Mieux vous exprimer en Français / Traduction...Brugge

Mon expérience dans l'enseignement peut vous aider : Pour les adultes : un usage pratique et concret de la langue et de la culture / des exercices sur mesure Pour les élèves et les étudiants :...
 20 € 

Frans voor leerlingen van het 5de en 6de leerjaarBrugge

We volgen het schoolprogramma en passen de leerstof toe via legendes van Brugge. Per sessie wordt één legende in een zeer gemakkelijke taal aangereikt.
 75 € 

Hulp bij FransJabbeke

Ben je tussen 11 en 15 jaar en heb je het moeilijk met Frans .
 20 € 

Mademoiselle Christelle (en français)Brugge

Je m'appelle Christel et j'ai 22 ans. Je suis née bilingue en Belgique et ma mère est d'origine congolaise.
 20 € 

Bijles Frans - Spaans - LatijnSint-Kruis

Alle onderwijsniveaus licentiaat Romaanse filologie, 28 jaar leservaring + auteur verschillende taalhandboeken Frans...
 28 € 

Vertaler/tolk Nederlands-Frans-Spaans

Ik geef met plezier les aan particulieren. In Oostduinkerke kunt u uw Frans, Nederlands en Spaans bijschaven of aanleren.

Bijles Frans aan huis/ Frans voor beginnersBrugge

Hallo Weet je niet goed hoe je de woordenschat moet studeren? Krijg je de grammatica niet onder de knie? Heb je nood aan een aantal tips om je verder op weg te helpen.
 25 € 

Bijles Frans door franstalige leraresKnokke

Bijles Frans door franstalige lerares
Hebt u moeite met Frans ? Franstalige lerares op pensioen zorg ik voor een persoonlijke begeleiding op uw maat. Verschillende mogelijkheden : bij mij thuis, telefoon, Skype.

(bij)les FransKortrijk

Bachelor Frans met jarenlange ervaring geeft bij u thuis (bij)les Frans (kennis en of vaardigheden) en of studiebegeleiding. Regio Kortrijk.
 15 € 

Bijles FransRoeselare

Bijles Frans aan huis regio Roeselare Heeft uw zoon of dochter problemen met Frans in het secundair onderwijs? Dan help ik jullie graag verder. Ik geef al 3 jaar fulltime Frans in bso en aso.
 20 € 

Bijles Frans aan huisAssebroek

Ik ben leerkracht Frans, vastbenoemd en ben voor 4/5 tewerkgesteld in het Hoger Secundair Onderwijs.
 20 € 

Bijles FransTorhout

Heb je het wat moeilijk om voor het vak Frans te studeren? Kennis en vaardigheden (luisteren, spreken, begrijpend lezen en schrijven) worden behandeld op een actieve manier.
 20 € 

Bijles Frans - Nederlands regio Zedelgem - BruggeLoppem

Ik heb 20 jaar ruime ervaring in het geven van lessen Frans en Nederlands, ook in het geven van bijlessen. Regio Zedelgem - Brugge tel.
 20 € 

Lessen Frans in KortrijkKortrijk

Moeite met Frans of gewoon zin om Frans te leren of om Frans bij te werken? Als ervaren leerkracht Frans help ik je graag vooruit. Ik geef les Frans op maat niet ver van het station in Kortrijk.
 20 € 

Bijles FransTorhout

Heb je problemen met Frans? Lukken de vaardigheden je niet zo goed? Of heb je eerder nood aan meer woordenschat en grammatica? Leservaring van 1BSO tot 6ASO en volwassenonderwijs.
 20 € 

Bijles Frans te RoeselareRoeselare

Licentiate Frans/Spaans met veel ervaring in het geven van bijles Frans aan kinderen/jongeren t.e.m. 6e middelbaar. Locatie: Roeselare Ook taalkampen in de schoolvakanties vanaf het 1e leerjaar.

Bijles fransHarelbeke

Problemen met Frans? Ik ben een leraar frans met zestien jaar ervaring in eerste, tweede en derde jaar secundair en ik geef bijles bij mij thuis in Harelbeke.
 20 € 

Verhuur bouwdrogersBrugge

Verhuur bouwdrogers
Verhuur Dryfast bouwdrogers: df200, df400 en df800. Eveneens ventilatoren en kachels te huur. Voor het snel en veilig uitdrogen van pleisterwerk en chape. Ook perfect om waterschade te bestrijden.

Bijles Frans - vertalingenWevelgem

Ik ben tweetalig opgevoed en beheers dus perfect de Franse taal. Ik ben leerkracht secundair onderwijs en heb Frans-geschiedenis en godsdienst gestudeerd. Ik neem ook vertalingsopdrachten aan.
 20 € 

Op zoek naar bijles met aandacht voor...Rollegem

Ik geef bijles in het middelbaar onderwijs voor de vakken Frans, Engels en Economie. Voor bachelor studenten in een economische richting kunt u ook bij mij terecht.
 22 € 

Bijles Frans Roeselare TorhoutTorhout

Heeft zoon of dochter moeite met Frans? Mist uw zoon of dochter de basis van Frans? Wilt u uw achterstand voor het vak Frans wegwerken? Kunt u wat extra uitleg gebruiken i.v.m. De Franse grammatica.

Bijles Frans 1e/2e graad (Gits-Roeselare)Gits

Slechte punten voor Frans? Daar gaan we wat aan doen! Als ervaren leerkracht bied ik je graag de nodige hulp.
 25 € 

Regio Ieper : problemen met FransPoperinge

Daar moeten we dan dringend iets aan doen ! Oud-leerkracht Frans (vooral 2de graad) helpt je bij het instuderen van woordenschat en spraakkunst. Ook (begin)hulp bij het maken van taken & opdrachten.

ConversationDe Panne

Apprenez le français de manière durable. Comment? Conversations: 20Eur/h. Niveau de conversation requis donc pas trop d'hésitation pour trouver les mots. Par qui? Trilingue, pédagogue.
 20 € 

Newsletter

Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: