Zwemlessen voor volwassenen in HeverleeHeverlee

Wij hebben 15 jaar ervaring in het geven van zwemlessen aan volwassenen (beginner- expert) Wij garanderen u een snelle en grote vooruitgang op 5 à 6 weken tijd.
 200 € 

Privézwemles voor kinderen en volwassenen (Leuven)Kessel-Lo

Privézwemles voor kinderen en volwassenen (Leuven)
Beste ouder(s), Ik ben een gediplomeerd zweminstructeur en hoger redder. Ik geef al 6 jaar les aan leuvense zwemcluben en als privélesgever in zwembad van kessel-lo.
 15 € 

Privé zwemlessenWinksele

Hallo, wij zijn Pieter en Sarina. We hebben een professionele bachelor in lichamelijke opvoeding en willen vanuit onze ervaring van de opleiding en de praktijk nu ook privé zwemlessen aanbieden.
 20 € 

Zwemles Kessel-LoKessel-Lo

Hallo, Ik geef privélessen aan kinderen die al wat watergewend zijn en willen beginnen leren zwemmen. Zelf beschik ik over een initiator diploma en geef ik ook les in een Leuvense zwemclub.
 15 € 

De Experience Days: opendeur Sportoase PhilipssiteHeverlee

De Experience Days: opendeur Sportoase Philipssite
Op zaterdag 15 en zondag 16 september 2018 is het opendeurdag in Sportoase Philipssite Leuven. Er zijn tal van activiteiten waaraan je kan deelnemen.

Privé zwemles AsseAsse

Prive zwemles ( per 2 kindjes ) in het zwembad van Asse ( Vlaams Brabant ) Vanaf 4 jaar tot.
 12 € 

Zwemles privé voor kind van 6Keerbergen

Wie heeft ervaring met het geven van zwemles aan kinderen? Prijs overeen te komen.
 17 € 

Zwemles van ex-topsporterOttenburg

Zwemles van ex-topsporter
Ik ben een gepassioneerd zwemmer en trainer die opgeleid is geweest door meerdere getalenteerde trainers die hebben gezwommen op hoog niveau.
 20 € 

Privé zwemles voor kinderen te Kessel-Lo (Leuven)Kessel-Lo

Privé zwemles voor kinderen te Kessel-Lo (Leuven)
Beste ouder(s), Als gediplomeerde en enthousiaste zweminstructeur leer ik uw kind graag zwemmen. De lessen kunnen starten rond de leeftijd van 5 jaar.
 15 € 

Prive zwemlessen per 2 of individueelVilvoorde

Al heel mijn leven ben ik gepassioneerd bezig met zwemmen. Ik ben op 3 jarige leeftijd begonnen met de zwemschool en heb mijn zwem carrière verder gezet in de competitiegroep.
 15 €