Onze selectie Deze week Ramsel en omgeving X

Wandelingen te paard

Met onze Quarter en Paint horses maken wij wandelingen in het Merodegebied tussen Herselt en Averbode. Ervaring is niet nodig. deelnemen kan van af 12 jaar tot.. ..

D W D V Za Zo - Herselt 73 Kinderen 12+12 km

20 must do's in Hidrodoe

Hidrodoe, dat is waterplezier binnen en buiten, een indoorrivier op kinderformaat, een coole 4D-film en nog 120 andere leuke waterdingen om samen met je familie te doen.

Van 26 februari tot 30 juni - M D D V Zo - Herentals Kinderen27 km

Pony rijden

Wandelen met ponys onder uw eigen begeleiding voor kinderen tot 12 jaar in het natuurgebied Gerhagen.(ponys +- 1 m.) Opgelet Gps brengt u niet volledig tot de bestemming...

M D W D V Za Zo - Tessenderlo Kinderen 3+21 km

Beleef water in Hidrodoe

Vind je water de max ? Kom dan naar Hidrodoe, het interactieve waterdoecentrum te Herentals.120 doe-opstellingen wachten op je. Kook water op een fiets. Maak een reuze draaikolk.

M D D V Zo - Herentals Kinderen27 km

Afrocaribbean latino

In deze tropische bar vind u de zwoele vakantiesfeer terug die je een gevoel van rust geven terwijl je niet eens op vakantie bent.

Dinsdag Vandaag om 20u - M D W D V Za Zo - Leuven 8 GratisKinderen 3+30 km

Brouwerij Stella Artois

Stella Artois, Leffe, Hoegaarden, Jupiler De brouwerij van Stella Artois, onderdeel van het grootste brouwerijconcern ter wereld ab Inbev, is nog steeds stevig geworteld in thuisstad Leuven.

Za Zo - Leuven Kinderen 5+29 km

Mercuriuswandeling

Nieuw ! Mercurius heeft de wandeling doorheen het voormalige Romeinse centrum van Grobbendonk, opgesteld door Georges De Maeyer en Daniëlle Horemans, van onder het stof gehaald.

M D W D V Za Zo - Grobbendonk Gratis28 km

Kunst en Kado - 10de editie

De succesvolle beurs Kunst en Kado is reeds toe aan haar 10de editie .

Zondag 5 maart - Heist-op-den-Berg 15 km

Het Begijnhof van Diest - Werelderfgoed

Aan de rand van de historische binnenstad bevindt zich het Begijnhof, één van de 13 Vlaamse begijnhoven die deel uitmaken van de Unesco-Lijst van het Werelderfgoed.

M D W D V Za Zo - Diest Gratis24 km

Manneketap | De Kolonie

Fred, alias MannekeTAP, is een eenzaam, beetje nukkig mannetje dat elke dag dezelfde dingen doet. Hij gaat ook elke nacht de bergen in om te dansen.

Donderdag 2 maart - Leuven Kinderen 4+29 km

Ontdek je plekje

Gelegen op 150m langs het fietsknooppuntennetwerk 50-51 en langs het wandelnetwerk biedt de Wimpe u een prachtige gelegenheid om te verpozen met net dat extraatje meer .

Za Zo - Herenthout Voordeel Wattedoen.beGratisKinderen 5+18 km

Gasthuismuseum

Het museum is gehuisvest in het complex van het Oud Gasthuis van Geel, dat in de 13de eeuw gesticht werd.

D W D V Zo - Geel 28 km

"H-Moll Messe" J. S. Bach

Niemand kon vermoeden dat Bachs 'missa brevis' uit 1733 zich zou ontpoppen tot een monumentale Latijnse mis, een mijlpaal geworteld in de oude polyfonie en de expressieve rijkdom van de barok.

Zaterdag 4 maart - Leuven 28 km

MusiC after work - St. Patrick's edition

Woensdag 1 maart vliegen we er weer stevig in met MusiC after work - St. Patrick's Edition ! DJ Lenny (Out of Office, VersuZ, Nieuwscafé,...

Woensdag 1e maart - Leuven 29 km

Diamonds and pearls - nen dag veur de maskes

Activiteit voor en door vrouwen Workshop low-budget juwelen maken Make-over door visagiste met bijhorende fotoshoot optreden van Vince the Prince Met luxe-tombola voor de deelnemende dames...

Zaterdag 4 maart - Heist-op-den-Berg Kinderen 6+13 km

Kempens Diamantcentrum en Slijperij Lieckens

Waarom schittert een diamant ? Waar is de tafel van een diamant ? En wat deed al die diamant in de Kempen ! Je komt het te weten bij een bezoek aan het Kempens Diamantcentrum.

D W D V Za - Nijlen 27 km

Veronica's kamer

Psychologische thriller van Ira Levin (de schrijver van "Rosemary"s baby") Een ouder koppel ontmoet op restaurant "toevallig" een jonger koppel en vraagt hen mee naar huis met een wel heel vreemd...

Vrijdag 3 maart - Heist-op-den-Berg 14 km

Herdenkingsceremonie 'Ten Velde'

Gidsenwerking Fort Kessel...

Van 23 oktober 2015 tot 11 november 2018 - V - Kessel GratisKinderen 4+28 km