Onze selectie (Leuven en omgeving deze week)

Joana Amendoeira

Joana Amendoeira geeft een nieuwe glans en nieuwe houding aan de fado zonder van de traditie af te wijken. Doorheen haar rijkgevulde carrière leerde ze de vakkundigheid van oudere zangers en...

Vandaag van 20u tot 21u30 - Dinsdag 3 mei - Leuven

Cosy Closet - Tweedehandsmarktje

CENTRALE bib leuven 3 mei 2016 16U-22U ➤ Meer dan een gewoon tweedehandsmarktje ➤ Toegang gratis.

Vandaag van 16u tot 22u - Dinsdag 3 mei - Leuven

Roby Lakatos Ensemble

Gypsy violinist Roby Lakatos is not only a scorching virtuoso, but a musician of extraordinary stylistic versatility.

Vandaag van 20u tot 23u - Dinsdag 3 mei - Brussel 36 km

Spotlight

In 2001 vroeg Marty Baron, hoofdredacteur van de Boston Globe, een team van journalisten om onderzoek te verrichten naar John Geoghan.

Vandaag van 20u tot 21u30 - Dinsdag 3 mei - Brussel Gratis36 km

Q&A een tragikomedie in twee bedrijven|Naomi Velissariou en Frascati Producties

In de lobby van het Hilton Hotel wachten twee journalisten al uren op de komst van het nieuwe wonderkind van de beeldende kunst.

Woensdag 4 mei - Leuven

Elsewhere #4

Laatste Elsewhere van het voorjaar. locatie Museum voor Dierkunde (KU Leuven), Charles Deberiotstraat 40, 3000 Leuven programma 19.

Woensdag 4 mei - Leuven

Grandioos Muzikaal Vuurwerk

Op woensdagavond 4 mei 2016 rond 22 uur wordt er een grandioos muzikaal vuurwerk georganiseerd in en om de grote kleiput van Ramsel. Kom en geniet mee van dit prachtig vuurwerk !

Woensdag 4 mei - Ramsel GratisKinderen 0+29 km

Privé verkoop Jacadi

Baby kleding, kinderen, schoenen en Mademoiselle Jacadi nieuwe kleren, recente collectie Tot - 80% Inschijvingen : http:/m-y-choice.

Woensdag 4 mei - La Hulpe 32 km

Kwb-Kinderfestival

Beweging.net organiseert op 4 mei 2016 het Kwb-Festival. In de speelzaal kunnen kinderen zich uitleven met een reuze tienduizenden legoblokjes, volksspelen voor jong en oud...

Woensdag 4 mei - Heist-op-den-Berg GratisKinderen 0+32 km

Apéros BeatChronic x Elsa: Erasmus Party

On the first 2016 edition of the Apéros BeatChronic, we decided to collaborate with Elsa Brussels (European Law Student Association) to give you some sunshine before your exams.

Woensdag 4 mei - Elsene Gratis35 km

MAC MILLER

Mac Miller Meer info: www.abconcerts.be/nl/agenda/evenementen/mac-miller/19572/ Plus d'info: www.abconcerts.be/fr/agenda/evenements/mac-miller/19572/ More information: www.

Woensdag 4 mei - Bruxelles 37 km

HEIN COOPER at HUIS 23 - ENTRANCE - FULL!

Hein Cooper Meer info: http://www.abconcerts.be/nl/agenda/evenementen/hein-cooper/19743/ Plus d'info: http://www.abconcerts.

Woensdag 4 mei - Brussel 37 km

Restobon Senegal : Maguette Niang

De spijskaart van ons restaurant wordt elke eerste woensdag van de maand aangevuld met enkele exotische gerechten, bereid door een vluchteling die een inburgeringstraject bij Bon volgt.

Woensdag 4 mei - Brussel Kinderen 0+37 km

Hemelbal 2016

Aandacht, aandacht! Het grootste dansfestijn van het jaar, dé fuif der fuiven, het alombekende en niet te missen feest van de eeuw komt er weer aan.

Woensdag 4 mei - Morkhoven 41 km

Planten en tuinbeurs

Planten en tuinbeurs voor 1ste maal onder nieuwe organisator standen 1 euro voor het goede doel=1 koffiebon gratis graag op voor hand inschrijven met de nodige aantal meters betalen ter...

Donderdag 5 mei - Herent 4 km

Wandelen met Damiaan

Doe mee met de Damiaanactie op 5 mei 2016 in Tremelo. Er is een Doe-wandeling van 5 km, Dijk- en denkwandeling van 12 km en Damiaanwandeling van 33 km.

Donderdag 5 mei - Tremelo Gratis18 km

Hemelvaartwandeling

Naast de traditionele wandeltocht zoals we die kennen, zijn ook eigenaars met een hond speciaal welkom. Iedereen wandelt richting Perk. Afstanden 7/13/18/25/30km.

Donderdag 5 mei - Berg Kinderen 6+19 km

Dé Watersportdag - Gratis Surf 'n Sup

Op 5 mei 2016 organiseert Benny's Sup School en de Vlaamse Yachting organiseren een spetterende en natte Watersportdag. Hier zal iedereen gratis kunnen deelnemen aan een groot watersportfeest.

Donderdag 5 mei - Hombeek Gratis34 km