Native Instructor & Editor/ProofreaderBruxelles

Native Instructor & Editor/Proofreader
Available in Leuven area | I am a native American English speaking instructor, editor, and journalist from Florida specializing in teaching, instruction, and text correction for a wide range...
 25 € 

Bijles en studiebegeleiding Engels regio HasseltHasselt

Verbeter je slaagkansen voor Engels. Heb je moeilijkheden met Engels, vorming en gebruik werkwoorden, grammatica in het algemeen, lezen en begrijpen van teksten, uitspraak en woordenschat.
 25 € 

Bijlessen engelsBellingen

Licentiate geeft bijlessen engels...

Ervaren leerkracht engelsMechelen

Ik ben een opgeleide leerkracht Engels (native speaker, British English) en ik heb ervaring (15 jaar) met Business English zowel als English for Academic Purposes/General English.

Ik wil op je kindje passenSchellebelle

Hello allemaal ik ben 14 jaar en ik wil graag een centje bij verdinen als jullie immand zoeken voor op je kindje te passen dan sta ik altijd voor jullie klaar ik ben meschien maar 14 maar ik ben wil...
 10 € 

You Can English TooHarelbeke

Hallo, Ik heb in 2014 mijn diploma leerkracht Engels behaald via Cambridge University. Ik heb intussen al vier jaar ervaring in het geven van bijles Engels aan kinderen, jongeren en volwassenen.
 20 € 

Bijles EngelsNinove

Problemen met de Engelse taal? Leerkracht met twintig jaar ervaring in het secundair onderwijs kan je helpen.
 20 € 

Engels voor allen/ ervaren leerkrachtAfsnee

Word je plots geconfronteerd met een werk- of andere situatie waarbij Engels een belangrijke taal wordt? En wil je in zakelijk Engels kunnen meepraten? Basis Engels of bijwerken van bestaande kennis.
 35 € 

Bijles, vertalen, nalezen EngelsHasselt

Heb je moeite met Engels? Kan wat extra uitleg jou op de goede weg zetten? Heb je iemand nodig die een artikel moet vertalen naar het Engels? Of heb je een artikel dat nagelezen moet worden.
 20 € 

Bijles EngelsAntwerpen 1

Bijles Engels
Introductie/Introduction Hallo, Ik geef al een paar jaar het vak Engels met veel plezier.
 20 € 

Vertaling van Engels naar Nederlands of naar FransBruxelles

Vertaling van Engels naar Nederlands of naar Frans
Op zoek naar een vertaler ? Ik ben een masterstudent. In 2017, semester in Sheffield - Verenigd Koninkrijk - met onderscheiding beëindigd.

English LessonsNeerpelt

Hey there, are you interested in learning English with a real English woman.
 20 € 

Bijlessen EngelsSint-Truiden

Ervaren leerkrachten bereiden samen met jou je toetsen en examens voor, werken je tekorten weg en helpen je stressbestendig om te gaan met leerstof...
 30 € 

Private Lessons EnglishAntwerpen

Pleased to meet you! Are you interested in supportive teaching of the English language? Young or old, it is of no concern.
 10 € 

Bijlessen EngelsWommelgem

Bijlessen Engels : Zowel middelbaar als hoger onderwijs. Jarenlange ervaring. Verhogen van inzicht, schematische opbouw van de leerstof. Speciale aandacht voor verbetering van de studiemethode.
 25 € 

Privè-les Engels door een gediplomeerd leraresOud-Turnhout

Dag iedereen! Ik ben een gediplomeerd leerkracht (bachelor en master's) Engels en heb 14 jaar ervaring. Indien je interesse hebt, kan je steeds contact met me opnemen.

Conversatie lessen, Engels, Nederlands of FransSaint-Gilles

Gepensioneerde uit Brussel vloeiend in Nederlands, Engels en Frans zou graag conversatie lessen willen geven kan ook met enkele personen tegelijk.
 20 € 

Huiswerkbegeleiding en/of taalondersteuningKwaadmechelen

Ik geef bijles rekenen, wiskunde, Engels en Nederlands aan leerlingen van de lagere school en middelbaar onderwijs. Ik kom hiervoor bij u thuis in de regio Ham, Leopoldsburg, Tessenderlo.
 18 € 

Engelse bijlessen met een ervaren docentSint-Amandsberg

I offer English classes for kids, teens and adults. Classes differ according to your demand. Consequently, prices range from 15 to 35 euros per hour.
 30 € 

Bijles Engels in Londerzeel en Merchtem of via...Londerzeel

Bijles Engels in Londerzeel en Merchtem of via...
Samen met jou kijk ik waar het precies schort en zorg vervolgens voor een aangepaste begeleiding (focus op praat- en luisteroefeningen, studiemethode, enz.
 25 € 

Conversatielessen Engels, Russisch en KroatischBerlare

Conversatielessen Engels, Russisch en Kroatisch
Hebt u interesse voor Engels maar geen zin om veleisende cursus te volgen en strees van examen te hebben? Dan zijn misschien de Conversatielessen Engels wat u zoekt.

Bijles Engels/biologieBonheiden

Bijles Engels/biologie secundair. Ik ben zelf al een aantal jaar leerkracht in het secundair onderwijs. Ik heb ervaring met leerlingen die leerproblemen hebben.
 20 € 

Hulp nodigHumbeek

Heb je problemen met talen, wiskunde, natuurwetenschappen, geschiedenis of aardrijkskunde.

Bijles Engels 1st graad secundairPutte

Bijles Engels 1st graad secundair
Ik geef bijles Engels aan de 1ste en 2de graad aso en tso. ik heb 8 jaar in Engeland gewoond en heb er gedurende die tijd toegepaste filosofie gestudeerd in het Engels.
 28 € 

Bijles EngelsMerchtem

Extra ondersteuning nodig om de Engelse grammatica te begrijpen? Als ervaren leerkracht onderwijs 3de graad Engels-Duits-Nederlands kan ik jou hierbij begeleiden.
 20 € 

  • Bijlessen
  • Talen - Engels
  • : 25 Volgende >>

    Newsletter

    Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: