Sport/Zwemlessen Oost-Vlaanderen

Privé Zwemlessen Kim De PauwBeveren-Waas

Vanaf januari 2018 start ik op met privé zwemlessen, dat wil dus zeggen enkel indivdueel. Dit doe ik om de kwalteit van de lessen hoog te houden.
 250 € 

ZwemlessenAalst

Hallo! Ik ben Linde, 21 jaar en geef zwemlesjes aan jong en oud! Ik geef sinds 5 jaar zwemles in clubverband en sinds 2 à 3 jaar ook privé! Ben je geïnteresseerd.
 15 € 

Privé-lesgeefster voor kinderen en volwassenenMoerzeke

Privé-lesgeefster voor kinderen en volwassenen
Op zoek naar een privé-zwemlessen op kindermaat of voor volwassenen? Van watergewenning, leren zwemmen tot vervolmaking? Het aanleren van schoolslag of crawl? Of andere vormen van zweminitiaties.
 20 € 

Zwemlessen voor kinderen en volwassenen.Dendermonde

Zwemlessen voor kinderen en volwassenen.
Zwemlessen op een pedagogsich verantwoorde manier in een zwembad dicht in je buurt. Gegeven door een leerkracht lichamelijke opvoeding met ervaring in lager en secundair onderwijs.

Bewegingsoefeningen voor baby's 1 jaar om te...Deinze

Sommige baby's hebben een duwtje in de rug nodig bij de motorische ontwikkeling. Kruipt je baby van 10 maand of ouder nog niet, dan kan je met eenvoudige oefeningen de beweeglijkheid stimuleren.
 15 € 

Zwemleraar (lerares) gezocht...Schorisse

Wij zoeken iemand die onze zoon wil leren zwemmen. (7 jaar)Zwembad van geen belang, wij brengen hem wel.

Zwemlessen gevenBuggenhout

Zwemlessen geven
Beste Ik, Bart tierens reeds 8j afgestudeerd als leerkracht lichamelijke opvoeding. Geef op school reeds 4j zwemlessen. Indien je zwemlessen wenst, kan ik jou helpen.
 12 € 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!