Top - Antwerpen
Onze selectie Deze week Provincie Antwerpen X
of

Stockerverkoop Kinderkleding, babyartikelen en lifestyle

Welkom om op onze eerste stockverkoop .

Van zaterdag 22 tot zondag 23 oktober - Antwerpen Gratis

Kabouterwandeling met pompoenen

In de pompoenmaand oktober zijn de kabouters van pompoendorp Kasterlee extra in hun nopjes. Hun woonplaats Kabouterberg toveren ze om tot een prachtig pompoendecor.

Zondag 23 oktober - Kasterlee Kinderen 3+

Antwerp by Bike | De brouwersroute

De geschiedenis van bier in Antwerpen Kom alles te weten over Seefbier, Bollekes en het boeiende verhaal van bier in Antwerpen.

Zaterdag 22 oktober - Antwerpen

Spoorfietsen tussen Kapellen en Brasschaat

Fiets mee in het spoor van de militairen middenin een prachtig natuurgebied ! Wil je leuke momenten beleven met familie, vrienden of collega's ?

Vandaag van 10u tot 16u - Van 26 maart tot 6 november - D W D V Za Zo - Kapellen 87

Antwerp by Bike | Rondleiding "Joods Antwerpen"

Maak kennis met de Joodse gemeenschap in Antwerpen Sluit aan bij deze fietstocht en kom alles te weten over synagoges, de sabbat...

Zondag 23 oktober - Antwerpen

Pompoenregatta

Pompoendorp Kasterlee gaat geen uitdaging uit de weg. Elk jaar in oktober organiseren de Kastelse Kayak Klub en het Pompoenengenootschap een pompoenregatta.

Zondag 23 oktober - Lichtaart GratisKinderen 3+

Wandelen met smaak

Culinaire wandeling Deze heerlijke tocht is ondertussen een ware klassieker ! Via mooie bos- en wandelpaden ga je langs het wandelnetwerk 'kempense Heuvelrug' naar drie verschillende brasseries.

Vandaag van 12u tot 23u - Van 1e oktober 2016 tot 30 april 2017 - M D V Za Zo - Kasterlee

Antwerp by Bike | Rondleiding "Antwerpen: de klassiekers"

Kriskras door het centrum, langs de highlights Tijdens deze rondleiding fietsen we langs de hoogtepunten in het Antwerpse centrum, zoals het Steen, de kathedraal en het Mas.

Zondag 23 oktober - Antwerpen

'tapas & Flamenco' optreden met Jessyca & Remi

Geniet 22 oktober om 21h30 van een wervelend Flamenco optreden met het prachtig danskoppel "Jessyca & Remi". Zij brengen voor jullie een dynamisch en afwisselend Flamenco programma. Inkom gratis.

Zaterdag 22 oktober - Antwerpen Gratis

Fotografie Mais-Non ! exposeert Weerspiegelingen van Afrika

Indrukken uit Mali, Gambia en Marokko zijn vertaald naar afdrukken op linnen, hout, aluminium en handgeschept papier en aquarelpapier.

Vandaag van 11u tot 18u - Van 7 september tot 31 oktober - W D V Za - Antwerpen Gratis

Herfstwandeling

Wandelen door een oase van een mooi stiltegebied van de brabantse wal met vertrek te stabroek-putte vertrek:13.00 uur vertrekplaats: word nog doorgemaild aan de deelnemers tempo: ontspannen voor...

Zondag 23 oktober - Stabroek Gratis

Mathias Duhamel - Les deux faces d'un voyage

Specifieke artistieke discipline onder te brengen. Hij is zowel musicus, designer, schilder als performer binnen wat hij 'schilderijconcerten' noemt.

Van zaterdag 22 oktober tot zaterdag 19 november - W D V Za - Antwerpen Gratis

Brunch

Bij deze verwelkomen wij u graag op onze vrienschapsbrunch georganiseerd door Inspiration vzw. Inspiration vzw organiseert al jaren elke zondag een brunch waar iedereen lekker kan komen brunchen en...

Zondag 23 oktober - Antwerpen Kinderen

Woonbeurs

Op zaterdag 22 oktober 2016 organiseert de gemeente Ravels voor de 2de maal een woonbeurs. De woonbeurs is de hele dag gratis toegankelijk voor iedereen. De deuren gaan open om 09.30 uur en om 17.

Zaterdag 22 oktober - Ravels Gratis

Reunie Van Quinten Metsijs tot Peter Paul Rubens

1559 was het oprichtingsjaar van het bisdom Antwerpen. 450 jaar geleden werd de Onze-Lieve-Vrouwekerk omgedoopt tot de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal.

Van 1e mei 2012 tot 30 januari 2017 - W Za Zo - Antwerpen 8

Breendonk en Willebroek tijdens de Eerste Werledoorlog

De tentoonstelling zal opgesteld worden in de 'traditore', de hoofdingang van het fort. De inhuldiging gebeurt tijdens de jaarlijkse bedevaart, eind september – begin oktober 2014.

Vandaag van 9u30 tot 17u30 - Van 29 september 2014 tot 11 november 2018 - M D W D V Za Zo - Willebroek

Stapvoets door ons verleden

Steentijd, metaaltijden, Romeinse tijd en middeleeuwen. Je kent ze uit de les geschiedenis en van films en boeken. Het lijkt ver weg...

Van 24 april tot 23 oktober - Za Zo - Grobbendonk Voordeel Wattedoen.beGratis

Artistiek verjaardagsfeestje

We hoeven niet te knutselen en 'iets' te maken. Genieten van kunst is hét belangrijkste. We gaan experimenteren, met onze handen in klei en verf klauwen, fantaseren, kampen bouwen...

Van 1e september 2016 tot 30 juni 2017 - Za Zo - Mechelen Kinderen 6+