Onze selectie Deze week Diepenbeek en omgeving X

Indoor erfgoedwandeling

Hoe geraakten mijnwerkers down under en hoe slaagden ze erin om op 800 m diep (!) te kunnen ademen ? Benieuwd naar hoe lucht werd gemaakt om machines aan te drijven ?

Van 1e februari 2017 tot 1e februari 2018 - M D W D V Za Zo - Heusden-Zolder video GratisKinderen23 km

Bokrijk

Zin in een magische tocht naar 1914? Je moet écht niet ver reizen. Gewoon een bezoek brengen aan het Openluchtmuseum van Bokrijk. Daar stap je midden in een fascinerende wereld.

D W D V Za Zo - Genk 9 km

C-Mine Expeditie

C-mine expeditie is een uniek belevingsparcours, dat al je zintuigen zal prikkelen. Deze avontuurlijke tocht dompelt je onder in boeiende verhalen over de mijn in al zijn vormen.

D W D V Za Zo - Genk 9 Kinderen15 km

Grensloos II Forty Five Hasselt // Lefto

Hip hop zonder grenzen! Van de vetste hip hop tot future bass & trap: we zijn open minded. Grensloos is hier om liefde voor hip hop te delen en het op de kaart zetten van Limburgs DJ-talent.

Zaterdag 25 februari - Hasselt 8 km

Cosmodrome, in het middelpunt van de actie

De full dome zaal van de Cosmodrome is een high-tech 360° projectiesysteem. Hier beleef je een ongelooflijk ruimteavontuur. Maak kennis met de bijzondere evolutie van onze planeet.

Van 8 februari 2017 tot 28 maart 2018 - W Zo - Genk Kinderen 4+16 km

Museum Heilig Paterke

Weet je wat er op 9 november 2003 gebeurde ?

M D W D V Za Zo - Hasselt Gratis8 km

Internationale carnavalstoet

Op zaterdag 25 februari is het eindelijk weer zover: om 14.11 uur trekt de internationale carnavalstoet door het Genkse centrum. 5 x 11 groepen uit binnen- en buitenland sieren de knotsgekke stoet.

Zaterdag 25 februari - Genk GratisKinderen13 km

Pretland Hasselt

2000m2 Indoor speelplezier voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Baby's en kruipers: gratis. Openingstijden Woensdag van 12.30 - 19.00 uur.

W Za Zo - Hasselt Kinderen10 km

20e Rommelarentocht

Wandelclub De Rommelaar begint op zaterdag 25 februari a.s. Zijn nieuw wandeljaar in de unieke omgeving van de Wijngaardbossen en langs lokaal-historisch interessante plaatsen zoals het Hof ter...

Zaterdag 25 februari - Hoeselt Kinderen 6+16 km

Versuz on Saturnight

For ages people party on Saturnights its THE night to get out and get all wet and wild , forget about everything and step into our world of musical pleasure! Our waiters give you the best service.

Zaterdag 25 februari - Hasselt 6 km

Vespa Verhuur

U kunt met z´n tweetjes, familie, vrienden of met collega's een Vespa huren en wij bezorgen u een gezellige en onvergetelijke dag. Bij ons kan iedereen mee, groot, klein, jong en oud.

Zaterdag Vandaag van 9u tot 20u - D W D V Za Zo - Hoeselt video 13 km

Preben Van der Straeten

De foto's die Preben Van der Straeten toont in Fisherman's land zijn een logisch gevolg van zijn zoektocht naar structuur, conceptueel en zinnelijk.

Vandaag van 10u tot 23u30 - Van 10 februari tot 8 maart - M D W D V Za Zo - Bilzen Gratis13 km

Ud Woonlabo: voor nu, voor later, voor iedereen.

In een typische stadswoning, in het centrum van de stad Hasselt, laat het ‘UD Woonlabo’ je kennis maken met de troeven van Universal Design.

D W D V Za - Hasselt 7 km

Jackisback w/ Moody Mehran

. MOODY MEHRAN (Triphouse Rotterdam, NL) soundcloud.com/moody-mehran . KIANI & HIS LEGION (Tanzbar Records) facebook.com/kianiandhislegion . NILES (Jackisback) soundcloud.

Zaterdag 25 februari - Hasselt 8 km

Bestel je picknick in Alden Biesen

De boog moet niet altijd gespannen staan. Na een fikse wandeling hoort een stevige pint. En voor vele kinderen is de beloning van een pannenkoek achteraf ook een extra motivatie.

Zaterdag Vandaag van 7u tot 21u - M D W D V Za Zo - Bilzen GratisKinderen16 km

Waterburcht Pietersheim

Een dagje uit in Domein Pietersheim Lanaken… Gelegen aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen is de 12de eeuwse waterburcht de stille getuige van de roemrijke en woelige veldslagen van de...

M D W D V Za Zo - Lanaken 27 km

Speelbos

Kom het speelbos ontdekken en laat je fantasie de vrije loop ! Bouw een ridderburcht of een indianentipi met dode takken, verstop je achter de statige bomen of maak je eigen totempaal...

Zaterdag Vandaag van 8u30 tot 20u - M D W D V Za Zo - Sint-Truiden 17 GratisKinderen 6+22 km

Fototentoonstelling 'zuid-Wales & Kolen'

In 1979-1980 trok fotograaf Carl Uytterhaegen naar Zuid-Wales om er de mijnactiviteiten in en rond de steenkoolmijnen Aberpergwm, Blaengwrach en Graig Merthyr op gevoelige plaat vast te leggen.

M D W D V Za Zo - Koersel 25 km

Er zijn ook 3 rommelmarkten ( Diepenbeek en omgeving deze week ) :
BORGLOON: iedere zaterdag rommelmarkt!!! (3840 Borgloon) 18 km
Sunday Markt Veemarkt Sint-Truiden (3800 Sint-Truiden) 27 km
Overdekte Vrije Markt Houthalen 12000m2 Markt (3530 Houthalen-Helchteren) 21 km
>>Rommelmarkten lijst