Principe

Gewoonlijk werden de evenementen, op deze site uitgegeven, rechtstreeks door de organisatoren ingeschreven. Dus, om zeker te zijn dat uw activiteit opgenomen wordt, registreert u ze best zelf.

een evenement registreren

een rommelmarkt registreren


Waarom uw evenementen op Wattedoen.be publiceren?

Wattedoen.be - Quefaire.be, staat voor meer dan 50.000 eenmalige bezoekers per dag.

Onze lezers gaan specifiek op zoek naar een vrijetijdsactiviteit: elk evenement wordt honderden en zelfs duizenden malen geraadpleegd. Om de twee weken kunnen de bezoekers ook onze nieuwsbrief ontvangen, waarin een selectie van de evenementen opgenomen is. Deze nieuwsbrief wordt momenteel naar ca. 115.000 bezoekers gestuurd.

Door (gratis) uw informatie te registreren, bent u zeker dat u het juiste publiek bereikt en daarmee ook nieuwe bezoekers aantrekt.


Publiciteit - Partnership

Als u een vermindering toestaat aan uw bezoekers of een speciaal aanbod heeft, geniet u van een grotere zichtbaarheid op onze onthaalpagina of tijdens de opzoekingen. Heeft u ideeŽn of voorstellen, geeft u ons maar gerust een seintje en wij antwoorden u zo snel mogelijk.


Neem met ons contact op!

Wij zullen u met veel plezier antwoorden, maar :
- Om een activiteit op Wattedoen.be te laten verschijnen, registreer ze hier
- Wij geven geen informatie die een toeristisch caracter inhoudt.
- Wat de zoekertjes betreft gelieve eerst onze FAQ te raadplegen.
- Als u ons schrijft betreffende een evenement of zoekertje, wees zo vriendelijk steeds het juiste referentienummer te vermelden.