A la Une - West-Vlaanderen
Onze selectie (West-Vlaanderen deze week)
Geef uw locatie op om de activiteiten in uw buurt te vernemen!

Kunstmarkt Art-Street51 ( kunst en podium acts )

Vlamingstraat is deze dag een verkeersvrije.kunstmarkt. Waar er dans opvoeringen en muziek optredens plaatsvinden. Gratis toegang voor iedereen.

Vandaag van 13u tot 22u - Maandag 27 juni - Roeselare Gratis

Ontdekkingstocht

Ryckevelde bevindt zich op de grens van Damme, Brugge, Beernem en Sijsele. De bossen in de omgeving vormen een belangrijke groene long ten oosten van Brugge.

Dinsdag 28 juni - Brugge

Ijzersmultocht

Voor de 14de keer organiseren Kvlv en lg van Beveren-Ijzer, Roesbrugge-Haringe en Stavele de Ijzersmultocht. Met de fiets, of met de auto kan je het parcours van ongeveer 40km afleggen.

Vandaag van 10u30 tot 17u - Van 26 tot 27 juni - Proven Kinderen 3+

Circus Barones

In 2016 neemt Circus Barones het publiek mee in een reis doorheen Dromenland samen met clowns Patatje en Ronny. Ze dromen over een sensationeel en gevarieerd circus van hoogstaand niveau.

Van woensdag 29 juni tot zondag 3 juli - Ieper

Circus Pipo Presenteert Showtime

Sijsele Lindenplein Woensdag 29 Juni 2016 om 15.00u Vrijdag 1 Juli 2016 om 18.00u Zaterdag 2 Juli 2016 om 15.00u en 18.00u Zondag 3 Juli 2016 om 11.00u en 15.00u Dinsdag 5 Juli 2016 om 15.

Van woensdag 29 juni tot woensdag 6 juli - M D W D V Za Zo - Sijsele Kinderen 2+

De Groote Oorlog op doek Frontschilders in Nieuwpoort 1916-1918

De kunst van het herinneren kun je in Nieuwpoort letterlijk nemen. Het is ook nu een stad waar kunst prominent is, maar dat was al zo in 1916, zij het ondergronds.

Van 25 juni 2016 tot 18 juni 2017 - D W D V Za Zo - Nieuwpoort Kinderen 12+

After School Festival

In navolging op de succesvolle jongerenavonden tijdens Halloween komt er dit jaar een zomereditie op 30 juni. Tijdens dit muziekfestival zullen er op 6 verschillende podia in het park dj's aan het...

Donderdag 30 juni - Zillebeke Kinderen

Summer Carnival

In Plopsaland de Panne wordt ook tijdens de zomer eens carnaval gevierd ! Kleurrijke dansspektakels, ritmische muziek, capoeira shows … en om mooi af te sluiten, een mega vuurwerk .

Donderdag 30 juni - De Panne Kinderen 3+

Transfolk

Familie en folkfesitval. Festival waar gezelligheid troef is. Kinderanimatie op zaterdag en zondag. Vrijdag en zondag gratis Zaterdag 25/35 euro Gratis parking en camping.

Vandaag van 14u tot 23u30 - Van 24 tot 27 juni - Zwevegem Voordeel Wattedoen.beKinderen 6+

Vama Veche

Vama Veche opent opnieuw jouw zomer met een gratis festival in het Astridpark. Van donderdag 30 juni tot en met dinsdag 5 juli (nieuwe dagen dus .

Van donderdag 30 juni tot dinsdag 5 juli - Brugge GratisKinderen

Gevleugelde fietstocht

Na een sfeervolle fietstocht in gezinstempo, worden de verbruikte calorieën aangevuld met een hapje en bijhorend vocht. De secretaris kruidt de kippenvleugeltjes pittig.

Vrijdag 1e juli - Slijpe

Duotentoonstelling grafiek en keramiek

Arnold Hilderson (uit Brugge) toont grafiek Hij combineert twee disciplines. Door schilderijen en afdrukken van vroeger werk aan te vullen met nieuwe stukjes, ontstaan totaal andere werken.

Vrijdag 1e juli - Ettelgem Gratis

Zomerkick-off: Hommage aan Claude François

Vrijdag 1 juli om 20u geeft Alain Dès het officieel startschot van de swingende en gezellige zomer 2016 in Veurne. Onder begeleiding van een 14-koppige live band brengen Alain Dès en les Dès Girls...

Vrijdag 1e juli - Veurne Gratis

Ftt kermisweekend

Met veel trots stellen we jullie ons kermisweekend voor. Hopelijk mogen we jullie terug massaal verwelkomen op onze activiteiten. Die gaan allen door in het Dorpshuis, Mgr.

Van vrijdag 1e tot zaterdag 2 juli - Houthulst Kinderen

Europafeesten

Tijdens de Tieltse Europafeesten op 1,2 en 3 juli kan je in onze stad een bonte mix van straatanimatie, spektakel, braderie, concerten, expo's... ervaren.

Van vrijdag 1e tot zondag 3 juli - Tielt Kinderen

Hoevefeesten

Jaarlijkse hoevefeesten van vrijdag 1 tot zondag 3 juli. Op vrijdag vanaf 19 uur: feestelijke opening, schieting liggende wip en kaarting hoeveproducten.

Van vrijdag 1e tot zondag 3 juli - Veldegem Kinderen

Kermis

Leke Kermis: eerste weekend van juli Op vrijdagavond 1 juli is er kermiscafé, met live optredens van Korrigan en Ten Square Feet.

Van vrijdag 1e tot zondag 3 juli - Leke Kinderen

41ste Wijkfeesten TerWalle Gullegem

Van vrijdag 1 juli tot en met maandag 4 juli organiseert vzw wijkwerking TerWalle de jaarlijkse wijkfeesten met gastoptredens vrijdag 3 juli: optredens van The Johnny's Band...

Van vrijdag 1e tot maandag 4 juli - Gullegem GratisKinderen