Onze selectie (Ramsel en omgeving deze week)

Bezoek de composteerinstallatie van EcoWerf

EcoWerf viert 20 jaar compostering en zet de deuren van haar composteerinstallatie open ! Benieuwd hoe het composteringsproces in zijn werk gaat ?

Woensdag 29 juni - Wilsele 25 km

Open tuin

Hallo allemaal De tuin zal weer te bewonderen zijn op: Zaterdag 25 juni vanaf 10 uur tot 18 uur Zondag 26 juni vanaf 10 uur tot 18 uur Zondgag 10 juli vanaf 13 uur tot 18...

Van 25 juni tot 20 augustus - Za Zo - Heist-op-den-Berg 16 km

Fotozoektocht

Een zomerse traditie in Tildonk, de fotozoektocht van lg Tildonk, dit al voor de 34e keer. Koop een deelnemingsformulier en ga met het ganse gezin of met vrienden op stap in Tildonk.

Vandaag van 6u tot 23u30 - Van 25 juni tot 5 september - M D W D V Za Zo - Tildonk 25 km

Just echt

Just echt is een verbazingwekkende realistische weergave van verschillende houtbewerkersambachten in de Kempen anno 1900.

Van 24 juni tot 24 juli - V Za Zo - Herenthout Voordeel Wattedoen.beGratisKinderen 5+18 km

Kickoff vergadering Levensloop Neteland

De eerste vergadering om Levensloop Neteland (het vroegere Levensloop Herenthout) voor te bereiden wordt gehouden op 1 juli in 't Kapelleke.

Vrijdag 1e juli - Herenthout Gratis20 km

Dorp in de kijker: fietszoektocht

Fietszoektocht in het kader van Dorp in de kijker 2016 (Kampenhout). Deze kan je doen wanneer je wilt. Je kan het vragenformulier vanaf 1 juli downloaden of ophalen bij onze partners (klik deze...

Van vrijdag 1e juli tot zondag 28 augustus - M D W D V Za - Kampenhout 30 km

Zomerfotozoektocht

Fietstocht van +/- 25 km. Deelnemingsformulieren: 't Hoeveke, L.V. Bauwelstraat 27; Brasserie 't Straatje, L.V. Bauwelstraat 1; De Witte Lelie, Itegemseweg 98; Fietsenhandel Bicycle...

Van vrijdag 1e juli tot woensdag 31 augustus - M D W D V Za Zo - Wiekevorst 13 km

Fotozoektocht 'Molenstede Demert'

Aan de hand van foto's worden vragen gesteld die ter plaatse oplosbaar zijn. De aandacht wordt getrokken op enkele bezienswaardigheden en mooie hoekjes.

Van vrijdag 1e juli tot woensdag 31 augustus - M D W D V Za Zo - Molenstede 22 km

Fietszoektocht

Leuke fietszoektocht in Heultje en de omliggende dorpen. Geniet tijdens de vakantieperiode met je gezin (van1/7/2016 tot 23/09/2016) van plaatsjes in de Zuiderkempen die je nog niet gezien hebt.

Van vrijdag 1e juli tot vrijdag 23 september - M D W D V Za Zo - Westerlo 9 km

Open tuin

De eigenaar stelt zijn tuin open voor alle geïnteresseerde. Onze tuin zal op de volgende dagen te bezichtigen zijn: vanaf 1 mei tot 1 oktober iedere donderdag en zaterdag namiddag van 13.

Van 23 juni tot 1e oktober - D Za Zo - Tessenderlo 27 km

Zomerproeverij

Op de proeftafel zullen voornamelijk budgetvriendelijke wijnen staan, die ideaal zijn voor tuinfeesten en barbecue. Onder de selectie zeker een aantal nieuwe toppers van 2015 zoals Pinot Gris, Lirac...

Zaterdag 2 juli - Aarschot 7 km

Onze gemeente feest

Op zaterdag 2 juli 2016 vanaf 14u pakt de gemeente Lubbeek uit met de vierde editie van 'lubbeek Feest !' in het kader van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.

Zaterdag 2 juli - Lubbeek GratisKinderen24 km

Dorpsbarbecue

Dorpsbarbecue voor alle inwoners van het dorp. Je kan kiezen uit 5 gerechten en een uitgebreide saladbar. Er is ook een overdekt zomerterras. We tonen de ek voetbalwedstrijd op een groot scherm.

Zaterdag 2 juli - Winksele Kinderen27 km

Zomerbraai Vlaams Belang Lier - Koningshooikt

Vlaams Belang Lier - Koningshooikt nodigt iedereen van harte uit op onze jaarlijkse grote Zomerbraai. De Zomerbraai gaat dit jaar door op zaterdag 2 juli op de prachtige locatie van het domein...

Zaterdag 2 juli - Lier Kinderen27 km

Daguitstap naar Geel en omstreken

Acv St-Kruis-Winkel, Mendonk, Desteldonk en Zaffelare trekken naar Geel Jaarlijks proberen we jullie een betaalbaar aanbod te doen van een daguitstap.

Zaterdag 2 juli - Geel 27 km

Talenten avond

Lamynix nodigt u nogmaals uit voor een uitzonderlijke talenten-avond! Wij beloven u sfeer en een multiculturele ontdekkingstocht.

Zaterdag 2 juli - Wilsele Voordeel Wattedoen.beKinderen 4+28 km

Het Blokkende Hart van Leuven - Zes Eeuwen Universiteitsstad

De universiteitsbibliotheek, de lakenhal, de fakbars en de prachtige colleges verspreid in de stad.De universiteit is ovéral ! Welke verhalen gaan achter deze indrukwekkende gebouwen schuil ?

Zaterdag 2 juli - Leuven Kinderen 12+29 km

Kasteeldagen Booischot

Gezellige parkbeurs op kasteeldomein ter Laeken in exclusief landelijk kader. Met 101 groen-, deco- en lifestyle-ideeën: binnen- en buitendecoratie – juwelen en kunst – brokante – cadeautips.

Van zaterdag 2 tot zondag 3 juli - Booischot Voordeel Wattedoen.be7 km