Top - Vlaams-Brabant
Onze selectie Deze week Vlaams-Brabant X
of

Seizoens- en outletverkoop merkkleding

4-daagse stockverkoop van Vero Moda, Vila, Only, Tom Tailor, Ichi, Geisha, Kocca, Elvira en veel meer. Collecties 2016 aan -50% en -70%. Koopjeshoek met stuks vanaf 5€ rond.

Van 17 tot 25 februari - V Za - Tienen

Sup-Tocht van de Dijle

Een tochtje alleen of in kleine groep op Sup's. verken het prachtige stuk Dijle tussen Korbeek-dijle en Heverlee vanop een Sup-Plank. Zo kan je genieten van zowel de rivier als van de omgeving.

Vandaag van 9u tot 19u - Van 29 april 2016 tot 1e mei 2017 - M D W D V Za Zo - Korbeek-Dijle Kinderen 8+

Grafische Werken - Paul Peeters

Klassieke grafische werken. Gebruikte technieken: pentekeningen, rietpen, lavi, etsen, potlood, houtskool, conté, pastel.Werken in kleur en zwart- wit.Opgesteld in de gangen van het instituut.

Vandaag van 14u tot 20u - Van 18 februari tot 14 april - M D W D V Za Zo - Diest GratisKinderen 7+

Circus Pipo Kapelle-op-den-Bos

In onze verwarmde circustent brengen wij een indrukwekkende show met luchtacrobaten, jongleurs, clowns en een hele menagerie met paarden, ossen, lama, pony, ganzen...Op zondag 19 februari om 11u.

Van 18 tot 22 februari - Kapelle-op-den-Bos

Hungergames

De Hunger Games, Gebaseerd op de gelijknamige film. Ga per team van vier tot acht deelnemers de strijd aan met de teams van de andere districten.

Vandaag van 9u tot 19u - Van 1e mei 2016 tot 1e mei 2017 - M D W D V Za Zo - Neerijse 5 Voordeel Wattedoen.beKinderen 6+

Moderne Kunst uit het Interbellum

Nog tot eind 2017 kan je in het FeliXart Museum in Drogenbos de tentoonstelling Moderne kunst uit het Interbellum met werken uit de collectie van het Kmska bekijken.

Vandaag van 10u30 tot 17u - Van 4 september 2011 tot 31 december 2017 - M D W D V Za Zo - Drogenbos

Brouwerijfietstocht

Via de mooiste wegen fietsen we naar een kleine brouwerij in de buurt van Leuven. Onze gids-bierkenner leidt je door bossen en velden, langs kastelen en abdijen.

Van 21 september 2016 tot 20 maart 2017 - Za - Leuven

Horror | Jakop Ahlbom

Deze beeldende voorstelling is een hommage aan het horrorgenre: een meeslepend, spannend en visueel theaterspektakel met special effects die in het theater niet vaak te zien zijn.

Dinsdag 21 februari - Leuven

Saint Amour | Herman Brusselmans

Tijdens de 23ste Saint Amour staat slechts één auteur centraal: Herman Brusselmans. Dat heeft te maken met zijn 60ste verjaardag (9 oktober 2017), maar veeleer en vooral met zijn werk.

Donderdag 23 februari - Leuven

Vier eeuwen harpmuziek | Sarah Ridy (harp)

De Engelse harpiste Sarah Ridy resideert al een hele tijd in België, maar reist de wereld rond met bekende oudemuziekensembles waaronder l'Arpeggiata, Vox Luminis...

Donderdag 23 februari - Heverlee

Leopold den twieden

'leopold den Twieden' is een tof theaterstuk, meer bepaald een volkse komedie van Frans Depeuter, een gepensioneerde onderwijzer.

Vrijdag 24 februari - Kapelle-op-den-Bos Gratis

Walmenbrand

Walmenbrand - Op zondag 26 februari '17 vieren we in Galmaarden terug het einde van de winter. Dit jaar wordt Walmenbrand, als antwoord op het Tonnekenbrand in Geraardsbergen...

Zondag 26 februari - Galmaarden GratisKinderen 5+

Kaffee Matinee: De Kringband

De Kringband bestaat uit een 5-koppig orkest dat hits van vroeger terug tot leven brengt zoals "Carolientje", "Petite Fleur", "Marina", "Costa Brava" en noem maar op.

Donderdag 23 februari - Galmaarden Senioren

Bierproeftour

Op deze wandelende proeverij langs de beste biercafés krijg je telkens een ander streekbier en leer je wat er bijzonder aan is.Smaakpapillen in de aanslag ! Iedere vrijdag 19u30-22u.

Van 21 september 2016 tot 20 maart 2017 - V Za - Leuven

Tip ! Herfst/winter aanbod Leuven Leisure

Ons lente/zomer aanbod: Elke week van 21/09 - 20/03: - Vrijdag om 19u30 : Bierproeftoer / Pub Tasting Tour - Zaterdag om 10u30 & 14u: Kano afvaart (tot eind oktober) - Zaterdag om 13u30:...

Van 21 september 2016 tot 20 maart 2017 - V Za - Leuven

Trage suikers - Het nieuwstedelijk

Het nieuwstedelijk organiseert dit jaar drie soirées composées waarbij ze spelers, muzikanten, zangers, wetenschappers, dichters...

Donderdag 23 februari - Leuven

Wat ik graag zou zijn als ik niet was wat ik ben | Benjamin Verdonck en Willy Th

Na 313/Misschien wisten zij alles en Global Anatomy werken Willy Thomas en Benjamin Verdonck opnieuw samen aan een voorstelling. De titel is ontleend aan een boek van César Bruto.

Woensdag 22 februari - Leuven

Utopera | Kloppend Hert (Haider Al Timimi) & Bronks

Utopera is een poëtische voorstelling geïnspireerd op het boek De man zonder ziekte van Arnon Grunberg. Een Belgisch-Iraakse architect wordt door een Iraakse emir uitgenodigd om uit het puin van...

Donderdag 23 februari - Leuven