Bijles Wiskunde - Regio BruggeBrugge

Bijles Wiskunde - Regio Brugge
Afgestudeerd als master handelsingenieur én master burgelijk ingenieur. Heeft vaste job in Zeebrugge maar wil in extra tijd graag studenten begeleiden bij het instuderen van wiskunde.
 30 € 

Bijles wiskunde...Assebroek

Beste, ik ben master wiskunde en heb veel ervaring met het geven van bijles. De bijlessen wiskunde zijn voor regio Brugge en verre omstreken. Ik kom liefst aan huis.
 20 € 

Bijles wiskunde & wetenschapsvakkenGeluwe

Geachte ouders en studenten, Al 10 jaar geef ik studiebegeleiding waaronder wiskunde, statistiek, fysica, mechanica en elektriciteit.
 25 € 

Bijlessen Wiskunde, Wetenschappelijke vakkenWevelgem

Bijlessen Wiskunde, Wetenschappelijke vakken
Regio Kortrijk-Wevelgem-Menen - Bijles op maat Ervaring met resultaat!...

Bijles Wiskunde : Aso Tso Bso en lagere schoolKnokke

Bijles Wiskunde : Aso Tso Bso en lagere school
Bent u op zoek naar een extra ondersteuning of duwtje in de rug .

Bijles fysica en chemie middelbaar onderwijsWevelgem

Ik ben een gepensioneerd leraar fysica en chemie. Ik gaf les in het aso. Ik ben master chemie. Ik geef bijles bij mij thuis. Dit kan na afspraak. Zaterdag en zondagvoormiddag kan ook.
 30 € 

Bijles wiskunde - fysica - chemie Regio TieltTielt

Beste, Mijn naam is Kris en ben afgestudeerd als industrieel ingenieur Chemie in 2006 en momenteel werkzaam aan de Universiteit van Gent.
 25 € 

Bijles fysica, chemie, natuurwetenschappen -...Roeselare

Ik geef al meer dan 20 jaar les in natuurwetenschappen, chemie en fysica in de tweede graad aso en tso en geef graag bijles voor deze vakken. Ik woon in Roeselare.
 25 € 

Gemotiveerde leerkracht helpt u verderIzegem

Beste, ziet uw zoon of dochter door de cijfers de formule niet meer, of heeft hij of zij problemen met de leerstof hoe die te studeren? Ik help uw jongste terug op het juiste pad.
 18 € 

Bijles wiskunde en fysica voor regio BruggeAssebroek

Beste, ik ben master wiskunde en heb veel ervaring met het geven van bijles. De bijlessen wiskunde en wetenschappelijke vakken zijn voor regio Brugge, Maldegem, Damme, Beernem,.
 20 € 

Bijles wiskunde Brugge Blankenberge Oostende...Brugge

Bijles wiskunde Brugge Blankenberge Oostende...
Heeft u problemen met wiskunde? U bent hier aan het juiste adres! Alle richtingen en jaren van aso tot bso.
 18 € 

Bijles wiskunde, fysica regio Oostkamp en...Oostkamp

Ik ben afgestudeerd als burgelijk ingenieur, nadien doctor en professor. Meerdere jaren ervaring als bijlesgever. Ik geef: Bijles wiskunde voor humaniora, hogeschool, universiteit.
 25 € 

Bijles wiskunde regio BruggeAssebroek

Een goede wiskunde kennis is essentieel om in vele middelbare studierichtingen te kunnen slagen. Het komt er vooral op aan voldoende te oefenen en 'bij' te blijven.
 25 € 

Bijles wiskundeOostende

Bijles wiskunde
Ervaren lesgever met meer dan 7 jaar ervaring met het begeleiden van studenten voor wiskunde, statistiek, financiële algebra,..
 25 € 

Wiskunde & Wetenschappen - secundair onderwijsIeper

Ondervindt u problemen met wiskunde of wetenschappen? Ik help u graag door het geven van bijlessen.
 15 € 

Bijles wiskunde eerste en tweede middelbaar....Sint-Michiels

Als leraar wiskunde met 25 jaar ervaring maar jong van geest zie ik het als een uitdaging om op een grondige manier wiskunde terug bij te spijkeren, te laten begrijpen en in te oefenen om er nadien...
 25 € 

Ik help je graagTorhout

Als student burgerlijk ingenieur (3de bachelor) heb ik reeds een uitgebreide kennis rond wiskunde, fysica, chemie, natuurwetenschappen en wetenschappen in het algemeen.

Bijlessen wiskunde/wetenschappenMarke

Gepensioneerde leerkracht geeft bijlessen wiskunde/wetenschappen. Omgeving Kortrijk Contact per mail: monique.dewitte@skynet.
 20 €