Bijlessen fransDendermonde

Hebje wat problemen met het frans? Geen probleem! Ik help je graag, ik ben tweetalig waardoor ik alles kan uitleggen en ik je kan voorbereiden voor toetsen en/of examens.
 15 € 

Bijles FransGent

Didactische ondersteuning Frans (zowel secundair onderwijs als hogere studies): huiswerkbegeleiding, voorbereiding op examens, mondelinge en schriftelijke vaardigheden uitbreiden...
 25 € 

Bijles fransZottegem

Ben lerares frans/tweetalig met veel ervaring. Wil bijles Frans geven aan leerlingen uit lager middelbaar die moeilijkheden hebben met grammatica en andere.
 25 € 

Bijles Frans door native speakerGent

Bijles Frans door native speaker
Ik heet Mattias. Ik ben tweetalig nl-fr. Bijvoorbeeld ben ik in het bezit van zowel een Nederlandstalig bachelordiploma (Arteveldehogeschool) als een Franstalig bachelordiploma...
 14 € 

Bijles FransSint-Niklaas

Franse bij-les .als voorbereiding op de examens, voor op het werk, voor op vakantie. Ik ben leerkracht en kom graag bij u thuis.
 25 € 

Frans helpen inoefenenZottegem

Enthousiaste leerkracht met meer dan 20 jaar ervaring helpt kinderen en volwassenen met het inoefenen van de Franse taal. Regio Zottegem en omstreken.
 20 € 

Bijles Frans, aardrijkskunde en studiebegeleidingSint-Gillijs-bij-Dendermo

Ik ben 25 jaar leerkracht Frans, geschiedenis en aardrijkskunde en geef jaren bijles en studiebegeleiding.

Bijlessen Frans, Engels voor Particulieren en...Aalst

Bijlessen Frans, Engels voor Particulieren en...
Enthousiaste Talenexpert is bereid om u te helpen met de volgende talen: Frans en Engels.
 20 € 

Problemen met het FransGent

Daar moeten we dan dringend iets aan doen ! Oud-leerkracht Frans (vooral 2de graad) helpt je bij het instuderen van woordenschat en spraakkunst. Ook (begin)hulp bij het maken van taken & opdrachten.

Master tolk en leerkracht middelbaar onderwijsAalst

Master tolk en leerkracht middelbaar onderwijs
Als tolk Frans - Spaans help ik je graag het Frans onder de knie te krijgen.
 25 € 

Bijles Frans gezocht voor omgev TemseTemse

Ik studeer Frans in lerarenopleiding en ik heb iemand nodig die me kan helpen met taken, stages voorbereiden. Interesse? Graag een mailtje naar misshandiri@hotmail.
 20 € 

Bijles fransSint-Amandsberg

Hallo Ben op dringend op zoek naar iemand die bijles kan geven aan mijn dochter voor Frans. Ze zit in het vijfde jaar economie Moderne talen. Wie kan er haar door helpen.

Bijles Frans en Spaans / vertalen en reviewen...Aalst

Bijles Frans en Spaans / vertalen en reviewen...
Ik ben "Vertaalster Nederlands-Frans-Spaans" met een lerarendiploma. Ik werk studenten gedurende het hele schooljaar bij om te slagen in hun taaltesten.
 20 € 

Bijles Frans: ervaren lesgevers. Resultaat...Gent

Wij zijn ervaren lesgevers Frans en andere talen in jouw buurt (Gent maar ook in de rest van Vlaanderen) We bereiden ook toetsen en examens voor.

Bijles FransGent

Ik ben momenteel actief als docent Frans in het volwassenenonderwijs en geef les in de lerarenopleiding.
 25 € 

Bijles Frans met moedertaalspreker (Gent)Gand

Bijles Frans met moedertaalspreker (Gent)
Als Franstalige lesgever aan de Universiteit van Gent (en gediplomeerde Romaanse talen Frans-Spaans), geef ik graag bijlessen voor alle niveaus (taalpraktijk, grammatica, cultuur, specifieke...
 20 € 

Bijles Frans door ervaren licentiate Romaanse...St-Niklaas

Als licentiaat Romaanse talen (Frans-Italiaans) en geaggregeerde voor het secundair onderwijs geef ik graag (bij)les Frans aan -kinderen van 4 tot 12 jaar: Al spelend Frans leren: het kan! Aan de...
 25 € 

61jarige lerares Frans in Gent gediplomeerd masterGent

61jarige lerares Frans in Gent gediplomeerd master
Hallo, ik ben Katelijne uit Gent, 61 jarige gediplomeerde Master leerkracht Frans die bijles geeft op een aangename manier, het gehele jaar door, ook tijdens de vakanties, studiebegeleiding Frans,...
 18 € 

Privéles Frans Engels DuitsLochristi

Privéles Frans Engels Duits
Individuele studiebegeleiding talen voor middelbaar, hoger onderwijs en universiteit. Ook privéles aan kinderen. Voor meer info 0486/83.63.58.

Bijles Frans regio Gent - DeinzePetegem-aan-de-Leie

Master Romaanse filologie en ervaren lesgeefster voor (bij)lessen Frans (conversatie, grammatica, zakelijke communicatie) voor lager, secundair en hoger onderwijs, volwassenen en anderstaligen.
 20 € 

Bijles - privéles Frans/Engels/Duits LochristiLochristi

Bijles - privéles Frans/Engels/Duits Lochristi
Strikt individuele begeleiding voor problemen met taalvakken en/of algemene studiemethode. Ervaren en dynamische lerares uit omgeving Lochristi, Oostakker, Sint-Amandsberg, Destelbergen.

Frans voor beginnelingen tot gevorderden /ervaren...Afsnee

Word je plots geconfronteerd met een werk- of andere situatie waarbij Frans een belangrijke taal wordt? En wil je in zakelijk Frans kunnen meepraten? Basis Frans of bijwerken van bestaande kennis.
 30 € 

Newsletter

Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: