Top - Ontspanning - Antwerpen
Ontspanning X Provincie Antwerpen X

135 Activiteiten (1-18)

of

Muziek aan het Kasteel

15 jaar Muziek aan het Kasteel wordt met een groot feest afgesloten. Voor de laatste keer zullen ze te gast zijn in het park.

Vandaag van 19u30 tot 23u30 - Donderdag 25 augustus - Malle GratisKinderen

Antwerp Ghostwalk (in English)

This English language storytelling walk is the international counterpart of the famous "Antwerpse Spookwandeling". We wander through the narrow streets of old Antwerp.

Vrijdag 26 augustus - Antwerpen Kinderen 10+

Foodvillage

Foodtruckfestival op het domein van de Ark van Noë Met Veel aandacht voor kinderanimatie, muziek en optredens en vooral lekker eten en drinken en plezier .

Vrijdag 26 augustus - Lichtaart Kinderen

Terra nova - zomeravondcinema met 'clover-bar'

Het doet je misschien denken aan de vroegere drive-ins, gezellig buiten film kijken met een lekker drankje erbij. Herbeleef het deze zomer in de arboretumtuin.

Vrijdag 26 augustus - Kalmthout Kinderen

Varen met Rivertours: Brabantse Groene Gordel en Brussel vanuit Antwerpen

Vertrek per bus naar Brussel en sightseeing tour doorheen de hoofdstad of vrij verblijf. Gegidste boottocht van Brussel naar Antwerpen door de haven van Brussel, op het Zennekanaal en de Schelde.

Vrijdag 26 augustus - Antwerpen

The Masters kickertornooi

Tornooi dubbelspel kickeren in 't Wit Paard - Pastoor Mellaertsstraat 4 - 2220 Heist op den Berg. Inschrijven kan in het café zelf tem woensdag 24 augustus of via een privébericht op de...

Vrijdag 26 augustus - Heist-op-den-Berg

Schatten van Vlieg in het Natuurpunt Museum

Zie jij wat ik zie ?...en wij willen wel eens weten… Zie jij wat de dieren zien ? Ontdek of jij ziet wat ik zie en wat de dieren in ons museum zien.

Van 24 tot 26 augustus - Turnhout Kinderen 3+

Opendeurdagen Academie voor Mineralogie

De Academie voor Mineralogie vzw (ACAM), Frans de l'Arbrelaan 12 te Merksem (Antwerpen), organiseert een grootse opendeur op 26, 27 en 28 augustus 2016, telkens van 10 tot 17 u.

Van vrijdag 26 tot zondag 28 augustus - Merksem

Circus Pipo Presenteert Showtime

Zandhoven Schriek Weg Woensdag 24/08 om 15.00u Donderdag 25/08 om 15.00u Vrijdag 26/08 om 15.00u Zaterdag 27/08 om 15.00u en 18.00u Zondag 28/08 om 11.00u en 15.

Vandaag van 15u tot 17u - Van 24 tot 28 augustus - Zandhoven Kinderen 2+

Bierproeverij

Tijdens deze biertasting bekijken we de verschillende bierstijlen die dit kleine landje te bieden heeft en proeven we bieren van wereldklasse. Maar we behandelen ook algemene punten.

Zaterdag 27 augustus - Antwerpen

Foodvillage

Foodtruckfestival op het domein van de Ark van Noë Met Veel aandacht voor kinderanimatie, muziek en optredens en vooral lekker eten en drinken en plezier .

Zaterdag 27 augustus - Lichtaart Kinderen

Zomerloop

Onder het motto: A short run is better than no run, vind op zaterdag 27 augustus de tweede editie van de Zomerloop plaats.

Zaterdag 27 augustus - Antwerpen 2 GratisKinderen 3+

Park Happening Schoten

Doorheen de dag activiteiten voor kinderen In de avond optredens van enkele bekende artisten zoals Gost Rockers, Jens, The Vicious & Cleymans en Van Geel https:/www.facebook.

Zaterdag 27 augustus - Schoten GratisKinderen

Antwerp by Bike | De brouwersroute

De geschiedenis van bier in Antwerpen Kom alles te weten over Seefbier, Bollekes en het boeiende verhaal van bier in Antwerpen.

Zaterdag 27 augustus - Antwerpen

Antwerpse Spookwandeling

Tijdens de Antwerpse Spookwandeling dwalen we doorheen de kleine straatjes van oud Antwerpen. Op bijzondere plekjes houden we halt en vertellen ware en ongelofelijke verhalen.

Zaterdag 27 augustus - Antwerpen Kinderen 10+

Zomerwandeling "Quartier Latin"

Wandel mee door Quartier Latin en ervaar de unieke sfeer van deze bruisende wijk. Theaters, winkelstraten, groene hoekjes...

Zaterdag 27 augustus - Antwerpen

Kennismakingsdagen Handboogliga

Ik hoor een toon/geluid, wat moet ik nu doen ? Hoe gedraag ik mij aan de schietlijn ? Wat is een shoot-off ? Waarvoor dienen al die paaltjes bij een Field wedstrijd ? Wat is een peloton ?

Zaterdag 27 augustus - Herentals GratisKinderen 12+

Ijssalon

In de zomer presenteren we graag het tijdelijke ijssalon in de lounge van Seniorplaza te Willebroek. (Op volgende 2 zaterdagen in de Grote Vakantie houden onze vrijwilligers het ijssalon open:...

Zaterdag 27 augustus - Willebroek Kinderen 3+