Pianolessen kinderen en volwassenen


Koos je voor een slimme manier van begeleiden. Naast individuele lessen, waar de leerling dus alle aandacht krijgt, kiest men er bewust voor om de klassikale lessen klein te houden. Op die manier kan ook daar op een quasi-individuele manier les worden gegeven. Dat resulteert in een intensievere lesvorm, waardoor minder lesuren nodig zijn dan in het officiŽle deeltijdse muziekonderwijs om dezelfde leerstof te verwerken.
Wij bieden een grote flexibiliteit in keuze lesurenpakket. Elke leerling heeft de keuze om 1/2 uur of een uur (of meer) per week les te volgen. 1 u. Les om de 14 dagen behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij werken met lessenreeksen van 10 lessen van 1/2 uur(170 euro) of 30 lessen van 1/2 uur (425). De leerling kan dus op elk tijdstip van het jaar inspringen.
En een grote flexibiliteit in tijdstip waarop les wordt gevolgd. Wij proberen, als er leerlingen naast de klassikale lessen ook een instrument volgen, om deze zoveel mogelijk aansluitend te plaatsen. Ook wordt er in de mate van het mogelijke altijd naar het optimale lesuur voor de leerling gezocht. Iets wat onmogelijk is in het officiŽle deeltijdse muziekonderwijs.
We organiseren elk jaar voordrachten, examens en leerlingenconcerten, zoals in het officiŽle deeltijdse muziekonderwijs. Op de jaarlijkse proclamatie reiken we diploma's uit, gevolgd door een gezellig etentje en/of tuinfeest.

Zoekertje nr : 1912151
Laatste inlog : 25.07.2017
Lid sinds : 03.11.2014
Gezien : 551 keer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!