Workshops X Creatieve Workshops X Oost-Vlaanderen X28-03-2017 tot 28-05-2017 X
leeftijd van de deelnemer :

54 Activiteiten (1-18)

of

Naaisalon

Wil jij ook je eigen rokjes maken ? Of moet je een nieuwe broek inkorten ?

Dinsdag 28 maart - Vanaf 16 jaar - Gent

Macramé

Iets van vroeger. .. ja maar weer helemaal hip en hot ! Ik leer je terug de basisknopen aan en jij maakt zelf een hele leuke plantenhanger. Bovendien ook nog eens gerecycleerd.

Dinsdag 28 maart - Vanaf 18 jaar - Sint-Niklaas

Upcyclingproject

Wist je dat je thuis héél veel materiaal voorhanden hebt om toffe, hippe dingen mee te maken. Upcycling is in ! We transformeren oude spullen tot leuke hebbedingen waar iedereen jaloers op zal zijn .

Donderdag 30 maart - Vanaf 18 jaar - Sint-Niklaas

KunstLabo Frida Kahlo

Frida werd geboren op 4 juli 1907 als derde dochter van een Mexicaanse moeder en een Duitse vader in een voorstad van Mexico-stad.

Donderdag 30 maart - Vanaf 16 jaar - Buggenhout

DrukTa's

Tijdens deze workshop leer je zelf stempels maken door ze uit te snijden uit zacht materiaal. Vervolgens gaan we met onze zelf uitgesneden stempels een shopper (herbruikbare en gerecycleerde tas)...

Donderdag 30 maart - Vanaf 16 jaar - Gent

DrukTa's

Tijdens deze workshop leer je zelf stempels maken door ze uit te snijden uit zacht materiaal. Vervolgens gaan we met onze zelf uitgesneden stempels een shopper (herbruikbare en gerecycleerde tas)...

Vrijdag 31 maart - Vanaf 16 jaar - Gent

Workshop Droge Naald

De meest non-toxische wijze van etsen is de droge naald. Deze eenvoudige diepdruktechniek, levert verrassende beelden op. Door de techniek van krassen op een plaatje, ontstaat er een lijn met braam.

Zaterdag 1e april - Vanaf 18 jaar - Sint-Amandsberg

Suiker vriend of vijand ?

We maken onze lunch zorgvuldig klaar om mee te nemen naar school of werk. Maar ook drankjes en tussendoortjes die we meenemen naar werk of school verdienen de nodige aandacht.

Zaterdag 1e april - Vanaf 18 jaar - Merelbeke

Yogaroma 1

De zussen Mariam El Guenaien (BE) + Sunya Bergunde (DE) bundelen opnieuw hun kennis en bieden voor de tweede keer de basisworkshop van 'yogaroma' aan .

Zaterdag 1e april - Vanaf 18 jaar - Merelbeke

Beestige Kaarten workshop

Heb jij al eens nagedacht hoe jouw favoriete dier er zou kunnen uitzien ? Heeft het een snavel, een vachtje, vinnen, voelsprieten of alles tegelijk ?

Zaterdag 1e april - Vanaf 3 jaar - Gent Kinderen 3+

Yogaroma 2

De zussen Mariam El Guenaien (BE) + Sunya Bergunde (DE) bundelen opnieuw hun kennis en bieden voor de eerste keer 'yogaroma Ii' aan ! Deze workshop is open voor iedereen.

Zondag 2 april - Vanaf 18 jaar - Merelbeke

Workshop Babyuitzet naaien

Tijdens deze workshop maken we een volledige babyuitzet. Je kan kiezen uit een aantal projecten, gedurende deze 4 lessen. Les 1 : slab, tuttenkoord, pampertasje, pampermand, vlagjes, rammelaar.

Dinsdag 4 april - van 18 tot 65 jaar - Wondelgem

Wisperpro: Knap vuil en mooi lelijk

Een Live Discussie Over Schoonheid schoon of niet. That's the question. Op deze tweedaagse leer je als docent om te gaan met één van de meest gestelde vragen in de beeldende lessen.

Van dinsdag 4 tot woensdag 5 april - Vanaf 18 jaar - Gent Leraren

Ateljee15: Workshop Natuurfotografie met Jeffrey Van Daele

Een pittige cursus waarin alles wat de natuur te bieden heeft centraal staat. Begrippen als diafragma, sluitertijd en scherptediepte worden nader toegelicht aan de hand van concrete voorbeelden.

Van 21 tot 28 maart - D D Za - Vanaf 18 jaar - Hansbeke

Workshop bloemschikken

Iedereen is welkom op mijn bloemschikken cursussen van Flowers4you, zowel beginners als gevorderden ! Tijdens de workshop kan u rekenen op professionele begeleiding.

Van dinsdag 4 tot donderdag 27 april - D D - Vanaf 16 jaar - Deinze

Workshop Meerkleuren zeefdruk op papier

Het volledige zeefdruk proces komt aan bod; uw eigen ontwerp voorbereiden, een zeef infilmen en belichten, registreren, kleur mengen, drukken etc… Iedere deelnemer werkt naar een eigen ontwerp toe.

Van vrijdag 7 tot zaterdag 8 april - Vanaf 18 jaar - Sint-Amandsberg

Workshops steenkappen

Elke deelnemer leert op zijn ritme de techniek van het steenkappen en hoe je uit een steen een vorm kan maken.Je leert met hamer en beitel werken en ontdekt de verschillende slagen.

Van maandag 10 april tot vrijdag 14 juli - M D W D V Za - Vanaf 18 jaar - Mariakerke

Workshop juwelen maken voor beginners

Een workshop juwelen maken bij Jade is de ideale manier om een ontspannende avond te beleven en tegelijk met een mooi juweel naar huis te gaan .

Vrijdag 14 april - Vanaf 6 jaar - Kruishoutem Kinderen 6+Zoekopdracht bewarenJe kan een zoekopdracht bewaren door op de 'Bewaren' knop te klikken. Je ontvangt dan e-mails bij de gewenste frequentie met passende activiteiten.

    Categorie:
    Provincie:
    Frequentie:
    Uw e-mailadres