Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 3 avis

Leerkracht Frans geeft bijles FransSint-Niklaas

Hallo Bent u op zoek naar bijles Frans voor uw zoon of dochter? Zit uw kind in het secundair onderwijs.

Speellessen Frans voor kinderenMalines

Speellessen Frans voor kinderen
In groepjes van 10 à 12 kinderen, van 5 - 10 jaar. Bekijkt u zeker onze website: Alle kinderen zijn verzekerd, ondernemingsnummer 0679.665.
 8 € 

Bijles Frans/Engels/wisk/fysica regio...Sint-Truiden

Ik ben een derdejaarsstudente Sociologie (KU Leuven) en ik geef bijles studiemethode, Nederlands, Frans, Engels, wiskunde, geschiedenis en fysica.
 18 € 

Verhuur bouwdrogersAssebroek

Verhuur bouwdrogers
Verhuur Dryfast bouwdrogers: df200, df400 en df800. Eveneens ventilatoren en kachels te huur. Voor het snel en veilig uitdrogen van pleisterwerk en chape. Ook perfect om waterschade te bestrijden.

Extra ondersteuning voor het vak Frans Dan kan...Diest

Na enkele jaar met plezier te studeren aan de uc Leuven-Limburg en inmiddels twee jaar ervaring op te doen als leraar Frans, wil ik mij graag aanbieden om bijles te geven.
 30 € 

Bijles Frans of LatijnGenk

Problemen met Franse grammatica, Franse woordenschat of met Latijnse grammatica en/of teksten? Ik ben een enthousiaste en ervaren leraar die hierbij helpen kan.

(bij)les FransKortrijk

Bachelor Frans met jarenlange ervaring geeft (bij)les Frans (kennis en of vaardigheden) aan scholieren bij hen thuis in Kortrijk.
 17 € 

Bijles fransBrussel

Hallo! Ik ben Nicolas, een jonge student te brussel die zijn frans heeft leren ontwikkelen in de stad zelf. Zelf ben ik een spontane jongen die het belang van taal hoog in het vaandel draagt.
 20 € 

Bijles Frans, ook aan huisNijlen

Bijles Frans, ook aan huis
Heb je moeite met Frans? Ik zorg voor persoonlijke begeleiding op maat. Ik beschik over een ruime ervaring in het geven van bijles Frans, op alle niveaus.
 25 € 

Bijles Frans Limburg (kinrooi - bree - bocholt -...Kinrooi

Bijles Frans Limburg (kinrooi - bree - bocholt -...
Bonjour! Ik ben een enthousiaste leerkracht Frans van 33 jaar en heb enkele jaren ervaring in het geven van bijles (ook aan leerlingen met leerstoornissen).
 20 € 

Ervaren leraar geeft resultaatsgericht bijles...Borgerhout

Ik geef al enkele jaren bijles Frans aan humaniora studenten en hoge school en dit zowel op een doelgerichte, efficiente manier als ook marktconform qua prijs.
 25 € 

Franse conversatieAntwerpen

Ik ben op zoek naar iemand die Franstalig (voorkeur native speaker/langue maternelle) is en 1 of 2 uren per week tijd heeft om conversaties in het Frans te voeren. Antwerpen centrum bij voorkeur.

Bijlessen Frans door ervaren romanistMarke

Heeft u problemen met Frans in het middelbaar of hoger onderwijs? Contacteer me gerust. Ik ben beslagen in grammatica, woordenschat, gesproken taal en alle andere aspecten die het Frans behelst.
 25 € 

Bijles Frans/Spaans/Nederlands in MechelenHombeek

Bijles Frans/Spaans/Nederlands in Mechelen
Hallo Ik ben Evelien en ik geef bijles voor de talen Frans, Spaans en Nederlands.
 20 € 

Bijles Frans en Engels aan huis of gewoon bij...Bilzen

Bijles Frans en Engels aan huis of gewoon bij...
Hallo, mijn naam is Lynn Somers en ik ben 22 jaar oud. Mijn moedertaal is Nederlands maar ik heb 5 jaar in Luik gestudeerd en thuis spreek ik voornamelijk Engels.
 20 € 

Ik geef bijles Frans & EngelsDiepenbeek

Heb je moeite met Frans of Engels? Laat mij je helpen. Ik ben een licenciate Romaanse talen en geef reeds meerdere jaren bijles Frans en Engels.

Problemen met FransTurnhout

Vind je Frans ook zo moeilijk? Ik ben een ervaren leerkracht Frans en probeer op een aangename manier de taal bij te brengen.
 25 € 

Regent moderne talenMortsel

Regent moderne talen met meer dan dertig jaar ervaring is er om uitleg te geven, te herhalen, te begeleiden en te motiveren.
 25 € 

Bijles FransKasterlee

Kan je zoon/dochter hulp gebruiken voor Frans op school? Ga je op vakantie naar Frankrijk en wil je enkele basiszaken leren? Wil je graag conversaties aanleren.
 25 € 

Bijles Frans, vertalen, verbeteringen/nalezen...Kuringen

Heb je problemen met Frans ? Dan kan ik je helpen om je op de goede weg te zetten. Ook voor vertalingen kan ik je helpen. Ik ben volledig tweetalig opgevoed en heb Franstalige school gevolgd.
 20 € 

Universitair met ervaring geeft bijles FransKessel-Lo

Universitair, moedertaalspreker, met ervaring geeft bijles Frans aan tieners en volwassenen. Regio Leuven.
 40 € 

Bijlessen Frans in het GentseGent

Hallo, Ik ben romaniste Frans-Spaans en heb vorig jaar een master in Italiaanse Taal-en Letterkunde behaald.
 20 € 

Lerares voor bijlessen FransMalines

Op zoek naar professionele lerares voor bijlessen Frans ? Problemen met lezen, schrijven, spreken of luisteren .
 25 € 

Privéles / Bijles Spaans en FransNeeroeteren

Mijn naam is An en ik ben in het bezit van een Masterdiploma Toegepaste Taalkunde (Spaans - Frans - Nederlands) en een lerarendiploma (Spaans - Frans). Ik woon in Neeroeteren.
 25 € 

  • Bijlessen
  • Talen - Frans
  • : 25 Volgende >>

    Newsletter

    Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: