Onze selectie (Leuven en omgeving deze week)

Bezoek de composteerinstallatie van EcoWerf

EcoWerf viert 20 jaar compostering en zet de deuren van haar composteerinstallatie open ! Benieuwd hoe het composteringsproces in zijn werk gaat ?

Woensdag 29 juni - Wilsele 4 km

Paradise City Festival

De tweede editie van het Paradise City festival gaat dit jaar door op 25 en 26 juni (opnieuw in de exclusieve setting van het Kasteel Ribaucourt in Perk !).

Van 25 tot 27 juni - Perk 22 km

Open tuin

Hallo allemaal De tuin zal weer te bewonderen zijn op: Zaterdag 25 juni vanaf 10 uur tot 18 uur Zondag 26 juni vanaf 10 uur tot 18 uur Zondgag 10 juli vanaf 13 uur tot 18...

Van 25 juni tot 20 augustus - Za Zo - Heist-op-den-Berg 26 km

Fotozoektocht

Een zomerse traditie in Tildonk, de fotozoektocht van lg Tildonk, dit al voor de 34e keer. Koop een deelnemingsformulier en ga met het ganse gezin of met vrienden op stap in Tildonk.

Vandaag van 6u tot 23u30 - Van 25 juni tot 5 september - M D W D V Za Zo - Tildonk 12 km

Donderdagavondwandeling

We wandelen samen in groep, onder leiding van een witloofstapper. Er wordt ongeveer anderhalf uur gewandeld aan een tempo van +/- 4km per uur. Iedereen is welkom, ook niet-witloofstappers.

Donderdag 30 juni - Kampenhout GratisKinderen 6+19 km

Opendeurdag nieuw Gezondheids -en Sportstudio

Studio World Tree is het nieuwe Gezondheids -en Sportstudio in Vilvoorde ! Het concept draait om de ontwikkeling van een gezonde en actieve leefstijl wat bijdraagt tot een gelukkiger leven.

Vrijdag 1e juli - Vilvoorde GratisKinderen 5+29 km

Dorp in de kijker: fietszoektocht

Fietszoektocht in het kader van Dorp in de kijker 2016 (Kampenhout). Deze kan je doen wanneer je wilt. Je kan het vragenformulier vanaf 1 juli downloaden of ophalen bij onze partners (klik deze...

Van vrijdag 1e juli tot zondag 28 augustus - M D W D V Za - Kampenhout 16 km

De Schatten van Vlieg

Vlieg verstopt deze zomer een schatkist op minder dan 5 kilometer van jouw huis. Vind je een schat, dan beleef je veel kijkplezier, want in de schatkist zit een kijkboekje boordevol spelletjes.

Van vrijdag 1e juli tot woensdag 31 augustus - M D W V Za - Tervuren GratisKinderen21 km

Het Blokkende Hart van Leuven - Zes Eeuwen Universiteitsstad

De universiteitsbibliotheek, de lakenhal, de fakbars en de prachtige colleges verspreid in de stad.De universiteit is ovéral ! Welke verhalen gaan achter deze indrukwekkende gebouwen schuil ?

Zaterdag 2 juli - Leuven Kinderen 12+

Talenten avond

Lamynix nodigt u nogmaals uit voor een uitzonderlijke talenten-avond! Wij beloven u sfeer en een multiculturele ontdekkingstocht.

Zaterdag 2 juli - Wilsele Voordeel Wattedoen.beKinderen 4+2 km

Dorpsbarbecue

Dorpsbarbecue voor alle inwoners van het dorp. Je kan kiezen uit 5 gerechten en een uitgebreide saladbar. Er is ook een overdekt zomerterras. We tonen de ek voetbalwedstrijd op een groot scherm.

Zaterdag 2 juli - Winksele Kinderen10 km

Onze gemeente feest

Op zaterdag 2 juli 2016 vanaf 14u pakt de gemeente Lubbeek uit met de vierde editie van 'lubbeek Feest !' in het kader van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.

Zaterdag 2 juli - Lubbeek GratisKinderen15 km

Zomerproeverij

Op de proeftafel zullen voornamelijk budgetvriendelijke wijnen staan, die ideaal zijn voor tuinfeesten en barbecue. Onder de selectie zeker een aantal nieuwe toppers van 2015 zoals Pinot Gris, Lirac...

Zaterdag 2 juli - Aarschot 22 km

Kasteeldagen Booischot

Gezellige parkbeurs op kasteeldomein ter Laeken in exclusief landelijk kader. Met 101 groen-, deco- en lifestyle-ideeën: binnen- en buitendecoratie – juwelen en kunst – brokante – cadeautips.

Van zaterdag 2 tot zondag 3 juli - Booischot Voordeel Wattedoen.be30 km

31e Buurtfeest Bovenberg

Op zondag 3 juli organiseert het Buurtcomité Bovenberg een buurtfeest met gezellig samenzijn en activiteiten zoals springkasteel, pony's en grime.

Zondag 3 juli - Herent GratisKinderen9 km

Kortenberg Feest

Onder de noemer Kortenberg feest is het op zondag 3 juli aan de Kortenbergenaren om te bewijzen dat ze weten wat feesten is ! Tussen 14 en 18 u. Wordt jong en oud uitgenodigd in Everberg.

Zondag 3 juli - Everberg GratisKinderen13 km

Park4Kids

Een hele namiddag speelplezier voor de kinderen met een heleboel fantastische attracties en animatie. Bij regenweer voorzien we een alternatief in de grote feesttent.

Zondag 3 juli - Kampenhout Gratis16 km

Brabantwandeling 12 km te Plancenoit

Op zondag 3 juli organiseert Wandelclub Witlooftrekkers een wandeling van 12 km te Plancenoit. Mooie landschapswandeling langs het slagveld van Waterloo...

Zondag 3 juli - Kortenberg Gratis17 km