Onze selectie Diepenbeek en omgeving X 08-12-2016 tot 11-12-2016 X

Expo Inside Nature

Inside Nature vertelt ons op een vernieuwende en creatieve manier het verhaal over het leven van de natuur. Inside Nature stelt sculpturale werken tentoon van environmental artist Will Beckers ini de...

Vandaag van 10u tot 17u - Van 18 juni 2016 tot 8 januari 2017 - M D W D V Za Zo - Genk Kinderen 6+16 km

Kerstdorp met miniatuurhuisjes

Kom een kijkje nemen in ons zelfgebouwd miniatuurkerstdorp verschillende huisjes en dorpjes gebouwd op rotsen waan jezelf in dit gezellig dorpje met tal van huisjes...

Vandaag van 17u tot 22u - Van 6 tot 30 december - M D W D V Za Zo - Bilzen Gratis13 km

Handmade at de Bottelarij

Vanaf woensdag 30 november biedt Handmade@deBottelarij tal van opties om handgemaakte producten of Diy-Producten te kopen. Er zullen conceptstores worden ingericht, en verschillende beursweekenden.

Vandaag van 11u tot 21u - Van 30 november tot 18 december - W D V Za Zo - Wellen Gratis15 km

Handmade In Belgium Kerstmarkt

Op 11 december kan je in Cultuurcentrum Hasselt opnieuw terecht voor de Handmade In Belgium Markt. Ook deze keer zullen de vele eigentijdse en stijlvolle webwinkels, labels...

Zondag 11 december - Hasselt 7 km

Nonkel Jef zit in de patatten

Sander vindt een tas die erg lijkt op die van Eduard, de veearts. Maar als Nonkel Jef deze uiteindelijk open krijgt zit ze vol met bankbiljetten die komen van een bankoverval in het dorp.

Zondag 11 december - Hasselt video Kinderen 7+6 km

Critical invites Strictly Niceness + Mr Leenknecht

Come shake ya bootay! Wie de feesten van Strictly Niceness in Brussel al van dichtbij meemaakte, weet dat de ongedwongen en gezellige sfeer die er heerst uniek is.

Zaterdag 10 december - Hasselt 8 km

Pink Pasta Spaghetti avond van The Pink Amaryllissen

The pink Amaryllissen nodigen u van harte uit op de pink pasta avond. Waarom ? Onze opbrengst gaat volledig naar de kankerpatiënt zelf in het Jessa ziekenhuis nl.

Zaterdag 10 december - Hasselt 7 km

Kerstmarkt en 2dehands boekenmarkt

Natuurpunt Limburg organiseert in samenwerking met Koe-Vert voor een tweede keer een gezellige kerstmarkt op het domein Kiewit.

Zondag 11 december - Hasselt Gratis10 km

Mac Arnold & Plate Full o' Blues (USA)

Mac Arnold, geboren op 30 juni 1942 in Ware Place South Carolina, start zijn muzikale carrière in de 50's als hij leert spelen op een door zijn broer Leroy van een benzine blik...

Vandaag van 21u tot 23u30 - Donderdag 8 december - Hasselt 8 km

Pretland Hasselt

2000m2 Indoor speelplezier voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Baby's en kruipers: gratis. Openingstijden Woensdag van 12.30 - 19.00 uur.

W Za Zo - Hasselt Kinderen10 km

Bezoekersonthaal Kattevennen

Kattevennen is één van de zes toegangspoorten tot het Nationale Park Hoge Kempen. Het Nationaal Park is het grootste bos- en natuurgebied van Vlaanderen.

Vandaag van 9u tot 17u - M D W D V Za Zo - Genk 10 GratisKinderen16 km

3de miniatuurauto beurs Genk

3de miniatuurauto beurs van Genk voor alles wat te maken heeft met miniatuurauto's. Op deze beurs vind je auto's voor jong en oud. Deze beurs gaat door van 9 tot 13 uur. inkom 2.50 euro.

Zondag 11 december - Genk Kinderen 5+16 km

Ontdek het mijnverleden

Gelegen op de prachtige mijnsite in Beringen vind je het Vlaams Mijnmuseum. Je ontdekt er het verhaal van de mijnwerker en de mijnontginning.

Vandaag van 10u tot 16u - M D W D V Za Zo - Koersel video 33 25 km

Fiesta Cubana - Free Salsa Party

Sinds een aantal jaren kan je in Genk terecht om salsa te gaan dansen. Regelmatig worden er parties met workshops en shows georganiseerd met top Dj's uit binnen- en buitenland.

V - Genk 6 Gratis12 km

Versuz invites Quentin Mosimann

Known for his uplifting beats & wonderfull eclectic sets, this new guest will bring one hell of a live performance! Get ready for the drumrolls.. Prepare for a new rhythm.. People of Versuz..

Zaterdag 10 december - Hasselt 6 km

Gps stadspel

Beste prijs/kwaliteit verhouding als je op zoek bent naar een stadsspel met Gps. open de jacht op één van je vrienden in de stad.

Vandaag van 14u tot 18u - M D W D V Za Zo - Hasselt Singles7 km

Tentoonstelling Snow & Rose + An Bourmanne

Snow & Rose ontwerpt lifestyleproducten en accessoires in een botanische sfeer waarin het verhaal centraal staat. Hun illustratieve ontwerpen zijn te bezichtigen in de Bottelarij...

Vandaag van 11u tot 21u - Van 4 tot 25 december - W D V Za Zo - Wellen Gratis15 km

Red D (DJ)

On the DJ block since 1992, if you are an amateur of that big play we call nightlife, chances are you either danced, got drunk or got annoyed while Red D was playing some records.

Vrijdag 9 december - Hasselt 8 km