Hulp/Bijles Wiskunde 1ste, 2de, 3de, 4de jaar...Leuven

Van opleiding ben ik geaggregeerde Lager Secundair Onderwijs (regentes) Ik help graag leerlingen die een steuntje nodig hebben voor Wiskunde.
 24 € 

Wiskunde is niet zo gemakkelijkHumbeek

Bij mij ben je aan het juiste adres! Alle leerlingen tussen 6 en 16 jaar oud kunnen bij mij terecht voor hulp bij alle vakken! De eerste les is gratis! Aarzel niet om me te contacteren via...

ChemieDilbeek

Ik ben opzoek naar een leerkracht chemie die bijles aan mijn dochter zou kunnen geven zij zit in het 4 de middelbare aso richting wetenschappen -wiskunde wij wonen op dilbeek (dichtbij zwembad...

Bijles wiskundeSint-Pieters-Leeuw

Hallo, U bent waarschijnlijk op zoek naar iemand die uw zoon/dochter kan helpen met wiskunde en/of wetenschappelijke vakken.
 25 € 

Tutor wiskundeHuldenberg

Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (4de jaar richting Latijn-wiskunde) bijles wiskunde en fysica kan geven bij voorkeur bij ons thuis in Huldenberg - centrum.

Wiskunde examencommissie 3de graad humane en...Halle

Heb je hulp nodig bij het voorbereiden van het examen wiskunde voor de examencommissie. Ik geef bijles op basis van de vakfiche en zorg voor het nodige cursus materiaal.
 25 € 

Bijles Wiskunde Nodig - regio MeiseWolvertem

Onze dochter zoekt bijles wiskunde. Ze zit in het derde middelbaar. Hier is mijn gsm nummer - 0496780394.

Bijles wiskunde (Kessel-Lo, Leuven)Kessel-Lo

Ervaren en enthousiaste leerkracht wiskunde. Doelgroep: lager en middelbaar onderwijs Locatie: Kessel-Lo Contacteer me vrijblijvend voor meer info! Vriendelijke groeten Giovanni...
 25 € 

Bijles wiskundeMerchtem

Ik ben een ervaren leerkracht wiskunde in het secundair onderwijs, je mag mij altijd contacteren voor lessen wiskunde 1e en 2e graad regio Merchtem.

Bijles wetenschappen (Biologie - Chemie - Fysica)Aarschot

Graag help ik u of uw zoon/dochter met wetenschappen. Als laatstejaarsstudent biologie aan de vub ben ik zeer ervaren in deze vakken.
 20 € 

Lerares met 10 jaar ervaring geeft bijles wiskundeBerg

Lerares met 10 jaar ervaring geeft bijles wiskunde
Ik ben een lerares met 10 jaar ervaring en geef graag bijles wiskunde tot en met het twee middelbaar. Ik ben geduldig van aard en beschik over heel wat eigen materiaal.
 30 € 

Bijlessen Wetenschappelijke & Technische vakkenHofstade

Ingenieur Elektro-Mechanica geeft bijlessen in wetenschappelijke vakken (wiskunde, fysica, scheikunde) en technische vakken (mechanica, elektriciteit, elektronica, automatisering)...
 45 € 

Bijlessen wiskunde / wetenschappen (Omg. Mechelen...Kampenhout

Bijlessen wiskunde / wetenschappen (Omg. Mechelen...
Ik ben een 44-jarige Bio-ingenieur met een doctoraat Medische Wetenschappen en geef les in het hoger secundair onderwijs (2de en 3de graad).
 30 € 

Bijles Wiskunde & Wetenschappen Secundair,...Kessel-Lo

Ik ben 20, student IndustriŽel Ingenieur aan de ku Leuven en zit in mijn derde bachelor.
 18 € 

Bijlessen wiskunde/chemie/fysica: omg....Leuven

Ik ben 46 jaar, Industrieel Ingenieur Chemie en geef sinds 1996 les in het hoger middelbaar onderwijs. Ik geef bijlessen wiskunde voor 1ste en 2de graad, chemie voor de 2de en de 3de graad.
 25 € 

Bijles wiskunde (ruime omgeving Leuven - Brussel)Kortenberg

Ik ben zelf leraar en geef bijles wiskunde aan leerlingen van het eerste tot en met vierde middelbaar. Contacteer mij gerust voor meer informatie.

Licenciate wiskunde geeft bijles wiskundeSint-Pieters-Leeuw

Ik geef bijles wiskunde aso, tso, bso en hoger onderwijs. Dit kan bij mij thuis of bij u ter plaatste (mits kilometervergoeding en aanrekenen van de verplaatsingstijd).

Bijles Wiskunde en wetenschappelijke vakken regio...Weerde

Mijn naam is Michael Boegaerts en ben net als industriŽel ingenieur afgestudeerd. Ik geef in mijn vrije tijd bijles Wiskunde, Fysica, Mechanica, Chemie en Elektriciteit.
 15 € 

Bijlessen Wiskunde, Economie en WetenschappenHuldenberg

Zoekt u hulp voor studenten met leerproblemen of leerlingen die huiswerk- en examenbegeleiding wensen, dan kunt u bij mij terecht (Tervuren: Duisburg).
 20 € 

Bijles 3de graad SO wiskunde / fysicaKessel-Lo

Ik ben student in de Master Computerwetenschappen (Burgerlijk Ingenieur).
 30 € 

Gezocht: bijles wiskunde en chemieOverijse

Ik zoek voor mijn zoon, die nu naar het vierde jaar aso/wisk wetenschappen gaat, iemand die tijdens de grote vakantie bijles wil geven in wiskunde en chemie.
 30 € 

Bijles chemieLeuven

Leerkracht chemie met meer dan 20 jaar ervaring geeft bijles chemie.

Ik toon de logische samenhang van...Hoeilaart

Handels Ingenieur helpt meer dan 90% van zijn studenten te slagen in Wis-, Natuur- en Scheikunde zowel als in Engels, Frans en Duits Ik geef deze lessen ook in die talen.
 25 € 

Bijlessen wiskunde-chemie-fysica tot en met derde...Attenhoven

Nood aan dat duwtje in de rug, inzicht krijgen in de leerstof.
 25 € 

  • Bijlessen
  • Wiskunde, Wetenschappelijke vakken (Vlaams-Brabant)
  • : 25 Volgende >>