A la Une - Limburg
Onze selectie (Provincie Limburg deze week)
Geef uw locatie op om de activiteiten in uw buurt te vernemen!

Aspergetochten, eetfestijn

Deze tochten zijn tvv Vzw Tandem (gehandicapten centrum) Ook het eetfestijn, wat de hele dag doorgaat in De Zjat zijn volledig voor Vzw Tandem.

Vandaag van 9u tot 15u - Dinsdag 24 mei - Beverst Voordeel Wattedoen.be

Belgica (film)

Twee broers, Frank en Jo, zijn elkaar uit het oog verloren... tot wanneer Frank begint te werken in het café van Jo. Een gouden zet...

Dinsdag 24 mei - Tongeren

Dorpsmarkt Hoselt

In 2 Hoeseltse deelgemeenten worden er een tweewekelijkse dorpsmarkt georganiseerd. Op deze dorpsmarkt worden producten van lokale handelaars en landbouwers naar de mensen gebracht.

Woensdag 25 mei - Hoeselt Gratis

Stilte meditatie

Sint-Jansberg was 500 jaar lang een Kartuizerklooster. Een plek waar in totale stilte werd geleefd. Sinds vorig jaar komen we nu maandelijks samen om in stilte aanwezig te zijn.

Woensdag 25 mei - Zelem

Relaxatie voor kinderen

Via speelse ademhalingsoefeningen en via beweging, maar vooral via rustgevende klanken gaan we wat stress afvoeren en je gedachten kalmer maken zodat je meer rust kan ervaren.

Woensdag 25 mei - Ellikom Kinderen 7+

Zebracinema: Belgica

Twee broers, Frank en Jo, zijn elkaar uit het oog verloren, maar vinden elkaar terug wanneer Frank begint tewerken in het café van Jo.

Woensdag 25 mei - Maaseik Kinderen 12+

Fietstocht

Op zondag 26 mei wordt iedereen aan de kerk van Rapertingen verwacht voor een fietstocht van ongeveer 50 km aan een ritme van 18-20km/u.

Donderdag 26 mei - Hasselt

Kennismaking met Mindfulness, groep B

Stressreductie door training in aandacht. Heb je last van stress, zou je minder willen piekeren en anders met je gevoelens willen omgaan ?

Donderdag 26 mei - Hasselt Kinderen 12+

Snelle cursus (6 weken)

Leer in 6 weken cha-cha-cha of Night club 2step op vrijdag of salsa of rumba op zondag in onze dansschool op een fijne en ontspannende manier worden de lessen gegeven door onze prof.leraren.

Van 22 mei tot 26 juni - V Zo - Peer

Ember Leafs, Horses Blew Fire en Backhorne Circus

Na 8 edities van het lokale pop-en rockconcours Pop à cast weten we het zeker: Bilzen is een echte rock'n roll gemeente. Ook dit jaar nodigen we weer 3 jonge...

Vrijdag 27 mei - Bilzen Kinderen 12+

Fun-Athlon

De Fun-Athlon, een sportief evenement georganiseerd door de Lo-Leerkrachten van het BuSO Sint-Elisabeth. Een dag waar al onze leerlingen met plezier kunnen bewegen...

Vrijdag 27 mei - Peer

Lisa Smolders (DJ)

Lisa Smolders startte als presentatrice op Studio Brussel. Ze is momenteel te bewonderen op Radio 1. Maar ook achter de draaitafel doet ze lustig haar ding.

Vrijdag 27 mei - Hasselt

VIBESTR 'Endless'

more info soon

Vrijdag 27 mei - Hasselt

'overleven met de dood': getuigenis van Peter Verlinden en Marie Bamutese

Als Marie Bamutese vertelt hoe ze als jong meisje uit Rwanda vluchtte, hoor je tegelijk het verhaal van meer dan twee miljoen Rwandezen.

Vrijdag 27 mei - Overpelt

Is er leven na de dood ?

Bloemenseance mag men alleen maar foto's afgeven van overledenen. Geen groepsfoto's en échte foto's zo recent mogelijk voor 't overlijden.

Vrijdag 27 mei - Genk Voordeel Wattedoen.be

CRITICAL invites MARC HYPE (!!!! CANCELLED !!!!)

!!!! DEZE EDITIE IS HELAAS GEANNULEERD !!!! Zeg het voort aub zodat niemand voor een gesloten deur komt te staan die avond.

Zaterdag 28 mei - Hasselt

Oele Cool Music X

Jaaroptreden van de Kon. Fanfare Sint-Eligius en Dance Kids 2Cool: Gala editie met uitreiking van de "Oele Cool Awards" n.a.l.

Zaterdag 28 mei - Lommel Gratis

Son del Mambo Night

Salsadansschool Son del Mambo organiseert op 28 mei haar tweede dansavond. Om 21u is er een gratis workshop salsa on2 voor beginners+ gegeven.

Zaterdag 28 mei - Bree