A la Une - West-Vlaanderen
Onze selectie (West-Vlaanderen deze week)
Geef uw locatie op om de activiteiten in uw buurt te vernemen!

In echte thaise tuktuks : toeristische beelden/erfgoedroute tour te Middelke

In echte thaise tuk tuks : toeristische beelden&erfgoedroute tour : een aanrader voor iedereen Topper : Nieuwe Toeristische Attractie te Middelkerke ' beelden & Erfgoedroute tour ' : Vrolijk mee tuk...

Vandaag van 9u tot 22u - Van maandag 30 tot dinsdag 31 mei - Middelkerke Voordeel Wattedoen.beKinderen 2+

Ontdekkingsreis doorheen de kleuren van de regenboog

We gaan een ontdekkingsreis maken door de kleuren van de regenboog. De bijzondere kracht die erbij hoort zullen we creatief verwerken. Kleur staat voor emoties, onze stemmingen, associaties met....

Dinsdag 31 mei - Blankenberge

VEGAN PALACE #55 . the final edition

Men serveert U - voor de allerlaatste keer in de cP* (snif) - een lekkere VEGAN (lees: vrij van dierlijke producten) maaltijd.

Woensdag 1e juni - Kortrijk

Stef Bos

De stroom van de rivier neemt je mee. Je ziet landschappen van liefde. Onzekerheid, verlangen, je zwijgt, zingt, ontwijkt, leeft. Met onvermogen en geluk. En dan opeensÖ kijk je terug.

Woensdag 1e juni - Roeselare

Meditaite

Even de drukte van alle dag laten voor wat het is en je volkomen onder laten dompelen in de rustgevende, helende en ontspannende geleide meditatie.

Woensdag 1e juni - Gits

Liima (dk/fin)

Tickets: Ä 14/17 Dit concert is geldig met tickets voor het geannuleerde concert van Liima tijdens More Music ! (08.04). Voor kortingen, vvk adressen en meer info bezoek http:/www.cactusmusic.

Woensdag 1e juni - Sint-Andries

Avondwandelingen

Op woensdag 1 juni organiseert de gezinsbond van Moorsele een avondwandeling. Deze wandeling maakt deel uit 4 wandelingen. Je wandelt 7 ŗ 8km in en rond Moorsele.

Woensdag 1e juni - Moorsele Gratis

Kommil Foo - Schoft

'wereldniveau in het Nederlands', 'zwarte romantiek van het hoogste kaliber'...

Van woensdag 1e tot donderdag 2 juni - Kortrijk

In echte thaise tuktuks : toeristische beelden/erfgoedroute tour te Middelke

In echte thaise tuk tuks : toeristische beelden&erfgoedroute tour : een aanrader voor iedereen Topper : Nieuwe Toeristische Attractie te Middelkerke ' beelden & Erfgoedroute tour ' : Vrolijk mee tuk...

Van woensdag 1e tot vrijdag 3 juni - Middelkerke Voordeel Wattedoen.beKinderen 2+

Boekencircus Roeselare

Duizenden boeken reizen als een circus door het land. Kinder- & jeugdboeken zijn de sterren van ons circus maar uit voor grotere lezers is er veel te zien. Gek veel nieuwe boeken voor hele prijzen.

Van woensdag 1e tot zondag 5 juni - Roeselare Voordeel Wattedoen.beGratis

Soft Pastel Art

Soft pastel art Ook in deze afzonderlijke workshops staan fun, lekker creatief bezig zijn en ontspanning op de eerste plaats.

Donderdag 2 juni - Gits

Cinema City-Black

De vijftienjarige Mavela is lid van de beruchte jeugdbende Black Bronx. Ze wordt halsoverkop verliefd op de charismatische Marwan, een jongen van de rivaliserende 1080-ers.

Donderdag 2 juni - Nieuwpoort Kinderen 12+

Lezing Lieve Blancquaert + nocturne expo Kšthe Kollwitz Museum

In het kader van het project 'de Zijkant van de oorlog' (meer info: zie www.dezijkantvandeoorlog.be), waar sterke vrouwen uit de Eerste Wereldoorlog in de schijnwerpers worden gezet...

Donderdag 2 juni - Koekelare

[11]

Vernissage 5 juni - finissage 26 juni. Alle dagen open van 10.00 tot 19.00u. Kunst van Kieta Nuij [beelden], Ann Dierckx [beelden], Marleen Maris [keramiek], Canary Pete [beelden]...

Van donderdag 2 tot woensdag 29 juni - M D W D V Za Zo - Knokke Gratis

2de Buurtfeest Barbecue

We organiseren dit jaar ons 2de buurtfeest. Met op vrijdag een heerlijk Barbecuefestijn...

Vrijdag 3 juni - Wervik Kinderen 0+

Theatervoorstelling 'overburen'

Een gescheiden koppel komt zonder het te weten, tegenover elkaar te wonen in een flatgebouw. Oude gevoelens laaien op, en eens temeer lijken liefde en haat dicht bij elkaar te liggen.

Vrijdag 3 juni - Wevelgem

Bekegem Intiem: Margriet Hermans en dochter Celien 'akoestisch'

Margriet Hermans komt samen met haar dochter Celien Deloof en een vijfkoppige begeleidingsband een akoestisch en 'intiem' concert verzorgen in Bekegem.

Vrijdag 3 juni - Bekegem

Klankreis

Nog even volledig ontspannen, net voor de examens. Want deze periode is niet alleen spannend voor de jongeren, maar evenzeer voor de ouders, de grootouders en al wie meeleeft met de studenten.

Vrijdag 3 juni - Geluveld