Spaanse taal vlot leren voor verhuisBerlaar

Ik en mijn partner zijn van plan binnen 5 jaar naar marbella te verhuizen. Hierdoor moeten we de Spaanse taal volledig onder de knie hebben, zowel schriftelijk als mondeling.
 20 € 

Spaanse les op maatHerentals

Ik ben Spaanstalig, universitair geschoold en woon reeds 10 jaar in Vlaanderen. Sinds 2 jaar geef ik regelmatig Spaanse les. Ik focus me vooral op individuen of kleine groepjes.
 20 € 

Bijles Spaans AntwerpenAntwerpen 3

Bijles Spaans Antwerpen
Zin om bijlessen Spaans te volgen? Ik geef Spaanse lessen in de omgeving Antwerpen.
 15 € 

Intensieve cursus spaansWijnegem

Mijn vriend en ik verhuizen naar Spanje in 2018 en zoeken iemand die ons op aanzienlijke tijd nog spaanse les kan geven. We deden reeds een cursus “Spaans op reis “.

Spaans lerenMechelen

Ik ben Sofia. Ik ben afkomstig uit Spanje. Ik heb master economie. Wil u graag spaans leren dus ik kan u helpen.
 15 € 

[Gezocht] SnelcursusKapellen

Vertrek in februari naar Madrid om te studeren (dit wel in het Engels) en zou graag intensief Spaans leren tot een bepaald niveau in een paar maanden.

Privé Spaanse LesKapellen

Privé Spaanse Les
Beste vrienden Privé cursus Spaans Is een Spaanse cursus waarbij ik de inhoud volledig afstemt op uw noden, interesses en vooruitgang.

Spaanse lessen voor kinderen, jongeren en...Hoboken

Wilt u uw Spaans oefenen, grammatica en spellingsregels leren, of misschien wat van de Latijns-Amerikaanse cultuur en geschiedenis ontdekken.
 25 € 

Privélessen Spaans aan huis of via SkypeAntwerpen

Privélessen Spaans aan huis of via Skype
Native Speaker met veel ervaring in het les geven aan volwassenen en getuigschrift van pedagogische bekwaamheid geeft privéles Spaans aan huis of via Skype.

Spaans via SkypeAntwerpen

Spaans via Skype
Leer Spaans zonder uw huis te verlaten. Ik heb ruime ervaring als leraar Spaans, zowel met beginners als gevorderden. Na iedere les krijg je huiswerk voor de volgende sessie.
 17 € 

Spaans leren op een aangename wijze.Mortsel

Vlot Spaans leren via gesprek gecombineerd met grammatica. Vooral gericht op praktisch taalgebruik voor reizen, als hobby of professioneel. Individueel of in groep.
 20 € 

Spaans als moedertaalAntwerpen 3

Ben je opzoek naar spaanse bijles? Dan kan je zeker bij mij terecht! Ik geef al ruim een jaar bijles aan zowel beginners als gevorderden.
 20 € 

Newsletter

Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: