Top - Vlaams-Brabant
Onze selectie Deze week Vlaams-Brabant X
of

Muzikale show (25 min) met de draak van Legenturia

Voor alle bezoekers van de grote indoor speeltuin Legenturia is er een gratis show om 16u00 elk weekend. Kapitein Coda en zijn draak leren de liedjes en dansjes aan de kinderen en op het einde...

Van 4 maart tot 25 juni - Za Zo - Zaventem video Kinderen 1+

Tentoonstelling | Met zorg omringd. 20 jaar Crkc

Tussen 22 maart en 23 april krijg je in Museum Parkabdij de mooiste, merkwaardigste en meest bijzondere religieuze objecten uit 20 jaar inventarisatiegeschiedenis van het Crkc te zien.

Van 22 maart tot 23 april - W D V Zo - Heverlee GratisKinderen 6+

Futur simple | De Maan

'de toekomst is niet simpel, het land niet ver, de mens niet rechtvaardig.' Een aangrijpende reeks portretten van Congolese jongeren...

Dinsdag 28 maart - Leuven

Jeugdtheater Ondersteboven: Lotje (familievoorstelling)

25 jaar na het verschijnen van het eerste boekje van Lotje, het nieuwsgierige heksje, krijgt ze een eigen sprankelende musical. Lotje is jarig maar geen enkele heks heeft tijd voor haar feestje.

Woensdag 29 maart - Hoeilaart Kinderen 3+

Bierproeftoer

Leuven is 'the place to be(er)' en dat ontdek je op deze wandelende proeverij. In de beste biercafés proef je telkens een ander streekbier en leer je wat er zo bijzonder aan is.

Van 21 maart tot 20 september - V - Leuven

Fietstocht langs Vier Leuvense Abdijen

Onze gids leidt je langs de leukste en meest verrassende wegen door en rond de stad. Deze fietstocht neemt je mee langs de vier abdijen die Leuven rijk is.

Van 21 maart tot 20 september - Za - Leuven

Tweedehandsbeurs

Tweedehandsbeurs met baby/kinderkleding tot 12 jaar, babyuitzet, speelgoed, fietsen,. Laat weten of je komt via onderstaande link : http://www.facebook.com/events/1742353749415129/

Zondag 2 april - Weerde

Leuven Floats: Lente- en zomeraanbod

Iedere zaterdag en zondag kan je om 10u of 14u komen varen op de Dijle. Je kunt kiezen uit kano (2-4 personen per boot), kajak (1-persoons) of Sup (stand up peddling) of je zelfgesjorde vlot.

Van 21 maart tot 20 september - Za Zo - Leuven Kinderen 12+

Opendeurweek Thermae Sports Merchtem

Kom van 25 t.e.m. 31 maart Thermae Sports Merchtem ontdekken ! Tijdens onze opendeurweek mogen niet-leden één dag gratis komen sporten.

Vandaag van 8u tot 22u - Van 25 tot 31 maart - Merchtem Gratis

Moderne Kunst uit het Interbellum

Nog tot eind 2017 kan je in het FeliXart Museum in Drogenbos de tentoonstelling Moderne kunst uit het Interbellum met werken uit de collectie van het Kmska bekijken.

Vandaag van 10u30 tot 17u - Van 4 september 2011 tot 31 december 2017 - M D W D V Za Zo - Drogenbos

De passant | Laika

Hoe maak je een huis tot je thuis ? Hoe lang duurt het eer je je ergens thuis voelt ? En hoe komt het toch dat je je, ondanks alle voorzieningen, nergens thuis voelt ?

Zondag 2 april - Leuven Kinderen 6+

Abdij van Park Fakkeltocht

Een ongegidste fakkeltocht aan de hand van ruggegraten en wegbeschrijvingen. De 18de eeuwse abdij en zijn parkgebied bij fakkellicht.

Van 28 oktober 2016 tot 31 maart 2017 - V - Heverlee Kinderen 5+

Grafische Werken - Paul Peeters

Klassieke grafische werken. Gebruikte technieken: pentekeningen, rietpen, lavi, etsen, potlood, houtskool, conté, pastel.Werken in kleur en zwart- wit.Opgesteld in de gangen van het instituut.

Vandaag van 14u tot 20u - Van 18 februari tot 14 april - M D W D V Za Zo - Diest GratisKinderen 7+

Belgisch kampioenschap Wiezen

Het Belgisch kampioenschap Wiezen 2017 zal dit jaar plaatsvinden in Diest ( cc Den Amer) op 1 april 2017( registratie van de deelnemers tussen 09:00 h en 10:00 h, aanvang 10:30 h.

Zaterdag 1e april - Diest Voordeel Wattedoen.be

Straffe Verhalen Wandeling

Elke eerste zaterdag van de maand om 14u Tijdens deze wandeling vertelt de gids een heleboel superstraffe verhalen over de stad.

Van 21 maart tot 20 september - Za - Leuven

Blokkend Hart Van Leuven, Zes Eeuwen Universiteitsstad

Elke tweede zaterdag van de maand. De colleges en bibliotheken, de fakbars en de peda's. De universiteit is echt ovéral ! Welke verhalen gaan achter de indrukwekkende gebouwen schuil ?

Van 21 maart tot 20 september - Za - Leuven

De Verraderlijke Wandeling

Elke 5de zaterdag van de maand ( 29/4 en 29/7) Journaliste-fotografe Louise Haelterman overlijdt en schenkt haar fotoalbums aan haar neef Dries.

Van 21 maart tot 20 september - Zo - Leuven Kinderen 12+

Etentje volkse keuken en streekgerechten Hallelesbienne

18:00 Etentje volkse keuken met streekgerechten Trefpunt 17:45 etentje: Volkscafé "De Cam", Dorpsstraat 67A...

Zaterdag 1e april - Gooik LGBTQI