(h)eerlijke wellness massageDilsen-Stokkem

(h)eerlijke wellness massage
Gediplomeerd masseur geeft (h)eerlijke wellness massage in zijn volledig ingerichte, sfeervolle, massage kamer op massage tafel met warme eerste klas massage olie.
 25 € 

Kleur-, stijl- en imagoconsulentHasselt

Ik wil… Ik wil meer zelfvertrouwen uitstralen Ik wil altijd en overal een goede eerste indruk nalaten Ik wil geen miskopen meer Ik wil complimentjes krijgen Ik wil gezien worden ik word…...
 50 € 

OntspanningsmassageRekem

Ontspanningsmassage
Integrale ontspanningsmassage; Helende, ontspannende massage is een zeer opbouwende manier om spanning te ontladen, pijn te verlichten en is een weldadige manier om lichaam en geest te ontspannen.
 35 € 

Schoonheid en gezondheid op natuurlijke basisGingelom

Schoonheid en gezondheid op natuurlijke basis
Wij werken samen met het grootste bedrijf van de wereld die al minstens 40 jaar ervaring heeft in het produceren van natuurlijke gezondheid en schoonheidsproducten op basis van pure aloë vera.

Permanente make-upSint-Truiden

Volledige koffer permanente make-up met toebehoren...
 200 € 

Gezonde gelnagels, het kanSint-Truiden

Gezonde gelnagels, het kan
* Zo veilig als gelnagels * Zo sterk als acryl * Zo mooi als natuurlijke nagels Dàt is de nieuwe generatie gelnagels! Kom binnen voor een testnagel!...

Massage aan huisLeopoldsburg

Beste dames /heren of koppels, Heeft u nood aan heerlijke (ont)spannende relaxmassage gegeven door een verzorgde, ervaren Vlaamse masseur met diploma.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!