Workshops X Provincie Antwerpen X18-01-2017 tot 18-03-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

207 Activiteiten (1-18)

of

Workshop oorbellen met bijhorende ketting

Tijdens de workshop kan je zelf je oorbellen samenstellen in zilver, rosé goud, mat zilver mat rosé, chocolade bruin en zwart. Je kan ook kiezen of je er een kraaltje in verwerkt of niet.

Woensdag 18 januari - Vanaf 14 jaar - Tisselt

Haken voor beginners - van 0 dus

In deze workshop leer je de basisprincipes van het haken in kleine groep (max. 6). Je kan verschillende haaknaalden en materialen uitproberen...

Woensdag 18 januari - Vanaf 16 jaar - Lichtaart

Workshop kantsjaal haken in mohair en zijde

We zetten je op weg om een prachtige en superzachte kantsjaal te haken in mohairwol en zijde. Je hoeft geen ervaren haakster te zijn om deel te nemen maar kennis van een losse ketting en stokjes is...

Woensdag 18 januari - Vanaf 16 jaar - Herentals

Schildercursus 'vedic Art'

Schilderen in volle vrijheid, niets moet, alles kan, geen oordeel, geen goed of fout... Durven schilderen, spelen met kleur, ritme, beweging... Dan ontstaat de creatie vanzelf...

Van woensdag 18 januari tot woensdag 22 februari - W - Vanaf 18 jaar - Kalmthout

Thermomix Initiatie Kookworkshop15

De beste manier om kennis te maken met de Thermomix is deelnemen aan een kookworkshop waarbij u het toestel zelf kan bedienen en het gebruiksgemak ervan ondervinden.

Donderdag 19 januari - Vanaf 18 jaar - Berchem

Line dance

Weg met de vermoeidheid en de feestkilootjes. Na een vermoeiende dag is het wel eens nodig om de beentjes uit te slaan en de gedachtengang op nul te zetten.

Van donderdag 19 januari tot donderdag 23 maart - D - Vanaf 18 jaar - Lille

Kinderyogareeks

Vanaf donderdag 19 januari tot en met donderdag 30 maart (geen les op 2 maart) bieden we onze tweede Lessenreeks kidsyoga aan...

Van donderdag 19 januari tot donderdag 30 maart - D - van 4 tot 12 jaar - Onze-Lieve-Vrouw-Waver Kinderen 4+

Kookworkshop 'koken zoals Pascale Naessens' door Chef Didier

U wordt onthaald met cava en dips en, onder professionele begeleiding van de chef, bereiden we samen de overheerlijke gerechten die we, achteraf tesamen kunnen genieten.

Vrijdag 20 januari - Vanaf 18 jaar - Kapellen

Creatief met Klei

Creatief met Klei is een cursus voor iedereen, met of zonder ervaring. We maken kennis met verschillende basistechnieken waarbij iedereen volgens eigen mogelijkheden boetseert.

Vrijdag 20 januari - Vanaf 15 jaar - Emblem

Schildercursus 'vedic Art'

Schilderen in volle vrijheid, niets moet, alles kan, geen oordeel, geen goed of fout... Durven schilderen, spelen met kleur, ritme, beweging... Dan ontstaat de creatie vanzelf...

Van vrijdag 20 januari tot vrijdag 17 februari - V - Vanaf 18 jaar - Koningshooikt

Krijtverf Meubelen restylen

Iedereen kan aan de slag met de Abbondanza krijtverf. Jong en oud ! Snel, eenvoudig en Zonder schuren ! Iedereen heeft wel ergens een meubeltje staan dat aan vernieuwing toe is .

Zaterdag 21 januari - Vanaf 18 jaar - Heist-op-den-Berg

Sneeuwschudbal

Deze week, wel 244 jaar geleden ontdekte James Cook de Zuidpool. Welke dieren leven daar nu weeral ? Pinguïns of ijsberen of alle twee ? We zoeken het samen uit ! En koud brr zo koud dat het daar is.

Zaterdag 21 januari - van 6 tot 12 jaar - Edegem Kinderen 6+

Opendeur Sportoase

Dit weekend opent Sportoase zijn deuren voor iedereen. Je mag tijdens de opendeurdagen onze demolessen uitproberen en onze fitness komen bezoeken.

Van zaterdag 21 tot zondag 22 januari - Elk type publiek - Brasschaat

Schildercursus 'vedic Art'

Schilderen in volle vrijheid, niets moet, alles kan, geen oordeel, geen goed of fout... Durven schilderen, spelen met kleur, ritme, beweging... Dan ontstaat de creatie vanzelf...

Van zaterdag 21 januari tot zaterdag 25 februari - Za - Vanaf 18 jaar - Mortsel

Sneeuwbol maken én gepersonaliseerd schilderij

We maken een sneeuwbol of een kleifeetje, én een klein schilderij, bvb voor Valentijn, voor uw kindje, de keuken,. .. Ik maak de tekening op het doek, jullie schilderen, ik werk af .

Zondag 22 januari - Vanaf 18 jaar - Edegem Voordeel Wattedoen.be

Powertex tuinbeelden

N deze 2delige workshop maken we zeer leuke ventjes. Het hoofdje en de handen zijn van keramiek zodat het figuurtje echt tot leven komt.

Van 14 tot 21 januari - M D W D V Za Zo - Vanaf 18 jaar - Heist-op-den-Berg

Cursus basispatroontekenen

Altijd al patroontekenen willen leren met bekomen van een certificaat ? Bij ons kan dit in 6 lessen à 3 uren... In de 6 lessen leer je verschillende basispatronen vanuit 0 tekenen.

Van 14 januari tot 18 februari - Za - Vanaf 18 jaar - Wuustwezel

Cursus : Variaties op het Humanistisch Cursief

In deze cursus van 15 lessen gaan we terug naar de basis van het Humanistisch Cursief, maar al snel zullen we in dit cursief allerlei variaties aanbrengen.

Maandag 23 januari - Vanaf 16 jaar - Noorderwijk