Wiskunde & Wetenschappen - secundair onderwijsIeper

Ondervindt u problemen met wiskunde of wetenschappen? Ik help u graag door het geven van bijlessen.
 15 € 

Bijles wiskunde eerste en tweede middelbaar....Sint-Michiels

Als leraar wiskunde met 25 jaar ervaring maar jong van geest zie ik het als een uitdaging om op een grondige manier wiskunde terug bij te spijkeren, te laten begrijpen en in te oefenen om er nadien...
 25 € 

Ik help je graagTorhout

Als student burgerlijk ingenieur (3de bachelor) heb ik reeds een uitgebreide kennis rond wiskunde, fysica, chemie, natuurwetenschappen en wetenschappen in het algemeen.

Bijlessen wiskunde/wetenschappenMarke

Gepensioneerde leerkracht geeft bijlessen wiskunde/wetenschappen. Omgeving Kortrijk Contact per mail: monique.dewitte@skynet.
 20 € 

Bijles Wiskunde aso tso bsoKnokke

Bijles Wiskunde aso tso bso
Hulp nodig? Lerares op pensioen bied ik een individuele, persoonlijke en effectieve hulp in Wiskunde aan leerlingen van het lager als secundair onderwijs..

Bijles wiskunde Brugge Blankenberge Oostende...Brugge

Bijles wiskunde Brugge Blankenberge Oostende...
Heeft u problemen met wiskunde? U bent hier aan het juiste adres! Alle richtingen en jaren van aso tot bso.
 18 € 

Bijles Wiskunde - Regio BruggeBrugge

Bijles Wiskunde - Regio Brugge
Afgestudeerd als master handelsingenieur én master burgelijk ingenieur. Heeft vaste job in Zeebrugge maar wil in extra tijd graag studenten begeleiden bij het instuderen van wiskunde.
 30 € 

Bijles wiskunde & wetenschapsvakkenGeluwe

Beste ouders en studenten, Al 10 jaar geef ik studiebegeleiding waaronder wiskunde, statistiek, fysica, mechanica en elektriciteit.
 25 € 

Bijles wiskunde fysica chemielauwe

Ik ben van opleiding ind ingenieur en geef bijlessen wiskunde, fysica, chemie,. dit aan lagere, middelbaar en professioneel bachelor studenten. Regio Menen-Roeselare-Kortrijk.
 20 € 

Bijles wiskunde...Assebroek

Beste, ik ben master wiskunde en heb veel ervaring met het geven van bijles. De bijlessen wiskunde zijn voor regio Brugge en verre omstreken. Ik kom liefst aan huis.
 18 € 

Wiskunde & fysica: secundair onderwijs of hogerWevelgem

Ik kan u helpen met wiskunde of fysica. Voor zowel het uitleggen van een stukje theorie of helpen bij het maken van oefeningen mag u mij contacteren.
 15 € 

Bijles wiskunde - fysica - chemieTielt

Beste, Reeds 10 jaar geef ik bijles wiskunde, fysica en Chemie aan leerlingen van het middelbaar onderwijs.
 25 € 

Bijles wiskunde regio BruggeAssebroek

Een goede wiskunde kennis is essentieel om in vele middelbare studierichtingen te kunnen slagen. Het komt er vooral op aan voldoende te oefenen en 'bij' te blijven.

Bijles fysica, chemie, natuurwetenschappen -...Roeselare

Ik geef al meer dan 20 jaar les in natuurwetenschappen, chemie en fysica in de tweede graad aso en tso en geef graag bijles voor deze vakken. Ik woon in Roeselare.
 25 € 

Gemotiveerde leerkracht helpt u verderRoeselare

Beste, ziet uw zoon of dochter door de cijfers de formule nietmeer, of heeft hij of zij problemen met de leerstof hoe die te studeren? Ik help uw jongste terug op het juiste pad.
 18 € 

Bijles lager, secundair en hogerBredene

Ik ben student aan de vub. Ik zit in mijn 2e bachelor farmaceutische wetenschappen en ben dus vooral bezig met wetenschappelijke vakken zoals wiskunde, biologie en vooral chemie.
 15 € 

Bijles wiskunde en fysica voor regio BruggeAssebroek

Beste, ik ben master wiskunde en heb veel ervaring met het geven van bijles. De bijlessen wiskunde en wetenschappelijke vakken zijn voor regio Brugge, Maldegem, Damme, Beernem,.
 18 € 

Bijles wiskunde, fysica, sterkteleer, technisch...Menen

Al enkele jaren ervaring in het geven van bijles aan kinderen in het lager en middelbaar onderwijs. Zelf ben ik afgestudeerd als ingenieur industrieel ontwerp.
 20 € 

Bijles wiskunde 1°, 2° en 3° middelbaar aso/tsoRoeselare

Ik ben 17 jaar en woon in Roeselare. Ik zit in het 6° Wetenschappen/Wiskunde met 8 uur wiskunde per week. Ik wil bijles geven aan leerlingen van het 1ste, 2de en 3de middelbaar.
 10 € 

Bijles wiskunde, elektriciteit, elektronica en...Zwevegem

Beste student en ouder, Graag wil ik bijles geven in de vakken wiskunde, elektriciteit, elektronica en mechanica aan studenten secundair onderwijs.
 20 € 

Newsletter

Inscrivez-vous à notre newsletter pour être tenu au courant des activités et des sorties près de chez vous: