29++fuif New-Years-Afterparty met Dj/vj El Rubio

 
Extra feestelijke fuif om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Inkom €15. (10-beurtenkaarten zijn op deze fuif uitzonderlijk niet te gebruiken).

In een feestelijke en ongedwongen sfeer draait de dj dansbare en kleurrijke muziek uit alle tijden en continenten. Alle leeftijden zijn welkom, de meeste bezoekers zijn ergens tussen de 30 en 60 jaar. Je kunt hier gemakkelijk alleen naartoe komen, door de open sfeer maak je vanzelf contact

We beginnen meestal met een uurtje initiatie van 1u in verschillende soorten dans. Vanaf is het aan de dj en dan krijgen we kleurrijke muziek met draaglijke decibels van de jaren 60 tot nu met tevens een flinke portie wereldmuziek, van rock tot soul, van funk tot dance.

Tijdens deze fuiven kun je vaak ook mini-consultjes in bijv. Tarot, Mediumschap of iets anders, doen ten voordele van een goed doel.

info en data: / en bekijk ook onze pagina op facebook


Deze fuiven kunnen bestaan dankzij de fantastische inzet van vele vrijwilligers. Heb je zin om ook eens als vrijwilliger te helpen bij onze fuiven? Neem dan contact met ons op: 03/0 br />

Zaal 't Centrum (Casa Charanga), Strijdersstraat 35; Edegem (Mooie grote zaal met parketvloer in het centrum van Edegem)
Zaal 't Centrum
Strijdersstraat 35
2650 Edegem
15
Vanaf 18 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Bingoavond
( 2 maart - Tielt-Winge)
Zoektocht Vos en Haas
(Van 1e oktober 2023 tot 31 maart 2024 - Ravels)
Dansavonden bij Dansclub DanZation te Arendonk
(Arendonk)
Flashback
( 2 maart - Watou)
Good Beer Spa: een unieke bier en spa ervaring
(Van 18 juni 2021 tot 30 juni 2026 - Saint-Josse-Ten-Noode)