Top - Limburg
Onze selectie Deze week Provincie Limburg X
of

Indoor erfgoedwandeling

Hoe geraakten mijnwerkers down under en hoe slaagden ze erin om op 800 m diep (!) te kunnen ademen ? Benieuwd naar hoe lucht werd gemaakt om machines aan te drijven ?

Van 1e februari 2017 tot 1e februari 2018 - M D W D V Za Zo - Heusden-Zolder video GratisKinderen

Cosmodrome, in het middelpunt van de actie

De full dome zaal van de Cosmodrome is een high-tech 360° projectiesysteem. Hier beleef je een ongelooflijk ruimteavontuur. Maak kennis met de bijzondere evolutie van onze planeet.

Van 8 februari 2017 tot 28 maart 2018 - W Zo - Genk Kinderen 4+

Ann Tuts & Nele Bauwens | Constance & Mathilde

Ann Tuts & Nele Bauwens | Constance & Mathilde Twee vrouwen op leeftijd smijten zich in een escalerende spiraal van pesterijen en wraak.

Donderdag 2 maart - Leopoldsburg Kinderen 8+

24 Wochen (film)

Astrid succesvol als cabaretière, dolgelukkig met haar vriend annex manager Markus en dochtertje Nele verwacht een tweede kind.

Dinsdag 28 februari - Tongeren

Preben Van der Straeten

De foto's die Preben Van der Straeten toont in Fisherman's land zijn een logisch gevolg van zijn zoektocht naar structuur, conceptueel en zinnelijk.

Vandaag van 10u tot 23u30 - Van 10 februari tot 8 maart - M D W D V Za Zo - Bilzen Gratis

Kinderfilm in de krokusvakantie: Huisdiergeheimen

Huisdiergeheimen woensdag 1 maart om 14:00 uur Huisdiergeheimen is de recentste kaskraker van de makers van Verschrikkelijke Ikke en de Minions en beantwoordt eindelijk de vraag: 'Wat doet...

Woensdag 1e maart - Wellen Kinderen

Zeilverlof rond Torrevieja / Costa Blanca / Spanje

Is zeilen je hobby ? Dan is dit een buitenkans. Spreekt een tochtje tussen Alicante en Ibiza je aan ? Wil je de Costa Blanca per zeilboot verkennen ? Kies zelf het tijdstip.

Vandaag van 6u tot 23u30 - Van 1e januari tot 31 december - M D W D V Za Zo - Kinrooi

Mosselfestijn

Mosselfestijn ten voordele van nieuw weeshuis Fajar Baru, in oprichting. De eerste werken aan dit grootse project zijn gestart, en dat mag gevierd worden.

Zondag 5 maart - Zutendaal Kinderen

Seniorencinema: Room

De vijfjarige Jack wordt liefhebbend opgevoed door zijn 'ma'. Net als elke goede moeder probeert Ma haar zoon op een normale manier, veilig groot te brengen.

Dinsdag 28 februari - Maaseik Kinderen 12+

Tentoonstelling Gogyoshi Art Project international (GAPi)

De tentoonstelling is gratis te bezichtigen tot vrijdag 17 maart 2017 tijdens de openingsuren van Cultuurcentrum Achterolmen.

Van 21 februari tot 17 maart - M D W D V - Maaseik GratisKinderen 12+

Sur Mesure | Fillage

Sur Mesure Fillage Unieke mix van trampoline, acrobatie, jongleren én live muziek en zang, door een jong en superenthousiast circusgezelschap.

Vrijdag 3 maart - Leopoldsburg Kinderen 8+

Humo's Comedy Cup On Tour

Humo's Comedy Cup On Tour Ervaren rot Bas Birker presenteert twee Comedy Cup-finalisten én de winnaar. Maak als eerste kennis met de opvolgers van Wouter Deprez, Bart Cannaerts of William Boeva .

Zaterdag 4 maart - Leopoldsburg Kinderen 8+

Philippe Aerts en Raphaelle Brochet

Wanneer twee ongelooflijke kunstenaars elkaars pad kruisen lijkt dat wel voorbestemd en is het resultaat vaak een project dat de naam 'echte kunst' waard is.

Vrijdag 3 maart - Bilzen Kinderen 12+

In het pluche - Meuris

Noordkaap was in de jaren negentig één van de eerste rockgroepen die elektrisch ging in schouwburgen en culturele centra. Zonder handrem en volstrekt nièt akoestisch.

Zaterdag 4 maart - Tongeren

De Passant (6+) - Laika

Hoe maak je een huis tot je thuis ? Hoe lang duurt het eer je je ergens thuis voelt ? En hoe komt het toch dat je, ondanks alle voorzieningen, nergens thuis voelt ? Wat is dat eigenlijk, thuis ?

Zondag 5 maart - Tongeren Kinderen 6+

Mister Critical invites dj 4T4 (DJ)

Mr Critical en 4T4 draaien samen de nacht in. 4T4 neemt uitzonderlijk nog eens achter een discobar plaats, dus deze duo set met Mr Critical gaat een unieke gebeurtenis worden.

Vrijdag 3 maart - Hasselt

Wardrobe + Wartaal (cd release - concerten)

WARDROBE Johan Verckist heeft zich in zijn nieuwe project, Wardrobe, van zijn meest dogmatische kant laten zien.

Donderdag 2 maart - Hasselt

Eureka Bilzen Voorjaarstocht Munsterbilzen

Zaterdagwandeling 04/03/17. Afstanden: 4-7-11-20-27 km, met rustpauze. Vertrekken tussen 7u-15u. Wandeling in het dorp Munsterbilzen en omliggende dorpjes.

Zaterdag 4 maart - Munsterbilzen