Zwerfvuilactie Geetbets Proper "World Cleanup Day"

De gemeente Geetbets voert een actief beleid tegen het zwerfvuil. Heel wat vrijwilligers nemen op regelmatige basis een aantal straten voor hun rekening en de “10 minutes a day challenge” was een groot succes. Ook staan er zware boetes op, wanneer iemand betrapt wordt op sluikstorten. Onze arbeiders van de technische dienst ruimen wekelijks zwerfvuil. Toch merken we dat er daags nadien alweer burgers of bezoekers hun vuil zomaar langs ons wegen dumpen.
Net zoals vorig jaar organiseert ook dit jaar het bestuur een zwerfvuilactie. Milo Vanhove, zaakvoerder van de plaatselijke ad Delhaize Geetbets, zet zijn schouders onder deze lokale actie samen met Mooimakers, Buurtsuper, Coca-cola, Renewi en Maes Pils. We roepen dan ook alle verenigingen, burgers, vrijwilligers en geďnteresseerden op om mee te doen aan deze actie.
Op zaterdag eptember verzamelen we om 09u00 aan ad Delhaize, Steenstraat 4A, 3450 Geetbets. We starten met een korte verwelkoming en een hapje en drankje om klaar te zijn voor de strijd tegen het zwerfvuil. Na afloop, rond 1, verzamelen we terug aan de Delhaize om het resultaat te aanschouwen. Voor verenigingen uit Geetbets hangt aan de deelname nog een interessant financieel extraatje vast !
Om alles goed voor te kunnen bereiden vragen we je om je deelname door te sturen naar .
Wij zorgen voor vuilzakken, afvaltangen en handschoenen en de verdeling van de straten. Wij hopen ook jou daar te zien !
Waar :
Ad Delhaize Geetbets
Steenstraat 4a
3450 Geetbets
Tarief :
Gratis
Publiek :
Elk type publiek
Internet :
https://www.facebook.com/GeetbetsProper/
accessibility

Zaterdag: van 9:00 tot 12:30

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Historische rondleiding
( 9 augustus - Sint-Truiden)
Rondleiding voedselbos, De Nieuwe Hof
( 9 augustus - Sint-Truiden)
Ontbijten met alpaca`s
(Van 8 tot 9 augustus - Sint-Truiden)
Speelbos
(Sint-Truiden)
'Toerist in Herk' Zomerse fietszoektocht
(Van 1e juli tot 31 augustus - Herk-de-Stad)