door het financiële iq bij te schaven met betrekking tot het beroep als artiest. “Hoe verkoop je uw muziek, hoe word je geboekt als artiest, wat zijn royalties, hoe maak je jezelf lid van een auteursrechtenmaatschappij, hoe doe je een aangifte, wat is publiek recht en mechanisch recht, hoe stel je een exploitatiecontract op, etc…”

Dit is onontbeerlijk in het segment van producer en geloven er daarom heel sterk in dat onze allesomvattende opleiding u kan klaarstomen voor het echte werk!
Zoekertje nr : 1972307
Gezien : 79 keer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!