Top - Limburg
Onze selectie Provincie Limburg X09-12-2016 tot 11-12-2016 X
of

Overdekte Kerstmarkt

1ste overdekte kerstmarkt van Limburg in een sfeervolle rijhal in volle kerst stijl met een opp vlakte van 3000m≤ en een 60 tal standen.

Van zaterdag 10 tot zondag 11 december - Bocholt

Kerstmarkt en 2dehands boekenmarkt

Natuurpunt Limburg organiseert in samenwerking met Koe-Vert voor een tweede keer een gezellige kerstmarkt op het domein Kiewit.

Zondag 11 december - Hasselt Gratis

Handmade In Belgium Kerstmarkt

Op 11 december kan je in Cultuurcentrum Hasselt opnieuw terecht voor de Handmade In Belgium Markt. Ook deze keer zullen de vele eigentijdse en stijlvolle webwinkels, labels...

Zondag 11 december - Hasselt

Kerstmarkt - Outdoor - Met Music for Life actie

Kom kennis maken met de lr Health & Beauty collectie aangevuld met originele kerst-geschenken. Zonder stress je cadeautjes uitkiezen .

Van zaterdag 10 tot zondag 11 december - Lommel Gratis

Eerste editie Indoor Kerstmarkt Bocholt

De eerste grote indoor kerstmarkt in Bocholt. In de rijhal De Damburg. Bezoek onze +60 kraampjes in een heel gezellige kerstsfeer.

Van zaterdag 10 tot zondag 11 december - Bocholt

Mergelgrotten: individuele rondleiding

De mergelontginning starte in Kanne al voor de 15de eeuw. Het is dus een plek vol geschiedenis en interessante verhalen.

Van 16 januari tot 10 december - Za Zo - Kanne Kinderen 3+

Open kersttuin Marc's Kerstmannentuin

Wij openen onze Kersttuin op 10 en 11 en 17 en 18 december 2016 van 18 u tot 21 u toegang gratis Een dertig kerstbomen, heel veel Kerstmannen, vele kerstballen, enkele kerststallen...

Van zaterdag 10 tot zondag 11 december - Kozen Gratis

Kerstmarkt de Laathof

Sfeervol, Gezellig en Bijzonder. 3 weekenden Overdekte Kerstmarkt in Mesch/Eijsden-Margraten: - zaterdag en zondag 26 & 27 november 2016. - zaterdag en zondag 3 & 4 december 2016.

Van 26 november tot 11 december - Za Zo - Moelingen GratisKinderen 5+

Sfeervolle Kerstmarkt

Kom zeker een kijkje nemen op zondag 11 december 2016 tussen 14.00 en 18.00 u tijdens onze sfeervolle kerstmarkt. Creatievelingen uit de omgeving verkopen hun spulletjes bij de Open Poort.

Zondag 11 december - Overpelt

Expo Inside Nature

Inside Nature vertelt ons op een vernieuwende en creatieve manier het verhaal over het leven van de natuur. Inside Nature stelt sculpturale werken tentoon van environmental artist Will Beckers ini de...

Vandaag van 10u tot 17u - Van 18 juni 2016 tot 8 januari 2017 - M D W D V Za Zo - Genk Kinderen 6+

Concert 'winterse Warmte'

Het solidariteitskoor Amakuriki brengt een hartverwarmend concert o.l.v. Lilit Sati. Amakuriki is een Afrikaans woord en betekent 'welkom, fijn dat jij er bent .

Zaterdag 10 december - Bree

Kerstmarkt Manť vzw

Op zaterdag 10 december 2016 organiseren wij wederom onze jaarlijkse kerstmarkt. Ons terrein zal weer worden omgetoverd tot een heus kerstparadijs waar gezorgd zal worden voor entertainment...

Zaterdag 10 december - Maasmechelen Gratis

Nonkel Jef zit in de patatten

Sander vindt een tas die erg lijkt op die van Eduard, de veearts. Maar als Nonkel Jef deze uiteindelijk open krijgt zit ze vol met bankbiljetten die komen van een bankoverval in het dorp.

Zondag 11 december - Hasselt video Kinderen 7+

Open deur dag

Op deze dag word U verwelkomt met een hapje en een drankje in ons winkeltje om U inkopen te doen voor de kerst, we hebben een hele mooie collectie van Engeltjes, Boeddha's, wierook...

Zondag 11 december - Lanaken Kinderen 10+

Pink Pasta Spaghetti avond van The Pink Amaryllissen

The pink Amaryllissen nodigen u van harte uit op de pink pasta avond. Waarom ? Onze opbrengst gaat volledig naar de kankerpatiŽnt zelf in het Jessa ziekenhuis nl.

Zaterdag 10 december - Hasselt

3de miniatuurauto beurs Genk

3de miniatuurauto beurs van Genk voor alles wat te maken heeft met miniatuurauto's. Op deze beurs vind je auto's voor jong en oud. Deze beurs gaat door van 9 tot 13 uur. inkom 2.50 euro.

Zondag 11 december - Genk Kinderen 5+

Maaseik Wintercircus

Op zaterdag 10 en (koop)zondag 11 december & nog eens op zaterdag 17 en (koop)zondag 18 december wordt Maaseik nog gezelliger met een warm circus van wonderlijke winteractiviteiten.

Van zaterdag 10 tot zondag 18 december - Za Zo - Maaseik GratisKinderen

Handmade at de Bottelarij

Vanaf woensdag 30 november biedt Handmade@deBottelarij tal van opties om handgemaakte producten of Diy-Producten te kopen. Er zullen conceptstores worden ingericht, en verschillende beursweekenden.

Vandaag van 11u tot 21u - Van 30 november tot 18 december - W D V Za Zo - Wellen Gratis