Pianolessen in Brussel

1000 Brussel
Hallo allemaal,

Ik ben een professionele pianist en ervaren pianoleraar wonende in centrum Brussel. Ik geniet ervan om mijn passie voor muziek door te geven en bied daarom privé pianolessen aan voor alle leeftijden en elk niveau. Van beginners tot gevorderde piano spelers; ik zal uw tempo volgen zodat het een aangename leerervaring wordt.
U kunt ervoor kiezen om les te krijgen bij u thuis (als u in het bezit bent van een eigen piano), of de lessen kunnen plaatsvinden bij mij thuis. De lesduur en -frequentie kan u volledig zelf bepalen.
Uiteindelijk draait het allemaal om het plezier van het spelen. De lessen zullen worden aangepast aan uw wensen. Ik kan u voorzien van een solide technische opleiding, zodat u uw eigen creativiteit ontwikkelt. Mijn doel is om u te helpen uw persoonlijkheid te tonen door middel van muziek, uw capaciteiten ten volle te benutten en u te begeleiden om uw doelen (hoe klein of groot deze ook mogen zijn) te bereiken. Daarbij bied ik ook de fundamentele kennis van de muziektheorie, muziek harmonie en muziek analyse aan. Voorkennis is niet vereist, het enige wat nodig is, is enthousiasme.
Ik heb een Master in Piano en Kamermuziek en behaalde 'magna cum laude' voor de Postgraduate in Piano Performance (ManaMa). Ik geef reeds vele jaren les in verschillende scholen alsook privé.
De lessen kunnen doorgaan in het Engels, Nederlands of Grieks.
Aarzel niet om me te contacteren voor verdere vragen. Ik kijk er alvast naar uit om van u te horen.

Vriendelijke groeten
Georgios

([om een e-mail te verzenden: klik hieronder])
Zoekertje nr : 1993595
Gezien : 302 keer
Foute advertentie?
 Afdrukken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!