Van oud naar nieuw in Hard Rock Cafe:plezier voor iedereen


Ben je op zoek naar een leuke plek om oudejaarsavond te vieren dan zit je zeker goed in Hard Rock Cafe. De New Years Eve Party, zowel in Antwerpen als in Brussel, wordt een onvergetelijk event, met lekker eten en een live band, voor jong en oud, met je familie of met vrienden.

In Hard Rock Cafe Brussel, op de Grote Markt, begint de party om 23 u en het feest gaat door tot in de vroege uurtjes, tot 4 u ’s morgens, met een band die iedereen op de dansvloer jaagt, met een feestelijke viergangen maaltijd en uiteraard met de sprankelende bubbels om middernacht.
Er zijn verschillende formules: volwassenen betalen € 136 per persoon, inclusief diner, open bar en midnight drink. Kinderen en tieners genieten van een speciale menu en niet alcoholische dranken (€ 30, vanaf 12 jaar € 65).

Ook Hard Rock Cafe Antwerpen, op de Groenplaats, gaat met oudjaar de feesttoer op. Vanaf 21 u speelt er een Live band en na de bubbels-toast om klokslag 12 uur zet de dj het café in een feestelijke rep en roer, tot 3 u.
Prijzen: voor een driegangenmenu, softdrinks en een fles wijn per 2 personen € 75. Kids zijn welkom (€ 55 + onbeperkt softdrinks).
Zoekertje nr : 1958097
Laatste inlog : 10.04.2019
Lid sinds : 14.12.2018
Gezien : 311 keer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!