Top - Vlaams-Brabant
Onze selectie Deze week Vlaams-Brabant X
of

Circus Theatre Universal

Een nieuw droomspektakel gaat vanaf dit najaar het publiek bekoren. In een zee van licht en een oceaan van geluid, zullen de beste artiesten om uw gunst wedijveren.

Van 13 tot 29 januari - W V Za Zo - Tienen

Opendeurdagen Sportoase

Opendeurdagen in Sportoase. Geniet van tal van promoties. Neem gratis deel aan verschillende groepslessen. Neem gratis deel aan het kidsprogramma. Extra animatie in het zwembad ! www.sportoase.

Van zaterdag 21 tot zondag 22 januari - Heverlee Kinderen

Brouwerijfietstocht

Via de mooiste wegen fietsen we naar een kleine brouwerij in de buurt van Leuven. Onze gids-bierkenner leidt je door bossen en velden, langs kastelen en abdijen.

Van 21 september 2016 tot 20 maart 2017 - Za - Leuven

Tip ! Herfst/winter aanbod Leuven Leisure

Ons lente/zomer aanbod: Elke week van 21/09 - 20/03: - Vrijdag om 19u30 : Bierproeftoer / Pub Tasting Tour - Zaterdag om 10u30 & 14u: Kano afvaart (tot eind oktober) - Zaterdag om 13u30:...

Van 21 september 2016 tot 20 maart 2017 - V Za - Leuven

Sup-Tocht van de Dijle

Een tochtje alleen of in kleine groep op Sup's. verken het prachtige stuk Dijle tussen Korbeek-dijle en Heverlee vanop een Sup-Plank. Zo kan je genieten van zowel de rivier als van de omgeving.

Vandaag van 9u tot 19u - Van 29 april 2016 tot 1e mei 2017 - M D W D V Za Zo - Korbeek-Dijle Kinderen 8+

Hungergames

De Hunger Games, Gebaseerd op de gelijknamige film. Ga per team van vier tot acht deelnemers de strijd aan met de teams van de andere districten.

Vandaag van 9u tot 19u - Van 1e mei 2016 tot 1e mei 2017 - M D W D V Za Zo - Korbeek-Dijle 5 Voordeel Wattedoen.beKinderen 9+

Natuurlijk ! Wandelen: workshops natuurbeleving. Verwonderen en genieten

In winter Kijk als een fotograaf, luister als een componist, proef als een chef-kok, tast als een masseuse en ruik als een parfumontwerper. Je bent zo stil als een monnik en speels als een kind.

Zaterdag 21 januari - Wambeek

Kommil Foo in concert

Mich en Raf Walschaerts zingen hun mooiste, beste, ontroerendste, grappigste en meest memorabele liederen. Omringd door een uitgelezen groep muzikanten.

Zondag 22 januari - Leuven

Abdij van Park Fakkeltocht

Een ongegidste fakkeltocht aan de hand van ruggegraten en wegbeschrijvingen. De 18de eeuwse abdij en zijn parkgebied bij fakkellicht.

Van 28 oktober 2016 tot 31 maart 2017 - V - Heverlee Kinderen 5+

Katogentocht

Een magische nachtwandeling door de Schiplakense bossen. Uitzonderlijk zijn de privébossen toegankelijk voor deze wandeling. Onderweg krijg je een drankje en bij aankomst warme soep.

Zaterdag 21 januari - Hever Kinderen 5+

Beersel springt

De speelzaal is één groot springkastelenparadijs. Ongeveer twaalf springkastelen voor klein en groot. Er is ook gelegenheid om iets te drinken en te eten.

Zaterdag 21 januari - Beersel Kinderen 3+

Moderne Kunst uit het Interbellum

Nog tot eind 2017 kan je in het FeliXart Museum in Drogenbos de tentoonstelling Moderne kunst uit het Interbellum met werken uit de collectie van het Kmska bekijken.

Vandaag van 10u30 tot 17u - Van 4 september 2011 tot 31 december 2017 - M D W D V Za Zo - Drogenbos

Bierproeftour

Op deze wandelende proeverij langs de beste biercafés krijg je telkens een ander streekbier en leer je wat er bijzonder aan is.Smaakpapillen in de aanslag ! Iedere vrijdag 19u30-22u.

Van 21 september 2016 tot 20 maart 2017 - V Za - Leuven

Wind in de snaren | Roeland Hendrikx (klarinet) en Fernando Riscado Cordas (gita

Klarinettist Roeland Hendrikx is een van de boeiendste muzikanten in het Vlaamse muziekleven van nu. In zijn vertolkingen kiest hij voor puur...

Zondag 22 januari - Leuven

COOL presents St. Paul and The Broken Bones

De ticketverkoop voor dit concert start op 2 september om 10:00. St. Paul and The Broken Bones is een nieuwe wind in de hedendaagse soulmuziek.

Zondag 22 januari - Leuven

Festen

Naar de film van Thomas Vinterberg, in een regie van Philippe Nys. In een landhuis wordt een groot feest voorbereid. De hele familie komt samen om de 60ste verjaardag van Jacques te vieren...

Vrijdag 20 januari - Meise Kinderen 6+

Festen

Naar de film van Thomas Vinterberg, in een regie van Philippe Nys. In een landhuis wordt een groot feest voorbereid. De hele familie komt samen om de 60ste verjaardag van Jacques te vieren...

Zaterdag 21 januari - Meise Kinderen 6+

Expo Karel Van Camp, Abstract Schilder

Voorstelling Karel Van Camp, Abstracte Schilder woonachtig In Tremelo.

Zaterdag 21 januari - Baal Gratis