Pianoles en keyboardles voor jong en oud

9270 Laarne
Zin om piano te leren op je eigen tempo en op een ontspannen manier? Wil je graag klassieke muziek leren spelen of liever popsongs zoals op YouTube? Of wil je jezelf leren begeleiden op de piano? Geen zin om meermaals per week notenleer of amc te gaan volgen? Beginners, gevorderden, iedereen vanaf 6 tot … jaar is welkom! Of meer zin om keyboard te leren op je eigen tempo en op een ontspannen manier?
Ben je een absolute beginner? Dan is een goede dosis motivatie en de wil om dit instrument te leren spelen het enige wat je nodig hebt om te starten. Voorkennis van notenleer is niet nodig. Geleidelijk aan leer je doorheen de lessen de theorie vanuit de praktijk kennen. Leerlingen die al meer ervaring hebben, maken verder kennis met de geheimen van de muziek.
Je kan zelf kiezen hoeveel je les wil volgen. Lukt het niet om wekelijks af te spreken of wil je gewoon enkele lessen volgen? Geen probleem! Ook lessen overdag behoren tot de mogelijkheden.
Een lesuur privéles aan huis (50 minuten) bedraagt € 50 binnen een rijafstand van max. 30 minuten t.o.v. Laarne. Heb je interesse of verdere vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!
Prijs : 50 €
Zoekertje nr : 1794532
Laatste inlog : 23.08.2020
Lid sinds : 10.09.2015
Gezien : 2677 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!