Onze selectie (Borgerhout en omgeving deze week)

Greenpeace en De Roma presenteren: How to Change the World - met inleiding van Vincent de

In 1971 onderneemt een groep jonge activisten uit Vancouver een poging om Nixons nucleaire testprogramma eigenhandig te saboteren.

Vandaag om 20u30 - Woensdag 25 mei - Borgerhout

Bryan Adams

Vorig jaar nog was rockheld Bryan Adams te gast in het Sportpaleis...

Vandaag om 20u - Woensdag 25 mei - Merksem 3 km

Brocantwerpen

Na het succes van vorig jaar organiseert Hrc Invest & de stad Antwerpen voor de derde jaar op rij Brocantwerpen. Dit jaar met 10 edities.

Vandaag van 10u tot 18u - Woensdag 25 mei - Antwerpen GratisKinderen 9+5 km

Wederopbouw van Gaza: Een loze belofte.

In de zomer van 2014 bombardeerde het IDF - het IsraŽlisch leger - 20 dagen lang Gaza. De streek lag erbij als ťťn grote oorlogszone: 19.000 verwoeste huizen, 100.

Donderdag 26 mei - Borgerhout

Varen met Rivertours: Antwerpen, Lillo en de containerhavens vanuit Hemiksem

Vaar langs de mooie rede van Antwerpen en het Mas, doel, Lillo, de containerhavens en het Deurganckdok. Leer meer over de ontwikkelingen op en om de Schelde.

Donderdag 26 mei - Hemiksem 17 km

Vendeur de lacets - theater bij een werk van Henri Evenepoel door Opdonder4

Drie zeer korte theaterstukken geÔnspireerd door de gelijknamige tekening van Henri Evenepoel. Met Raf De Smedt, Johan De Vos, Ginette Janseghers, Jozef Snellings, Lisette Waterschoot en Eric Windey.

Donderdag 26 mei - Sint-Niklaas GratisKinderen 12+32 km

Boekenverkoop

De bibliotheek van Sint-Katelijne-Waver organiseert van 26-29 mei 2016 een boekenverkoop naar aanleiding van een afvoeractie en sluit van de cd-afdeling. Contact 015315146

Van donderdag 26 tot zondag 29 mei - Sint-Katelijne-Waver 26 km

Middagconcerten van Antwerpen

Dit jaar is al de 68ste seizoen van de Middagconcerten van Antwerpen. De voorstellingen vinden plaats in de prachtige concertzaal van Amuz.

Vrijdag 27 mei - Antwerpen Kinderen 8+4 km

St Jozef beurs, Bolle buik- baby- en kinderspullen

(d=03/05/16 19:48 [bro_ind.php]) 227Kom gezellig langs op de St Jozefbeurs .

Vrijdag 27 mei - Kalmthout 25 km

Komedie 'instappen aub !' van Darier

3 acteurs en 3 actrices vertolken 50 rollen in een komisch verhaal dat zich afspeelt op de luchthaven in Rome. ..en dat vliegtuig richting BelgiŽ blijft maar vertraging hebben. ..

Vrijdag 27 mei - Heist-op-den-Berg Kinderen 12+37 km

Stockverkoop Vollebergh Schoenen - Zomer

Kortingen vanaf -40%! Verkoop van dames-, heren-, kinder-schoenen en (hand)tassen uit de lente- en zomercollectie in ons magazijn te Ranst.

Van vrijdag 27 tot zondag 29 mei - Ranst Voordeel Wattedoen.be12 km

Infomoment Syntra ab

Iedereen van harte welkom Kom het praktijkgerichte opleidingsaanbod van Syntra ab ontdekken tijdens onze infomomenten. Je maakt kennis met het uitgebreide Syntra ab opleidingsaanbod.

Zaterdag 28 mei - Berchem 2 km

MUZIEK | STEF BOS ~ Een sprong in de tijd

Met een voortdurende afwisseling van oude en nieuwe songs reist Stef Bos met 4 kompanen door de tijd. Een reis van 25 jaar In woorden en muziek. Met een nieuwe cd als wapenfeit. Een sprong in de tijd.

Zaterdag 28 mei - Antwerpen 4 km

Boekenmarkt: Boeken op het pleintje

Geniet van een openlucht boekenmarkt met zowel professionele als niet-professionele verkopers. Deze zeer bekende boekenmarkt vindt plaats elke vierde zaterdag van 11 tot 17 uur.

Zaterdag 28 mei - Antwerpen Gratis4 km

Hedda

Theatergezelschap Apasto brengt met haar derde productie een eigen bewerking van Hedda Gabler, in 1890 geschreven door de Noor Henrik Ibsen.

Zaterdag 28 mei - Antwerpen 5 km

Spookjeswandeling

Wist je dat het spookt in Antwerpen ? Over de Lange Wapper heb je misschien al gehoord, wat die allemaal uitsteekt, amai ! Maar hij is niet de enige die de oude stad onveilig maakt.

Zaterdag 28 mei - Antwerpen Kinderen 6+5 km

Antwerpse Spookwandeling

Tijdens de Antwerpse Spookwandeling dwalen we doorheen de kleine straatjes van oud Antwerpen. Op bijzondere plekjes houden we halt en vertellen ware en ongelofelijke verhalen.

Zaterdag 28 mei - Antwerpen Kinderen 8+5 km

Rondleiding in Fort2

Op zaterdag 28 mei kan iedereen deelnemen aan een gratis wandeling in Fort 2. Deze rondleiding, van 2 ŗ 3 uur, wordt door een ervaren gids van het fort 2 begeleidt.

Zaterdag 28 mei - Wommelgem Gratis5 km