5de editie kunstenparcours Coup de Ville in het teken van sport

 
Kunstplatform Warp kruidt het olympisch jaar met de vijfde editie van Coup de Ville. Vijf weken lang palmt het kunstenparcours het centrum van Sint-Niklaas in met zijn nieuwe tentoonstelling 'Artists & Athletes: The Hill They Climb'. Verspreid over negen bijzondere locaties kan je er kunstinstallaties en -uitvoeringen bewonderen van zo'n 40 lokale en (inter)nationale kunstenaars. Deze editie legt de link tussen kunst en sport. Warp wil de obstakels die kunstenaar én sporters tegenkomen op hun pad, weergegeven in verschillende kunstvormen, zoals: beeldhouwwerken, schilderijen, dans, video...

De kunstwerken liggen langs een parcours van nog geen twee km in het hart van Sint-Niklaas en is vlot toegankelijk voor bezoekers met een beperking. Het is ook perfect om te bezoeken met een vereniging, klas, sportclub... Gedurende de hele periode van de expo worden er ook tal van randactiviteiten geprogrammeerd.
Warp
Apostelstraat 20
9100 Sint-Niklaas
Standaard ticket kost €15. Gratis voor kinderen tot 12 jaar. Jongeren tussen 12 en 22 jaar en kansenpashouders betalen €5.
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!