Top - Antwerpen
Onze selectie Deze week Provincie Antwerpen X
of

Foodvillage

Foodtruckfestival op het domein van de Ark van Noë Met Veel aandacht voor kinderanimatie, muziek en optredens en vooral lekker eten en drinken en plezier .

Vandaag om 17u - Vrijdag 26 augustus - Lichtaart Kinderen

Antwerp Ghostwalk (in English)

This English language storytelling walk is the international counterpart of the famous "Antwerpse Spookwandeling". We wander through the narrow streets of old Antwerp.

Vandaag van 21u tot 22u30 - Vrijdag 26 augustus - Antwerpen Kinderen 10+

Terra nova - zomeravondcinema met 'clover-bar'

Het doet je misschien denken aan de vroegere drive-ins, gezellig buiten film kijken met een lekker drankje erbij. Herbeleef het deze zomer in de arboretumtuin.

Vandaag van 21u tot 23u - Vrijdag 26 augustus - Kalmthout Kinderen

Orgel na de noen - Cindy Castillo

Concertreeks in het kader van de 54ste internationale orgelcyclus: in juni elke vrijdag een internationale orgelsolist met een programma rond het thema 'inspiratie'.

Vandaag van 12u45 tot 13u45 - Vrijdag 26 augustus - Antwerpen

The Masters kickertornooi

Tornooi dubbelspel kickeren in 't Wit Paard - Pastoor Mellaertsstraat 4 - 2220 Heist op den Berg. Inschrijven kan in het café zelf tem woensdag 24 augustus of via een privébericht op de...

Vandaag van 20u tot 23u30 - Vrijdag 26 augustus - Heist-op-den-Berg

An Nelissen – Try-out Gelukmonoloog - Uitverkocht

Deze voorstelling is uitverkocht. Je kan geen kaarten meer krijgen aan de inkom. We raden aan om steeds tijdig te reserveren .

Vandaag van 20u tot 22u30 - Vrijdag 26 augustus - Broechem

Opendeurdagen Academie voor Mineralogie

De Academie voor Mineralogie vzw (ACAM), Frans de l'Arbrelaan 12 te Merksem (Antwerpen), organiseert een grootse opendeur op 26, 27 en 28 augustus 2016, telkens van 10 tot 17 u.

Vandaag van 10u tot 17u - Van vrijdag 26 tot zondag 28 augustus - Merksem

Bierproeverij

Tijdens deze biertasting bekijken we de verschillende bierstijlen die dit kleine landje te bieden heeft en proeven we bieren van wereldklasse. Maar we behandelen ook algemene punten.

Zaterdag 27 augustus - Antwerpen

Hestival

Hestival is een gratis festival in Heist-op-den-Berg met jaarlijks ongeveer 10.000 bezoekers. Met veel goesting organiseren we elk jaar de ideale zomerafsluiter voor iedereen .

Zaterdag 27 augustus - Heist-op-den-Berg Gratis

Foodvillage

Foodtruckfestival op het domein van de Ark van Noë Met Veel aandacht voor kinderanimatie, muziek en optredens en vooral lekker eten en drinken en plezier .

Zaterdag 27 augustus - Lichtaart Kinderen

Spookjeswandeling

Tijdens deze vertelwandeling nemen we kinderen en hun ouders graag mee voor een portie griezelige pret. De spokenjager, getooid met hoge hoed...

Zaterdag 27 augustus - Antwerpen Kinderen 6+

Staalhard . Summer Edition . Piaf in+outdoor festival

After the big succes of our last open air edition at Magiq Spiegeltent, we are hyped to give you some more! We will start at 4PM at Superdiesel Zomerclubl and end at 7AM at Piaf Antwerpen.

Zaterdag 27 augustus - Antwerpen

Openluchtfilm: cc Ter Dilft: Er ist wieder da

Er ist wieder da is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van de Duitse auteur Timur Vermes. In deze film wordt Hitler zeventig jaar na zijn overlijden wakker uit een coma in het hedendaagse...

Zaterdag 27 augustus - Weert

Zomerloop

Onder het motto: A short run is better than no run, vind op zaterdag 27 augustus de tweede editie van de Zomerloop plaats.

Zaterdag 27 augustus - Antwerpen 2 GratisKinderen 3+

Kip van Troje presenteert: Mijnheer Neus vertelt én plooit ballonnen

Mijnheer Neus vertelt Verteltheater met sterke betrokkenheid van het publiek. Mijnheer Neus vertelt, speelt, zingt en tovert verhalen bij elkaar.

Zaterdag 27 augustus - Aartselaar GratisKinderen 1+

Park Happening Schoten

Doorheen de dag activiteiten voor kinderen In de avond optredens van enkele bekende artisten zoals Gost Rockers, Jens, The Vicious & Cleymans en Van Geel https:/www.facebook.

Zaterdag 27 augustus - Schoten GratisKinderen

Antwerp by Bike | De brouwersroute

De geschiedenis van bier in Antwerpen Kom alles te weten over Seefbier, Bollekes en het boeiende verhaal van bier in Antwerpen.

Zaterdag 27 augustus - Antwerpen

Rondleiding & ontmoetingsmoment Sam Dillemans

Op luide vraag van de bezoekers organiseert uitgeverij Drie, i.s.m. Manteau en Tentoonstellingsruimte Sam Dillemans op geijkte momenten twee exclusieve rondleidingen...

Zaterdag 27 augustus - Antwerpen Kinderen 12+