3de Wandelzoektocht door de Voorkempen

 
Heb je zin in iets meer actie tijdens het wandelen? Dan is deze activiteit iets voor jou !
Van 1 mei tot 30 juli kan je deelnemen aan een leuke wandelzoektocht zonder strikvragen.
De zoektocht start aan café Sport, De Linden an de kerk) en is slechts km lang. Het parcours bestaat uit ssen met halverwege de kans om een gezellig terrasje te doen. Er worden 15 fotovragen én 15 gewone vragen gesteld. Deze activiteit kan op 1 dag worden afgewerkt.
De zoektocht wordt georganiseerd door ervaren inrichters van zoektochtenclub E.R.T. De Minirijders die sinds 1968 bestaat
Recente info d.d. 10 juli. We hebben goed nieuws: dankzij het aantal deelnemers, zijn er ote sponsors mee op de kar gesprongen. We hebben van de bijkomende sponsors voor € 900 extra prijzen gekregen. Zodoende zullen meer dan de helft van de deelnemers een prijs winnen die meer waarde heeft dan het inschrijvingsgeld van € 8. Profiteer ervan ! Opgelet: de verkooppunten in Halle-Zoersel en Malle zijn reeds uitverkocht. Er zijn op dit moment nog oekjes beschikbaar in startlokaal Café Sport De Linden ndhoven. (Aan de kerk) Omdat we voor iedere deelnemer een zitplaats voorzien tijdens de proclamatie, houden we het aantal inschrijvingen beperkt tot Wanneer je nog graag zou meedoen: wacht niet te lang om een boekje aan te schaffen want op = Op.
Iedere deelnemer wint een prijs. De best gerangschikte Zandhovenaar wint een waardebon van € 50 voor een etentje in het Croonhof. Hoofdprijzen: snoerloze steelstofzuiger, etentje voor aclette/grill, doos 6 flessen Cava, kledingstomer, enz.
Extra hoofdprijzen geschonken door de hoofdsponsor Kempische Rijscholen: rijlessen ter waarde van € 500, rijlessen manoeuvres, jtesten voor bestuurders mét een rijbewijs. Verder luxe fietspomp, friteuse (10 j garantie), slagboormachine
Aankoop bon van € uperette Janssens, 15 waardebonnen, enz. enz.
! Alle medewerkers zijn vrijwilligers en dragen belangeloos hun steentje bij !
De zoektocht begint en eindigt aan Café Sport: alle dagen open vanaf 10 uur !
Start Aan Café Sport
De Linden 2
2240 Zandhoven
€ 8
Vanaf 12 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Foto- Wandelzoektocht
(Van 15 maart 2023 tot 31 augustus 2023 - Zoersel)
18e taksplatenbeurs
( 2 juni - Schilde)
4de Wandelzoektocht door de Voorkempen
(Van 2 mei tot 28 juli - Zoersel)
Fiets-en scooterverhuur
(Grobbendonk)
Fotozoektocht Gezinsbond Westmalle
(Van 1e juni tot 31 augustus - Westmalle)