Onze selectie Mechelen en omgeving X 09-12-2016 tot 11-12-2016 X

Opendeurdagen en voorstelling zomerbrochures

Op zaterdag 10 en zondag 11 december 2016 stellen wij u onze nieuwe zomerbrochures voor in ons opendeurweekend. Iedereen is welkom voor een hapje en een drankje.

Van zaterdag 10 tot zondag 11 december - Mechelen

Kunst Kado

Onder de noemer 'kleine kunst, kleine prijzen', bieden verschillende kunstenaars mooie werkjes aan tegen democratische prijzen.

Van zaterdag 10 tot zondag 11 december - Mechelen Gratis

Kerst Kunst Kado

Zin in een kunstzinnig opwarmertje, in een gezellige kerstsfeer ? Kom dan zeker naar het prachtig gerestaureerde herenhuis van Ixor, op slechts 5 minuutjes van het station van Mechelen.

Van zaterdag 10 tot zondag 11 december - Mechelen Gratis

Little Kim - Via Via

Op 10 december 2016 trekt Little Kim & the Alley Apple 3 met hun nieuwe cd (The Longest Mile) richting Mechelen voor een fijn optreden bij Via Via.

Zaterdag 10 december - Mechelen video

Kleine kunst, kleine prijzen

Onder de naam 'kunstkado', bieden verschillende kunstenaars mooie werkjes aan tegen democratische prijzen. Het gaat om keramiek, schilderijtjes, grafiek, assemblages en fantasiejuwelen.

Van zaterdag 10 tot zondag 11 december - Mechelen Gratis

Ouds & Nieuws Show

Het leukste alternatief voor de oudejaarsconference ! Voor het derde jaar op rij blikt het team van schrijvers, acteurs en muzikanten van de Orde van de Dag terug op een krankzinnig, bomvol jaar.

Zaterdag 10 december - Mechelen

Kerst- en geschenkenbeurs

Heel de maand december kan je in De Peerle kerstartikels en geschenken kopen voor feesten in december: kerstkaarten, kerstbeelden en kerststallen, abdij-geschenkpakketten, kaligrafie...

Vandaag van 10u tot 12u - Van 1e tot 31 december - M D W D V Za - Mechelen Gratis

Ambachtelijke kerstmarkt

- 58 kraampjes rond de kerk van Wakkerzeel - verkoop van uitsluitend zelfgemaakte producten: juwelen, geschenken in hout, beton, keramiek,. ..

Zaterdag 10 december - Haacht Gratis19 km

Kerstmarkt - niet de grootste, wel de gezelligste.

Dankzij de grote verscheidenheid aan kraampjes is er voor iedereen iets. Geniet van de gezellige sfeer en van een gratis drankje dat elke bezoeker krijgt.

Zaterdag 10 december - Edegem Gratis23 km

Artistiek verjaardagsfeestje

We hoeven niet te knutselen en 'iets' te maken. Genieten van kunst is hét belangrijkste. We gaan experimenteren, met onze handen in klei en verf klauwen, fantaseren, kampen bouwen...

Van 1e september 2016 tot 30 juni 2017 - Za Zo - Mechelen Kinderen 6+

Kerstmarkt

Kom een gezellige kerstsfeer beleven, met tal van handgemaakte producten eet en drank mogelijkheden https:/www.facebook.

Zaterdag 10 december - Heist-Op-Den-Berg Gratis27 km

Kids & Play binnenspeeltuin

Kids & Play is een binnenspeeltuin met speelhuizen, spelletjes en een fitnesshoekje. Kinderen kunnen er sportief spelen en vrij bewegen.

Vandaag van 10u tot 18u30 - M D W D V Za Zo - Mechelen 6 Kinderen

Er valt altijd wat nieuws te beleven in Technopolis

Fietsen op een kabel op 5 meter hoogte, een dutje doen op een spijkerbed, zelf een vliegtuig besturen, wandelen op de maan...

Vandaag van 9u30 tot 17u - M D W D V Za Zo - Mechelen Kinderen 4+

Indoor Kerstshopping te Merchtem

Lifestyle * Geschenken * Tupperware * Decoratie * Hondenmode * Patisserie * Streekbier degustatie * Upperdare * Juwelen * Cosmetica * Cupcakes * Feelgood Goodiebag voor de eerste 50 klanten Op de...

Zondag 11 december - Merchtem Gratis28 km

Heymisse Kerst

De gezelligste overdekte kerstmarkt van de Rupelstreek Eet een hapje bij één van onze vele foodstands en spoel door met een jeneverke .

Van zaterdag 10 tot zondag 11 december - Hemiksem Gratis24 km

Ambachtelijke Geschenkenbeurs

Zoek je een cadeautje ? Ook voor jezelf ! Kom kijken en kiezen bij 't kleivolk ! In een gezellige huiselijke sfeer. Open deur, één maal per jaar.

Van zaterdag 10 tot zondag 11 december - Erps-Kwerps Kinderen 5+20 km

De Wit

De Koninklijke Manufactuur De Wit bezit één van de meest prestigieuze privécollecties van wandtapijten ter wereld. Zij is gevestigd in een uniek historisch kader: de 15de-eeuwse refugie van de...

Za - Mechelen

Gili - tryout Charlatan

Al meer dan tien jaar waarschuwt mentalist Gili ons tegen de gevaren van manipulatie, tegen kwakzalvers die misbruik maken van de goedgelovigheid van hun medemens.

Vandaag van 19u30 tot 23u30 - Vrijdag 9 december - Zemst 6 km

Er zijn ook 4 rommelmarkten ( Mechelen en omgeving - 09-12-2016 tot 11-12-2016 ) :
BRAS ROMMELMARKT (2800 Mechelen) 1 km
FEESTZAAL APOLLO(vroegere Alpheusdal) (2600 Berchem) 28 km
2 daagse gezellige binnenrommelmarkt in Ranst (2520 Ranst) 30 km
Uithuis/verhuisverkoop (2640 Mortsel) 25 km
>>Rommelmarkten lijst