Top - Wandeltochten - Antwerpen
Ontspanning X Wandeltochten X Provincie Antwerpen X28-03-2017 tot 28-04-2017 X

6 Activiteiten

of

Wandelen met smaak

Culinaire wandeling Deze heerlijke tocht is ondertussen een ware klassieker ! Via mooie bos- en wandelpaden ga je langs het wandelnetwerk 'kempense Heuvelrug' naar drie verschillende brasseries.

Van 1e oktober 2016 tot 30 april 2017 - M D V Za Zo - Kasterlee

LekkerAvontuurlijk

Als je een activiteit voor durvers zoekt, dan is deze culinaire gps-zoektocht zeker iets om samen met familie, vrienden of collega's te doen.

Van 1e oktober 2016 tot 30 april 2017 - D V Za Zo - Kasterlee

Wandelzoektochten 2016

3 Gratis foto wandelzoektochten in Ravels. Formulieren op te halen bij het infokantoor Kloosterstraat 4 2380 Ravels of downloaden van www.ravels.

Van 1e januari tot 31 maart - W Za Zo - Ravels GratisKinderen 6+

Dagvertelling Kabouterberg

Ben je tussen 3 en 7 jaar, zet dan je rode pinnenmuts op en ga samen met de vertelster op zoek naar het kabouterhuisje. Onderweg kan je luisteren naar boeiende verhalen en liedjes zingen.

Van zaterdag 1e tot zondag 16 april - Zo - Kasterlee Kinderen 3+

3e Kleiputtentocht

Wandelingen doorheen de vroegere kleiputten, naargelang de gekozen afstand, van Boom, Terhagen en Rumst. Nu is de ongerepte natuur de baas in deze putten.

Zondag 9 april - Boom

Tornadowandeling

Ontdek de bijzondere geschiedenis van Oostmalle tijdens deze wandeling die letterlijk het spoor van de tornado volgt. Bij deze wandeling van 6,5 km loop je langs de getroffen gedeelten van het dorp.

Vandaag van 6u tot 23u30 - Van 26 maart tot 31 december - M D W D V Za Zo - MalleZoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres