Onze selectie (Ramsel en omgeving deze week)

Liefde

Een man komt thuis van een militaire missie. Je weet, als echtgenote, dat er bloed aan zijn handen kleeft, en wellicht ook aan zijn geslachtsdeel.

Vandaag van 20u tot 21u30 - Van maandag 30 tot dinsdag 31 mei - Leuven 29 km

30 jaar fotoclub Fidifok Millegem

Retrospectieve tentoonstelling: het beste uit 30 jaar fotoclub Fidifok Millegem. De leden tonen ter gelegenheid van hun 30 jarig bestaan werken uit het verre en nabije verleden.

Vandaag van 10u tot 16u - Van maandag 30 mei tot zaterdag 4 juni - Mol GratisKinderen 12+40 km

Kaart-en spelnamiddag

Op 31 mei organiseert men een kaart- en spelnamiddag in de kleine parochiezaal om 13u30. Gezellige babbel-, kaart- en spelnamiddag met vieruurtje en avondmaal.

Dinsdag 31 mei - Herent Kinderen 0+26 km

Dijkenwandeling

Dit jaar richten we ons op de Rupel. Van het drie-rivieren-punt Nete, Dijle, Rupel stappen we naar Terhagen, bekend voor zijn sloefen en geboorte-plaats van de Vlaamse schrijver Piet Van Aken.

Woensdag 1e juni - Leuven Gratis29 km

Het Gelukzalige (voorheen: De nieuwe Alex van Warmerdam (werktitel))

De Mexicaanse Hond, Orkater & Olympique Dramatique/Toneelhuis Na de coproductie van het geniale 'bij het kanaal naar links' (2011) was meteen duidelijk dat deze makers vaker zouden samenwerken.

Van woensdag 1e tot zaterdag 4 juni - Leuven 29 km

Eveline Torfs - Aquarellen

Na verschillende opleidingen in de kunstwereld koos Eveline Torfs er voor om zich toe te leggen op de aquarellekunst. Met veel passie en succes legt ze zich toe op deze vorm van schilderen.

Van woensdag 1e tot zondag 26 juni - M D W D V Zo - Bonheiden Gratis29 km

Zomerzoektocht

Kom deze zomer op avontuurlijke ontdekkingstocht in het Prinsenpark ! Om de speurtocht tot een goed einde te brengen voer je onderweg opdrachten uit en ga je op zoek naar foto's.

Van woensdag 1e tot donderdag 30 juni - M D W D V Za Zo - Retie Gratis43 km

Wandelen

Wandeling georganiseerd door de Regionale Wandelgroep Oost-Brabant. Je kan in en rond Begijnendijk wandelen voor een tocht van 4.5 km of van 9.5 km. Aan u de keuze.

Donderdag 2 juni - Winksele Gratis28 km

Donderdagavondwandeling

We wandelen samen in groep, onder leiding van een witloofstapper. Er wordt ongeveer anderhalf uur gewandeld aan een tempo van +/- 4km per uur. Iedereen is welkom, ook niet-witloofstappers.

Donderdag 2 juni - Berg GratisKinderen 6+35 km

Expo René Jaques

René Jaques toont een selectie uit zijn abstract en figuratief werk in acryl, houtskool, lino, etsen. De tentoonstelling is ook te bezichtigen op maandagen van 17.30-20.

Van donderdag 2 juni tot vrijdag 1e juli - M D W D V - Olen Gratis19 km

Komedie 'instappen aub !' van Darier

3 acteurs en 3 actrices vertolken 50 rollen in een komisch verhaal dat zich afspeelt op de luchthaven in Rome. ..en dat vliegtuig richting België blijft maar vertraging hebben. ..

Vrijdag 3 juni - Heist-op-den-Berg Kinderen 12+14 km

Kadodderloop

Ieder jaar op de eerste vrijdagavond van juni organiseert de dienst Vrije Tijd de Kadodderloop. Op vrijdag 3 juni 2016 zijn we toe aan de twintigste editie. Programma 19.

Vrijdag 3 juni - Sint-Katelijne-Waver 32 km

Zen-Yoga

Locatie: Het Appèl, Brusselsestw 544 te Mechelen (Zemst), parking voorzien. Matjes zijn aanwezig, breng zelf een dekentje en een kussentje mee.

Vrijdag 3 juni - Mechelen 38 km

Kip van Troje presenteert: Poëtisch Kapsalon in Zoersel

Poëtisch kapsalon: We betoveren elke kleine speelvogel met een gek, grappig, eigenaardig of donzig kapsel. Pluimen, draadjes, kralen...

Vrijdag 3 juni - Zoersel GratisKinderen 3+44 km

Evening Event bij Bd-Style

Exclusief wonen, interieurinrichting, totaalconcept, kwalitatieve kunst...

Van vrijdag 3 tot zaterdag 4 juni - Lier 17 Gratis33 km

Komedie 'instappen aub !' van Darier

3 acteurs en 3 actrices vertolken 50 rollen in een komisch verhaal dat zich afspeelt op de luchthaven in Rome. ..en dat vliegtuig richting België blijft maar vertraging hebben. ..

Zaterdag 4 juni - Heist-op-den-Berg Kinderen 12+14 km

Uitgestippelde fietstocht

Op zaterdag 4 juni kan je deelnemen aan een uitgestippelde fietstocht. Je kan kiezen tussen verschillende afstanden. Je vertrekt tussen 9 en 13 uur op de parking voor themacafé 't Kuipje van Kvc...

Zaterdag 4 juni - Westerlo Gratis14 km

Kasteel van Horst

De Oudstudentenbond van de Vub organiseren op zaterdag 4 juni 2016 een bezoek aan het kasteel van Horst. Ontdek de geschiedenis, geheimen en hoe er in de eeuwenheen daar werd geleefd.

Zaterdag 4 juni - Holsbeek 17 km