A la Une - Ontspanning - Antwerpen
Home> Ontspanning (Ekeren en omgeving deze week)

98 Activiteiten (1-18)

Brocantwerpen

Na het succes van vorig jaar organiseert Hrc Invest & de stad Antwerpen voor de derde jaar op rij Brocantwerpen. Dit jaar met 10 edities.

Vandaag van 10u tot 18u - Woensdag 25 mei - Antwerpen GratisKinderen 9+11 km

Rivertours: Doel, Lillo, containerhavens en Deurganckdok vanuit Antwerpen

Toeristisch varen met Rivertours: Rondvaart langs de mooie rede van Antwerpen, de containerterminals, het Deurganckdok en het Mas naar ťťn van de drukste havens ter wereld.

Donderdag 26 mei - Antwerpen 11 km

Varen met Rivertours: Antwerpen, Lillo en de containerhavens vanuit Hemiksem

Vaar langs de mooie rede van Antwerpen en het Mas, doel, Lillo, de containerhavens en het Deurganckdok. Leer meer over de ontwikkelingen op en om de Schelde.

Donderdag 26 mei - Hemiksem 25 km

Dagtocht naar Antwerpen, Lillo en de containerhavens vanuit Temse

Vaar langs de mooie rede van Antwerpen en het Mas, doel, Lillo, de containerhavens en het Deurganckdok. Leer meer over de ontwikkelingen op en om de Schelde.

Donderdag 26 mei - Temse 35 km

Boekenverkoop

De bibliotheek van Sint-Katelijne-Waver organiseert van 26-29 mei 2016 een boekenverkoop naar aanleiding van een afvoeractie en sluit van de cd-afdeling. Contact 015315146

Van donderdag 26 tot zondag 29 mei - Sint-Katelijne-Waver 37 km

Middagconcerten van Antwerpen

Dit jaar is al de 68ste seizoen van de Middagconcerten van Antwerpen. De voorstellingen vinden plaats in de prachtige concertzaal van Amuz.

Vrijdag 27 mei - Antwerpen Kinderen 8+11 km

St Jozef beurs, Bolle buik- baby- en kinderspullen

(d=03/05/16 19:48 [bro_ind.php]) 227Kom gezellig langs op de St Jozefbeurs .

Vrijdag 27 mei - Kalmthout 14 km

Braadfeest Vlaams Belang Nijlen-Bevel-Kessel

De afdeling Vlaams Belang Nijlen,-Bevel-Kessel houdt ook dit jaar haar Jaarlijks Braadfeest dat ditmaal doorgaat in het Tendelhof. Iedereen is hierop welkom. Inschrijven is het beste om zeker te zijn.

Vrijdag 27 mei - Nijlen Kinderen 4+31 km

Stockverkoop Vollebergh Schoenen - Zomer

Kortingen vanaf -40%! Verkoop van dames-, heren-, kinder-schoenen en (hand)tassen uit de lente- en zomercollectie in ons magazijn te Ranst.

Van vrijdag 27 tot zondag 29 mei - Ranst Voordeel Wattedoen.be20 km

Lentefietstocht

Op zaterdag 28 mei vindt er een lentefietstocht plaats in Brasschaat. De tocht vertrekt om half 2 aan 'ons Middelheem' om door Brasschaat te genieten van de mooie natuur tijdens een tocht van 25 km...

Zaterdag 28 mei - Brasschaat 7 km

Antwerpse Spookwandeling

Tijdens de Antwerpse Spookwandeling dwalen we doorheen de kleine straatjes van oud Antwerpen. Op bijzondere plekjes houden we halt en vertellen ware en ongelofelijke verhalen.

Zaterdag 28 mei - Antwerpen Kinderen 8+10 km

Boekenmarkt: Boeken op het pleintje

Geniet van een openlucht boekenmarkt met zowel professionele als niet-professionele verkopers. Deze zeer bekende boekenmarkt vindt plaats elke vierde zaterdag van 11 tot 17 uur.

Zaterdag 28 mei - Antwerpen Gratis11 km

Infomoment Syntra ab

Iedereen van harte welkom Kom het praktijkgerichte opleidingsaanbod van Syntra ab ontdekken tijdens onze infomomenten. Je maakt kennis met het uitgebreide Syntra ab opleidingsaanbod.

Zaterdag 28 mei - Berchem 14 km

Rondleiding in Fort2

Op zaterdag 28 mei kan iedereen deelnemen aan een gratis wandeling in Fort 2. Deze rondleiding, van 2 ŗ 3 uur, wordt door een ervaren gids van het fort 2 begeleidt.

Zaterdag 28 mei - Wommelgem Gratis15 km

Lentefeest

Op zaterdag 28 mei 2016 organiseert De Speelhoeve een lentefeest waar je kan kennismaken met de organisatie. Kinderen kunnen hierbij meedoen aan het muziektheater en aan de verscheidene ateliers.

Zaterdag 28 mei - Vremde GratisKinderen 0+21 km

Smullend rond de abdij

Wandel met een gids en een kar vol lekkere trappistenproducten rond de abdij van Westmalle

Zaterdag 28 mei - Westmalle Kinderen 7+24 km

Bezoek Kathedraal in Antwerpen

Op 28 mei gaan we de Kathedraal in Antwerpen bezoeken. We gaan met een gids een kijkje nemen achter de schermen. We bezoeken o.a. De toren, de kerkmeesterkamer en de parochietuin achter het hoogkoor.

Zaterdag 28 mei - Lint Gratis27 km

Bio Wellness Lady's Day

Doorlopend introductie massages en manicure Workshop natuurlijke Green Line cosmetica Lezing over ayurveda Gezonde hapjes en drankjes.

Zaterdag 28 mei - Lier 27 km