A la Une - Limburg
Onze selectie (Provincie Limburg deze week)
Geef uw locatie op om de activiteiten in uw buurt te vernemen!

Hasselt Rocks - Roach (concert)

Roach is een hip hop artiest geboren en getogen te Hasselt. Na lang experimenteren met vele genres van muziek is hij uiteindelijk toch gesmolten voor hiphop.

Donderdag 30 juni - Hasselt

Dorpsmarkt Hoselt

In 2 Hoeseltse deelgemeenten worden er een tweewekelijkse dorpsmarkt georganiseerd. Op deze dorpsmarkt worden producten van lokale handelaars en landbouwers naar de mensen gebracht.

Donderdag 30 juni - Hoeselt Gratis

Gezondheidswandeling

Op donderdag 30 juni organiseer het stad Dilsen Stokkem een wandeling. Een ontspannende wandeling doorheen Dilsen- Stokkem, onder begeleiding van vrijwilliger Gerard.

Donderdag 30 juni - Dilsen-Stokkem Gratis

Eindfeest seizoen 2015

Op vrijdag 1 juli sluiten wij het seizoen feestelijk af. Die avond worden jullie ook getrakteerd op een gratis optreden van een topband...

Vrijdag 1e juli - Sint-Truiden Gratis

RIO Sensation . Versuz

For the very first time the Hottest Latino-Tropical Concept take place @ VERSUZ For this first edition we are going to bring the Best Afro...

Vrijdag 1e juli - Hasselt

Sup Yoga les

Hou je van Yoga ? Probeer dan nu onze Sup Yoga lessen. De yoga oefeningen worden op het water uitgevoerd terwijl u op subboard staat.

Vrijdag 1e juli - Ophoven Kinderen 12+

Nachtzwalluwtocht

Kom mee op stap onder begeleiding van natuurgids Rik Brys, op zoek naar de nachtzwaluwen in het prachtige gebied van de Glabbekerzavel. Debk zeker aan een zaklamp en stevige wandelschoenen.

Vrijdag 1e juli - Genk Kinderen 8+

Open repetitie Harmonie Gors-Opleeuw

Harmonie Kunst na Arbeid Gors-Opleeuw brengt een concertje met randanimatie voor kinderen. Dit concert is een voorproefje van hun activiteit Gors-Opleeuw feest en zal plaatsvinden op de Loonse...

Vrijdag 1e juli - Borgloon Gratis

De gemeente bruist

2 juli 2016 willen we voor de 4de maal een gezellige dag organiseren voor de inwoners van Kwaadmechelen en uiteraard ook de andere Hammenaars en buurtbewoners.

Zaterdag 2 juli - Ham GratisKinderen

Dierenmarkt

Elke eerste zaterdag van de maand vindt er de vrije verkoop van kleinvee en gevogelte plaats op een nieuwe dierenmarkt. Tussen 8 uur en 12 uur kun je er standen vinden van o.a.

Zaterdag 2 juli - Lanaken Gratis

Wandelen in Weris

Je bent van harte welkom op zaterdag 2 juli om deel te nemen aan de zomer wandeling van +/- 10 km in Weris. Vertrek om 09.30: Hasseltsesteenweg 209 3700 Tongeren - Terug rond 18.00 uur.

Zaterdag 2 juli - Tongeren

Drafrennen

De Vzw Drafrennen Tongeren organiseert van 19 maart t.e.m. 11 november drafkoersen. Telkens op zaterdag van 14u tot 20u en in de maanden augustus en september zullen de rennen plaatsvinden op zondag.

Zaterdag 2 juli - Tongeren

Verkoop inboedel

Door een sterfgeval wordt de volledige inboedel van dit woonhuis ter plaatse verkocht. De loten worden aan een 'zachte' prijs verkocht.

Van zaterdag 2 tot zondag 3 juli - As

Syntix Superprix Powered by Pirelli

Circuit Zolder zet de zomervakantie goed in met de Syntix Superprix Powered by Pirelli. Een spannend raceweekend met onder andere de derde manche van het Belcar Endurance Championship...

Van zaterdag 2 tot zondag 3 juli - Heusden-Zolder

Vieruurtje

Mystic Cupcakes nodigt julie uit voor een mooie namiddag in onze tuin. Geniet van High tea met Koffie & Thee -zelfbediening- en onze huisgemaakte Cupcakes.

Zondag 3 juli - Genk Kinderen

Mega Buitenpret

Een superleuk kinderevenement met tal van attracties, optredens, workshops, springkastelen en nog veel meer .

Zondag 3 juli - Neerpelt Kinderen

Vlaanderen Feest : Papendaal Jodelt

Vlaanderen Feest " Papendaal Jodelt is een gezellige namiddag met optreden van de groep Die Winkler Musikanten, muziek uit het Zillertal en Vlaamse schlagers.

Zondag 3 juli - Zutendaal GratisKinderen

Zomer aan de Zwarte Beek

Een namiddagje Zwarte Beek staat steeds garant voor een leuke natuurervaring. Onze gids maakt je attent op de planten en dieren die de Vallei van de Zwarte Beek hebben uitgekozen als leefgebied.

Zondag 3 juli - Koersel Gratis