Privé-lesgeefster voor kinderen en volwassenenMoerzeke

Privé-lesgeefster voor kinderen en volwassenen
Op zoek naar een privé-zwemlessen op kindermaat of voor volwassenen? Van watergewenning, leren zwemmen tot vervolmaking? Het aanleren van schoolslag of crawl? Of andere vormen van zweminitiaties.
 20 € 

Zwemlessen voor kinderen en volwassenen.Dendermonde

Zwemlessen voor kinderen en volwassenen.
Zwemlessen op een pedagogsich verantwoorde manier in een zwembad dicht in je buurt. Gegeven door een leerkracht lichamelijke opvoeding met ervaring in lager en secundair onderwijs.

Zwemles van 16 juli tem 25 juliGent

Beste Ik zoek iemand die het zou zien zitten om van 16 juli tem 25 juli zwemles te geven aan onze dochter van zes jaar Wij gaan dan 10 dagen hier zitten...
 200 € 

Privé zwemlessenBuggenhout

Privé zwemlessen
Beste ouders/kinderen Kan je nog niet voldoende zwemmen/wil je vervolmakingslessen volgen. Je kan bent bij mij aan het juiste adres. 0474/365896 ondernemingen.
 12 € 

Privé zwemlesZwijnaarde

Beste, wij zijn op zoek naar een professionele zwemleerkracht voor onze 2 zoontjes van 7 en 10 jaar oud. Plaats en uur liefst bespreekbaar. Regio Gent.

Privé zwemleerkracht gezochtMaldegem

Ik zoek een zwemleerkracht die mijn 2 dochters (4j en 5j) privé les zou willen geven.

Privé zwemlesDeinze

Beste ouders Zoek je iemand die jouw kind leert zwemmen? Dan ben je bij het juiste adress. Ik ben zwemjuf die graag kinderen leert zwemmen.

Privé Zwemlessen Kim De PauwBeveren-Waas

Vanaf januari 2018 start ik op met privé zwemlessen, dat wil dus zeggen enkel indivdueel. Dit doe ik om de kwalteit van de lessen hoog te houden.
 250 € 

ZwemlessenAalst

Hallo! Ik ben Linde, 21 jaar en geef zwemlesjes aan jong en oud! Ik geef sinds 5 jaar zwemles in clubverband en sinds 2 à 3 jaar ook privé! Ben je geïnteresseerd.
 15 € 

Newsletter

Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: