Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 3 avis

Frans voor beginnelingen tot gevorderden /ervaren...Afsnee

Word je plots geconfronteerd met een werk- of andere situatie waarbij Frans een belangrijke taal wordt? En wil je in zakelijk Frans kunnen meepraten.
 35 € 

Bijles Frans door franstalige leraresKnokke

Bijles Frans door franstalige lerares
Hebt u moeite met Frans ? Franstalige lerares op pensioen zorg ik voor een individuele, persoonlijke, begeleiding op uw maat..

Franse bijles regio Heers - Sint-Truiden -...Heers

Met een franse opvoeding thuis, gecombineerd met een volledig nederlands schoolparcours in Antwerpen heb ik het frans, en de franse cultuur aardig onder de knie.
 20 € 

(bij)les Frans aan huisWevelgem

(bij)les Frans aan huis
1/ bijles lager en middelbaar onderwijs 2/ kleuters en leerlingen lageronderwijs - 'jongLEREN' 1/ lager en middelbaar onderwijs We herhalen de leerstof op maat van de leerling: verschillende...

Bijles Frans in Mol en omgevingEugies

Ik ben Sarah, ik ben 27 en ben leerkracht Frans in Turnhout. Ik ben zelf Franstalig en help graag leerlingen om hun Frans te verbeteren.
 20 € 

Bijles Frans in BrusselBruxelles

Als perfect tweetalige Frans/Nederlands en met een diploma Leerkracht Lager Onderwijs op zak, help ik je heel graag verder in jouw traject om de Franse taal te beheersen.
 20 € 

Bijlessen Frans door ervaren masterDuffel

Gegeven door een master met 20 jaar onderwijservaring, alle niveaus, bij u of bij mij thuis, 26 euro per uur, 50 euro voor een blok van twee uur...
 26 € 

Herexamen/VT Frans ExamencommissieJette

Hallo! Ik heb een doctoraat in de Franse Taalkunde en geef reeds 15jaar met veel enthousiasme bijlessen Frans en Latijn. Momenteel geef ik les in het 5de en 6de jaar Middelbaar.
 30 € 

Mieux vous exprimer en Français / Traduction...Brugge

Mon expérience dans l'enseignement peut vous aider : Pour les adultes : un usage pratique et concret de la langue et de la culture / des exercices sur mesure Pour les élèves et les étudiants :...
 20 € 

Bijles Frans: lager onderwijs en lager secundair...Zottegem

Hallo, Enthousiaste leerkracht met meer dan 25 jaar ervaring helpt kinderen met het inoefenen van de Franse taal. Dit voor leerlingen uit het lager onderwijs en lager secundair onderwijs.

Bijles - taaltraining Frans/Duits (ook via Skype)Lier

Bijles - taaltraining Frans/Duits (ook via Skype)
Heb je problemen met Frans of Duits? Krijg je die grammatica of uitspraak maar niet onder de knie? Heb je weldra examens? Of wil je gewoon je Franse en/of Duitse kennis bijschaven.
 35 € 

MotiverendZandhoven

Ik woon in Zandhoven en ik vind Frans een supermooie taal. Ik vind het dan ook plezant dat anderen dat ook leren ondervinden! Er zijn echter niet zo heel veel mensen die Frans ook mooi vinden en...
 25 € 

Frans voor leerlingen van het 5de en 6de leerjaarBrugge

We volgen het schoolprogramma en passen de leerstof toe via legendes van Brugge. Per sessie wordt één legende in een zeer gemakkelijke taal aangereikt.
 75 € 

Bijles, vertalen, nalezen FransHasselt

Heb je moeite met Frans? Kan wat extra uitleg jou op de goede weg zetten? Of heb je iemand nodig die een artikel moet vertalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ik ben leerkracht.
 20 € 

Hulp bij FransJabbeke

Ben je tussen 11 en 15 jaar en heb je het moeilijk met Frans .
 20 € 

Bijles Frans + Engels (regio Lanaken)Lanaken

Ik ben ondertussen reeds 14 jaar werkzaam als leerkracht en heb in tussentijd al meer dan 15 kinderen begeleid met bijles.
 25 € 

Mamaaaaaa, Frans is zo moeilijkMol

Heeft je spruit echt wel moeite met de Franse woordjes, de uitspraak en het vormen van de zinnetjes, het begrijpen wat de juf zegt. Ik help je grootste bezit met alle plezier en liefde.

HerexamenWolvertem

Herexamen in het Frans? Franstalige leraar (40 jaar ervaring) komt bij U thuis om U te helpen. Alle niveau's. Regio Meise/Londerzeel. €20 per uur verplaatsing inbegrepen.
 20 € 

Bijles FransVilvoorde

Bijles Frans
Beste student Beste geïnteresseerde Met een diploma Office management heb ik voornamelijk talen gestudeerd en informatica.
 15 € 

Bijlessen Frans op maat in OverijseOverijse

Bijlessen Frans op maat in Overijse
Wil je je herexamen voorbereiden? Heb je remediëring nodig om je tekorten weg te werken? Of wil volgend schooljaar sterker in je schoenen staan.
 25 € 

Ik geef bijlessen franse taalAntwerpen 3

Voor studenten of volwassenen, grammatika, conversatie en geschreven taal ik kom aan huis in en rond Antwerpen...
 25 € 

Vertaling van Nederlands naar Frans en vice versaBruxelles

Vertaling van Nederlands naar Frans en vice versa
Zoekt u naar een vertaler ? Ik ben tweetalig Nederlands-Frans, en heb reeds vele gevarieerde vertaalervaringen achter de rug.

Mademoiselle Christelle (en français)Brugge

Je m'appelle Christel et j'ai 22 ans. Je suis née bilingue en Belgique et ma mère est d'origine congolaise.
 20 € 

Frans spreken en schrijven, dat kanSaint-Gilles

Frans spreken en schrijven, dat kan
Franstalige linguist met 20 j ervaring geeft privélessen bij U in Brussel of bij mij Dynamisch en geduldig. Examenvoorbereiding, vlot spreken, grammatica, spelling.
 20 € 

  • Bijlessen
  • Talen - Frans
  • : 25 Volgende >>

    Newsletter

    Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: