Talen - Engels Oost-Vlaanderen

Docent hoger onderwijs, 13 jaar ervaring...Sint-Maria-Lierde

Na 13 jaar ervaring als leerkracht Nederlands en Engels in het secundair onderwijs, ben ik nu al enkele jaren aan de slag als docent Engels in de lerarenopleiding.
 20 € 

Bijles Engels / Leerkracht Engels met 16 jaar...Sint-Amandsberg

Engelse lessen voor kinderen, tieners, volwassenen. Algemeen Engels, Professioneel Engels, Zakelijk Engels, spreken, schrijven, voorbereidende cursussen voor Toefl, Pet, cae en andere internationale...
 15 € 

Engels voor allenGent

Engels voor allen
Wilt u uw Engels verbeteren? Want to improve your English? Twijfel u een beetje over bepaalde woorden of uitspraak? Do you second guess yourself about certain words or pronunciation.
 20 € 

Engels voor allen/ ervaren leerkrachtAfsnee

Word je plots geconfronteerd met een werk- of andere situatie waarbij Engels een belangrijke taal wordt? En wil je in zakelijk Engels kunnen meepraten? Basis Engels of bijwerken van bestaande kennis.
 32 € 

Bijles Engels / English tuition with: Dimitri -...Gent

Bijles Engels / English tuition with: Dimitri -...
Dag iedereen, Ik ben Dimitri en ik geef privé bijles Engels op maat, ongeacht niveau of leeftijd.
 20 € 

GeachteMere

Ik zoek een leraar Praktisch Engels. Ik beschik over basis kennis, maar te weinig om een deftig gesprek te voeren. Op reis zou ik graag de info van de engelstalige gids volledig begrijpen.
 25 € 

Ik zoek bijles nederlands en engels te WatervlietWatervliet

Ik zoek iemand die minimum 2u/week bij ons thuis bijles nederlands en engels komt geven aan zoon (3e middelbaar). Dag en uur flexibel. gsm: 0474/416.

(Bij)les Engels - lesgeverGent

Ik geef (bij)les engels op alle niveaus (A1-C2). Ik beschik over een bachelor in de Engelse taal en bereid me nu voor op een master in de Engelse taal.
 21 € 

EnglishGent

English for beginers...
 25 € 

Conversatielessen Engels, Russisch en KroatischBerlare

Conversatielessen Engels, Russisch en Kroatisch
Hebt u interesse voor Engels maar geen zin om veleisende cursus te volgen en strees van examen te hebben? Dan zijn misschien de Conversatielessen Engels wat u zoekt.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!