Onze selectie Deze week Diepenbeek en omgeving X

Halloween wandeling

Op zaterdag 29 oktober worden de Papendaalse bossen onveilig gemaakt door heksen, geesten en vreemde wezens die enkel uit zijn op 1 ding... jou de stuipen op het lijf jagen.

Zaterdag 29 oktober - Zutendaal 16 km

Halloween kindercruise

Genieten van een heerlijk pannenkoekenbuffet of laat je grimeren bij de griezels en geniet van een ongelooflijke goochelshow en dit trouwens op een varend schip .

Zondag 30 oktober - Hasselt Kinderen 3+8 km

Kattekwaad in Bokrijk

Op 1 en 2 november is Sotiz de baas in Bokrijk .

Zondag 30 oktober - Genk Kinderen 3+7 km

Gin or Treat

Sidder en beef want tijdens Halloween beleef je een spannende gin tasting in onze winkel te Hasselt. Saint Gin verwelkomt je in zijn vervloekte abdij waar je alle kamers dient te bezoeken en telkens...

Van vrijdag 28 tot zaterdag 29 oktober - Hasselt 8 km

C-Mine Expeditie

C-mine expeditie is een uniek belevingsparcours, dat al je zintuigen zal prikkelen. Deze avontuurlijke tocht dompelt je onder in boeiende verhalen over de mijn in al zijn vormen.

Vandaag van 10u tot 17u - D W D V Za Zo - Genk 9 Kinderen15 km

Pretland Hasselt

2000m2 Indoor speelplezier voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Baby's en kruipers: gratis. Openingstijden Woensdag van 12.30 - 19.00 uur.

Vandaag van 12u30 tot 19u - W Za Zo - Hasselt Kinderen10 km

Gps stadspel

Beste prijs/kwaliteit verhouding als je op zoek bent naar een stadsspel met Gps. open de jacht op één van je vrienden in de stad.

Vandaag van 14u tot 18u - M D W D V Za Zo - Hasselt Singles7 km

Expo Inside Nature

Inside Nature vertelt ons op een vernieuwende en creatieve manier het verhaal over het leven van de natuur. Inside Nature stelt sculpturale werken tentoon van environmental artist Will Beckers ini de...

Vandaag van 10u tot 17u - Van 18 juni 2016 tot 8 januari 2017 - M D W D V Za Zo - Genk Kinderen 6+16 km

Gratis rondleiding over 1000 jaar kasteel Nieuwenhoven

Kasteel Nieuwenhoven was van de 10e tot de 18e eeuw een buitenverblijf voor de Benedictijnse monniken en de abten van de abdij van Sint-Truiden.

Vandaag van 12u tot 18u - Van 31 maart tot 31 oktober - W Za Zo - Sint-Truiden GratisKinderen 3+22 km

Wiener circus Its Magic

Het Wiener Circus, Vlaanderens beste en mooiste circus komt zoals ieder jaar, naar Hasselt Plezier voor groot en klein in een show van 110 minuten.

Van zaterdag 29 oktober tot zondag 13 november - M D W D V Za Zo - Kuringen Voordeel Wattedoen.beKinderen 2+12 km

Woonestetika Interieurbeurs (speciale actie 1 euro)

Mooi wonen begint bij Woonestetika. Op de beurs vind je echt àlles om je woning smaakvol in te richten en aan te kleden.

Van zaterdag 29 oktober tot zondag 6 november - M D V Za Zo - Genk 13 km

1001 inspirerende interieurideeën op Woonestetika

Wil je je huis ook zo'n look aanmeten als in de tijdschriften ? Met net dat ene exclusieve meubel dat extra cachet geeft aan je woonkamer.

Van zaterdag 29 oktober tot dinsdag 1e november - Genk 13 km

Woonestetika - dé intereurbeurs

Wees erbij op Woonestetika, de interieurbeurs waar u echt àlles vindt voor de inrichting en aankleding van huis en interieur. De leukste woontrends, informatie, inspiratie en gezelligheid.

Van zaterdag 29 oktober tot dinsdag 1e november - Genk 13 km

Speelbos

Kom het speelbos ontdekken en laat je fantasie de vrije loop ! Bouw een ridderburcht of een indianentipi met dode takken, verstop je achter de statige bomen of maak je eigen totempaal...

Vandaag van 8u30 tot 20u - M D W D V Za Zo - Sint-Truiden 17 GratisKinderen 6+22 km

Hugo Celen

Wij openen deze tentoonstelling met een luxeontbijtbuffet met tal van lekkernijen... Ons ontbijt kost 18 euro per persoon, gelieve in te schrijven op info@debottelarij.

Vandaag van 11u tot 21u - Van 2 tot 30 oktober - W D V Za Zo - Wellen Gratis15 km

Filmdiner: Corpse Bride

De Bottelarij dompelt helemaal onder in de Halloweensfeer. Kom genieten van een heerlijk herfstdiner en een griezelig goede film.

Vrijdag 28 oktober - Wellen 15 km

Jules X (DJ)

Jules X is a Brussels based - Hasselts roots - all round dj. He has a unique style of blending different styles of music together ...

Vrijdag 28 oktober - Hasselt 8 km

London Calling - Hasselt Launch Party

. Recently Featured In thisisantwerp Antwerp's Best Indie/Rock'n'Roll Night thisisantwerp.be/blog/london-calling-order . . London Calling IS COMING TO HASSELT! OH YES!! .

Vandaag om 22u - Woensdag 26 oktober - Hasselt 8 km