Onze selectie Deze week Mechelen en omgeving X

La Estupidez - Tristero

Las Vegas. Een groezelig motel vormt het decor voor een wervelwind van scènes, de ene al onnozeler dan de andere. Alle personages zijn er op zoek naar geld, liefde en betekenis.

Van donderdag 30 tot vrijdag 31 maart - Mechelen

Mega Magazijnverkoop Baeckens Books

Uitgeverij Baeckens Books verhuist, en dat wordt gevierd met een mega magazijnverkoop .

Van woensdag 29 maart tot zondag 2 april - Mechelen

De Wit

De Koninklijke Manufactuur De Wit bezit één van de meest prestigieuze privécollecties van wandtapijten ter wereld. Zij is gevestigd in een uniek historisch kader: de 15de-eeuwse refugie van de...

Za - Mechelen

De schilder/behanger

Komedie van Donald Churchill Een schilder moet het appartement van een koppel opknappen. Terwijl hij daar is, belt er een vrouw aan die beweert dat ze de echtgenote van mevrouw haar minnaar is.

Van 10 maart tot 1e april - D V Za Zo - Mechelen

Fiesta Europa ! Niet te missen uitstap........

Deze internationale markt is werkelijk een must om te bezoeken ! Lier en Fiesta Europa, dit moet u gezien/beleefd hebben.

Van vrijdag 31 maart tot zondag 2 april - Lier Gratis21 km

Speelgoedmuseum

Klaar voor een dag boordevol nostalgie en spelplezier ? Een bezoek aan het Speelgoedmuseum in Mechelen belooft voor ieder wat wils.

Vandaag van 10u tot 17u - D W D V Za Zo - Mechelen Kinderen 3+

Bloso Domein Hofstad

Het Bloso - Domein Hofstade is gelegen aan afrit 11 (Zemst-Weerde) van de E19, tussen Antwerpen en Brussel. Het is 160 ha groot met vijvers van 35 ha en 25 ha.

Vandaag van 9u tot 21u - M D W D V Za Zo - Hofstade Kinderen4 km

Sint-Romboutstoren

Wie Mechelen nadert kan er niet naast kijken: de Sint-Romboutstoren. De trots van de Maneblussersstad ! Unesco-Werelderfgoed ! in 1452 werd de eerste steen gelegd.

Vandaag van 13u tot 18u - M D D V Za Zo - Mechelen

Technopolis

Technopolis, het Vlaamse doe-centrum, is een permanent platform voor wetenschap en technologie in Vlaanderen, gegroeid uit Flanders Technology International vzw.

Vandaag van 9u30 tot 17u - M D W D V Za Zo - Mechelen

Er valt altijd wat nieuws te beleven in Technopolis

Fietsen op een kabel op 5 meter hoogte, een dutje doen op een spijkerbed, zelf een vliegtuig besturen, midden in een zeepbel staan…het zijn slecht enkele leuke opstellingen in Technopolis...

Vandaag van 9u30 tot 17u - M D W D V Za Zo - Mechelen Kinderen 4+

Goal ! The Football Experience

'goal ! The Football Experience'.

Van 17 februari tot 30 april - W D V Za Zo - Mechelen Kinderen 4+

Artistiek verjaardagsfeestje

We hoeven niet te knutselen en 'iets' te maken. Genieten van kunst is hét belangrijkste. We gaan experimenteren, met onze handen in klei en verf klauwen, fantaseren, kampen bouwen...

Van 1e september 2016 tot 30 juni 2017 - Za Zo - Mechelen Kinderen 6+

Kids & Play binnenspeeltuin

Kids & Play is een binnenspeeltuin met speelhuizen, spelletjes en een fitnesshoekje. Kinderen kunnen er sportief spelen en vrij bewegen.

Vandaag van 10u tot 18u - M D W D V Za Zo - Mechelen 6 Kinderen

Infosessie: Ontdek wat reflexologie voor jou kan betekenen

Op deze namiddag legt gediplomeerd reflexologe Tina Van de Wauwer ons uit waar reflexologie vandaan komt, hoe het werkt en bij welke kwaaltjes reflexologie verlichting kan brengen.

Dinsdag 28 maart - Willebroek 13 km

Tweedehandsbeurs

Tweedehandsbeurs met baby/kinderkleding tot 12 jaar, babyuitzet, speelgoed, fietsen,. Laat weten of je komt via onderstaande link : http://www.facebook.com/events/1742353749415129/

Zondag 2 april - Weerde 8 km

Plantentuin Meise

De Plantentuin bezit meerdere collecties met internationale faam. De verzameling levende planten is wellicht de meest voor de hand liggende.

Vandaag van 9u30 tot 17u30 - M D W D V Za Zo - Meise 21 km

Goal ! The footbal experience

'goal ! The Football Experience' Verlengd wegens succes tot en met 28 mei 2017. De interactieve expo 'goal ! The Football Experience' is een schot in de roos.

Van 15 februari tot 28 mei - W D V Za Zo - Mechelen

Cvo at the movies: Elsa y Fred

In een appartementencomplex in Madrid komt een ingetogen man op leeftijd wonen. De man is weduwnaar sinds zeven maanden. Zijn levendige bejaarde buurvrouw maakt contact en ze worden verliefd.

Vandaag van 14u tot 17u - Dinsdag 28 maart - Lier 21 km