Tentoonstellingen X Schilderijen, Tekeningen X Provincie Limburg X24-02-2017 tot 26-02-2017 X

5 Activiteiten

Groepstentoonstelling

Kunstkring Lumina en de Gasten van Den Heuvel en Het Hoeveke nodigen u van harte uit op hun jaarlijkse groepstentoonstelling. Deze heeft plaats in het G.C.O.C. Oosterhof dr.

Van zaterdag 25 tot zondag 26 februari - Lummen Gratis

Tentoonstelling Gogyoshi Art Project international (GAPi)

De tentoonstelling is gratis te bezichtigen tot vrijdag 17 maart 2017 tijdens de openingsuren van Cultuurcentrum Achterolmen.

Van 21 februari tot 17 maart - M D W D V - Maaseik GratisKinderen 12+

Bruegelmuseum

Pieter Bruegel de Oude maakte in zijn leven méér dan 40 schilderijen die heel divers van onderwerp en opzet zijn. De originele schilderijen zijn over de hele wereld verspreid...

M D W D V Za Zo - Peer Kinderen 6+

Huis van Landschap & Kunst

In de 19e eeuw was Genk een Kempisch boerendorp, extra-large. Rond het kleine dorpscentrum lagen verschillende gehuchten, uitgestrooid te midden van weidse landschappen, zompige moerasgronden...

Zo - Genk

De Gravenmuur

Vanaf zondag 3 juli kan iedereen terecht op het Graaf Lodewijkplein in Borgloon voor een artistieke presentatie van een historisch verhaal rond de Graaf van Loon.

Vandaag van 0u01 tot 23u59 - M D W D V Za Zo - Borgloon GratisZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres