Onze selectie (Ramsel en omgeving deze week)

Grandioos Muzikaal Vuurwerk

Op woensdagavond 4 mei 2016 rond 22 uur wordt er een grandioos muzikaal vuurwerk georganiseerd in en om de grote kleiput van Ramsel. Kom en geniet mee van dit prachtig vuurwerk !

Vandaag van 22u tot 22u30 - Woensdag 4 mei - Ramsel GratisKinderen 0+

Kwb-Kinderfestival

Beweging.net organiseert op 4 mei 2016 het Kwb-Festival. In de speelzaal kunnen kinderen zich uitleven met een reuze tienduizenden legoblokjes, volksspelen voor jong en oud...

Vandaag van 14u tot 17u - Woensdag 4 mei - Heist-op-den-Berg GratisKinderen 0+13 km

Hemelbal 2016

Aandacht, aandacht! Het grootste dansfestijn van het jaar, dé fuif der fuiven, het alombekende en niet te missen feest van de eeuw komt er weer aan.

Vandaag om 20u30 - Woensdag 4 mei - Morkhoven 14 km

Q&A een tragikomedie in twee bedrijven|Naomi Velissariou en Frascati Producties

In de lobby van het Hilton Hotel wachten twee journalisten al uren op de komst van het nieuwe wonderkind van de beeldende kunst.

Vandaag van 20u tot 21u30 - Woensdag 4 mei - Leuven 29 km

Elsewhere #4

Laatste Elsewhere van het voorjaar. locatie Museum voor Dierkunde (KU Leuven), Charles Deberiotstraat 40, 3000 Leuven programma 19.

Vandaag van 19u tot 22u - Woensdag 4 mei - Leuven 29 km

Abdijentocht

Unieke natuurtocht voor lopers en wandelaars ! Kom op Hemelvaartsdag naar Averbode en neem deel aan de Abdijentocht.

Donderdag 5 mei - Averbode 17 km

Wandelen met Damiaan

Doe mee met de Damiaanactie op 5 mei 2016 in Tremelo. Er is een Doe-wandeling van 5 km, Dijk- en denkwandeling van 12 km en Damiaanwandeling van 33 km.

Donderdag 5 mei - Tremelo Gratis18 km

Drie dagen feest in Hidrodoe

In Hidrodoe zijn al onze bezoekers steeds super belangrijk. Maar geef toe, als het gaat om onze mama's, mag het toch een beetje meer zijn.

Donderdag 5 mei - Herentals Kinderen 0+27 km

Planten en tuinbeurs

Planten en tuinbeurs voor 1ste maal onder nieuwe organisator standen 1 euro voor het goede doel=1 koffiebon gratis graag op voor hand inschrijven met de nodige aantal meters betalen ter...

Donderdag 5 mei - Herent 27 km

Hemelvaartwandeling

Naast de traditionele wandeltocht zoals we die kennen, zijn ook eigenaars met een hond speciaal welkom. Iedereen wandelt richting Perk. Afstanden 7/13/18/25/30km.

Donderdag 5 mei - Berg Kinderen 6+35 km

Dé Watersportdag - Gratis Surf 'n Sup

Op 5 mei 2016 organiseert Benny's Sup School en de Vlaamse Yachting organiseren een spetterende en natte Watersportdag. Hier zal iedereen gratis kunnen deelnemen aan een groot watersportfeest.

Donderdag 5 mei - Hombeek Gratis41 km

Sfinks Mundial

Dit jaar vindt Sfinks Mundial plaats op donderdag 5 mei. Net als Sfinks Mixed ( http:/www.sfinks.be/sfinks-mixed/ ) is ook Sfinks Mundial gratis.

Donderdag 5 mei - Boechout 4 GratisKinderen 0+41 km

Concert Solidariteitskoor Hei Pasoep

Concert in het kader van de Meifeesten 2016 Hei Pasoep situeert zich binnen de strijdcultuur. De groep zingt over vrede en ontwapening, racisme, werkloosheid en slechte arbeidsomstandigheden...

Donderdag 5 mei - Kontich 13 Kinderen 6+44 km

Weerdse Bierfeesten

Met ons uniek concept (enige muziek- én bierfestival in België) en gevarieerde affiche spreken wij een breed doelpubliek aan. Omdat donderdag 5 mei een feestdag is (O.L.H.

Van donderdag 5 tot zaterdag 7 mei - Weerde Kinderen 8+38 km

Grote stuntverkoop merkkleding

Zomerse editie van onze grote stockverkoop van merkkleding voor meiden en dames van o.a. Vero Moda, Tom Tailor, Vila, Kocca, Only, Cambio, Ichi enz.

Van donderdag 5 tot zondag 8 mei - Rotselaar 18 km

Dood van een handelsreiziger - t,arsenaal mechelen

Dood van een handelsreiziger dateert uit 1949, maar het stuk is actueler dan ooit. De mythe van de American dream...

Van donderdag 5 tot zondag 8 mei - Mechelen 36 km

Langdorpse Demerjogging

Op 6 mei 2016 organiseert de Wijksportraad Langdorp de Langdorpse Demerjogging langs de Demerboorden en op de Bosberg. Er zijn verschillende parcours: de 4,8 en 9,6 km starten om 19u30.

Vrijdag 6 mei - Langdorp 8 km

Praga Khan Live concert + albumvoorstelling

Op 6 mei stelt Praga Khan zijn nieuwe album 'mindgames' voor in Het Depot. De hit 'injected with a poison' van 1992 betekende de doorbraak voor Maurice Engelen als Praga Khan.

Vrijdag 6 mei - Leuven 28 km