Onze selectie (Oostende en omgeving deze week)

Akaaremoertoe Bahikoeroe - Lucinda Ra & De Werf [PREMIÈRE]

Akaaremoertoe Bahikoeroe een familiedrama voor negen personages en een muzikant. Een familie leeft op de rand van de maatschappij in een psychisch troebel en macabere staat.

Vandaag van 20u30 tot 23u - Donderdag 26 mei - Brugge 30 km

Oostende voor Anker

Oostende voor Anker is een evenement, ter gelegenheid van het festival van de Noordzee, die zo wat 150 authentieke schepen en vaartuigen verzamelt, die deel uitmaken van de maritieme geschiedenis.

Vandaag van 10u tot 18u - Van donderdag 26 tot zondag 29 mei - Oostende 8 GratisKinderen 3+

Woont u in de buurt van Oostende ?

Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen.be en blijf op de hoogte van de activiteiten die bij u in de buurt plaatsvinden!

Nieuwbrief voorbeeld
voor Oostende.

Schrijf u in!

Drums 'n' Guns

Drums 'n' Guns ontstaan uit de assen van Mogul voegt invloeden uit americana, bluesrock en garagerock aan de typische dampende woestijnsound.

Vrijdag 27 mei - Leffinge Gratis9 km

The Royal Flush (CH)

*De vier azen van het hart van Europa vieren hun brandende liefde voor rauwe muziek en scherpe ritmes. Met een ongetemd enthousiasme en charme werken ze de huiden en strijkers...

Vrijdag 27 mei - Waardamme Gratis34 km

Bebloemingsactie

Op zaterdag 28/05 om 10u start de bebloemingsactie op het Filip van Maestrichtplein. Elk inwoner zal 3 planten gratis kunnen kiezen, waaronder sierplantjes, eetbare planten, enz.

Zaterdag 28 mei - Oostende GratisKinderen 3+

Radiodag.be

Zaterdag 28 mei is het Radiodag ! Beleef deze fantastische dag in Gistel met een bijeenkomst van luisteraars, radiomakers en initatiefnemers van radio.

Zaterdag 28 mei - Gistel 11 km

Plantjesdag i.h.kV. dag van het park

Op zaterdag 28 mei organiseert de Gemeente Middelkerke een plantjesmarkt. Van 14 u. Tot 18 u. Kan je in het park de mooiste planten kopen. Je kan ook je eigen planten en zaden ruilen.

Zaterdag 28 mei - Middelkerke GratisKinderen 0+13 km

Uniek Doeveren

Regionaal Landschap Houtland vzw organiseert op zaterdag 28 mei een uitstap naar Doeveren. Met zijn 60 hectaren bos, dreven en grasland ontdek je de natuur.

Zaterdag 28 mei - Ruddervoorde GratisKinderen 0+31 km

Medicinale planten

Al sinds de Oudheid worden planten gebruikt om er medicijnen van te maken. In de duinen kan je heel wat nuttige plantent vinden.

Zaterdag 28 mei - Koksijde 32 km

Gezinswandeltocht

Op zaterdag 28 mei kan je genieten van de gelegenheid om een gezinswandeltocht te doen. Je kan kiezen tussen een 5km of een 8km wandeling.

Zaterdag 28 mei - Diksmuide Gratis33 km

De tuinen van Adegem

Ontdek de tuinen van Adegem op zaterdag 28 mei 2016. Prachtige Franse, Engelse en Japense tuinen met vijvers, watervallen en veel meer. De uitstap wordt georganiseerd in samenwerking met Pasar.

Zaterdag 28 mei - Oostkamp 34 km

Groene Gordelwandeling

Op zaterdag 28 mei 2016 organiseert Toerisme De Panne een Groene Gordelwandeling van 15 km aan de panne. Praktische informatie: zorg voor aangepaste schoeisel...

Zaterdag 28 mei - De Panne Gratis39 km

In echte thaise tuktuks : toeristische beelden/erfgoedroute tour te Middelke

In echte thaise tuk tuks : toeristische beelden&erfgoedroute tour : een aanrader voor iedereen Topper : Nieuwe Toeristische Attractie te Middelkerke ' beelden & Erfgoedroute tour ' : Vrolijk mee tuk...

Van zaterdag 28 tot zondag 29 mei - Middelkerke Voordeel Wattedoen.beKinderen 2+14 km

Begeleide begraafplaatswandeling Blankenbergen

Tijdens de week van 23 tot 29 mei vindt de week van de begraafplaatsen plaats. Op zaterdag 28 mei en zondag 29 mei kan je door een algemene begraafplaatswandeling de rijke geschiedenis van de...

Van zaterdag 28 tot zondag 29 mei - Blankenberge Gratis26 km

Geefplein

Geef alles weg wat je niet meer wilt op 29 mei 2016 in het Geefpark te Oostende. Kledij, speelgoed, keukentoestellen, gereedschappen, en veel meer .

Zondag 29 mei - Oostende 4 Gratis

Strandwandeling met natuurgids

Op zondag 29 mei 2016 organiseert Velt onder beleiding van natuurgids Hilde Goossens een strandwandeling met als onderwerp: zeewier.

Zondag 29 mei - Oostende

Feest in het Park

Feest in het Park ! Programma We verrassen je dit jaar met alles rond het thema 'kabouters'.

Zondag 29 mei - Middelkerke GratisKinderen 0+13 km

Dag van het park

Elke laatste zondag van mei vindt de dag van het park plaats. Dit jaar valt deze thema rond 'het park, gelukkig dichtbij'.

Zondag 29 mei - De Haan GratisKinderen 0+14 km