Bijlessen Frans en DuitsMechelen

Ik ben Carolina en kom uit Oostenrijk, dus mijn moeder taal is Duits en ik heb in Oostenrijk en Frankrijk lageronderwijs gestudeerd.
 25€ € 

Bijles FransAntwerpen 2

Hallo iedereen, Ik ben opzoek naar een leerkracht Frans in de omgeving van Beveren, Stekene, Bosdorp, Het Kalf, Sint-Gillis Waas, Vliegenstal ofwel Melseledijk.
 18 € 

Extra hulp grammaticacoach FransAartselaar

Ben je op zoek naar een intensieve begeleiding en hulp als voorbereiding voor de examens/toetsen op het einde van het schooljaar.

Bijles Frans, ook aan huisNijlen

Bijles Frans, ook aan huis
Moeite met teksten? Krijg je de Franse grammatica niet onder de knie? Wil je graag vlotter leren communiceren in het Frans.
 25 € 

Bijles Frans regio Mol - GeelMeerhout

Hallo Als ervaren bijlesleerkracht (met masterdiploma Frans) geef ik Frans aan leerlingen uit het middelbaar en studenten uit het hoger onderwijs. Ik kom aan huis in de omgeving van Meerhout (d.w.
 25 € 

Bijles FransNijlen

Bijles Frans
Masterdiploma vertaler-tolk Frans. Bijles Frans en Latijn. Ik heb een ruime ervaring in het geven van bijles, al zo’n 30 studenten begeleid met goede resultaten tot gevolg.
 25 € 

Opstart huiswerkklas te LierLier

Beste ouders Ik geef al een tijd bijles (Frans & Engels, sec ond) en merk dat leerlingen veel nood hebben aan structuur en een rustige plek om te studeren met voldoende ondersteuning.

Bijlessen Frans door gediplomeerd Frans docent...Antwerpen

Ik ben een Franse docente en kom uit Parijs. Door veel ervaring (Volks Universiteit, Middelbare scholen, privé lessen) beschik ik over genoeg materiaal en kennis om iedere student naar het...
 30 € 

Leerkracht FransEdegem

Ik, geef bijles Frans aan volwassenen en jongeren, overdag en 's avonds. Omgeving Hove, Lint, Kontich, Edegem, Mortsel. I give French private courses.
 25 € 

Bijles FransBrasschaat

Ik ben studente Communicatiemanagement en gebeten door talen. Ik geef bijlessen Frans voor alle leeftijden, zowel vocabulair als grammatica.
 15 € 

Bijles FransNijlen

Bijles Frans
Moeite met woordjes of grammatica instuderen? Begrijp je de logica van de Franse taal niet goed? Zit je vast met het vertalen van teksten.
 25 € 

Gezocht: Intensieve conversatielessen FransAntwerpen 1

Ik ben op zoek naar iemand die aan huis intensieve conversatielessen Frans kan geven in de regio met postcode 2018 Antwerpen.
 35 € 

Bijles - taaltraining Frans/Duits (ook via Skype)Lier

Bijles - taaltraining Frans/Duits (ook via Skype)
Heb je problemen met Frans of Duits? Krijg je die grammatica of uitspraak maar niet onder de knie? Heb je weldra examens.
 35 € 

Bijles Frans/Duits/Nederlands aan...Berchem

Beste, ik studeer Frans en Duits aan de universiteit in Brussel en ik zit momenteel in het 3 jaar (bachelor).
 25 € 

Kwalitatieve conversatielessen Frans voor je...Antwerpen

Wil je je Franstalige vaardigheden opkrikken om professioneler over te komen op de werkvloer? Wil je meer zelfvertrouwen krijgen.
 40 € 

Bijles Frans in Turnhout

Master in de romaanse filologie geeft bijles Frans aan lln van de eerste, tweede en derde graad aso, tso, kso en bso.
 17 € 

Frans: bijles, hulp bij taken .Oud-Turnhout

Af en toe beroep doen op wat extra begeleiding of hulp doet wonderen. Samen zorgen we ervoor dat je zorgeloos de eerstvolgende toetsen en examens Frans tegemoet gaat.
 25 € 

Speellessen Frans voor kinderenMalines

Speellessen Frans voor kinderen
In groepjes van 10 à 12 kinderen, van 5 - 10 jaar. Bekijkt u zeker mijn website: Alle kinderen zijn verzekerd, ondernemingsnummer 0679.665.
 8 € 

Franse conversatieAntwerpen

Ik ben op zoek naar iemand die Franstalig of perfect 2-talig is en enkele uren per week tijd heeft om conversaties in het Frans te voeren. Antwerpen centrum bij voorkeur.

Problemen met FransTurnhout

Vind je Frans ook zo moeilijk? Ik ben een ervaren leerkracht Frans en probeer op een aangename manier de taal bij te brengen.
 25 € 

Bijles FransSchoten

Ik ben een leerkracht Frans die ervaring heeft in verschillende richtingen (aso en tso) en jaren (1e, 2e, 3e graad). Ik heb een bachelor- en masterdiploma Frans en geef al enkele jaren bijles.
 30 € 

Regent moderne talenMortsel

Regent moderne talen met meer dan dertig jaar ervaring is er om uitleg te geven, te herhalen, te begeleiden en te motiveren.
 25 € 

Bijles Frans/Spaans/Nederlands in MechelenHombeek

Bijles Frans/Spaans/Nederlands in Mechelen
Hallo Ik ben Evelien en ik geef bijles voor de talen Frans, Spaans en Nederlands.
 20 € 

Bijles FransBornem

Leraar Frans geeft bijles aan elke leeftijd. Ook conversatielessen voor volwassenen.
 25 € 

Lessen Frans + conversatieAntwerpen 6

Lessen Frans + conversatie
Je hebt Frans geleerd maar je hebt niemand om in Antwerpen mee te converseren ? Je wil op een leuke manier de Franse taal leren .
 10 € 

  • Bijlessen
  • Talen - Frans (Provincie Antwerpen)
  • : 25 Volgende >>

    Newsletter

    Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: