Antiquarische Boeken- en Prentenbeurs

 
Bijzondere Boeken- en Prentenbeurs in Mechelen: Een Paradijs voor Liefhebbers en Verzamelaars
De jaarlijkse antiquarische Boeken- en Prentenbeurs in Mechelen staat op het punt om haar 3 editie te vieren. Van 8 tot en met 10 december zal Mechelen het epicentrum worden van een betoverende wereld van oude en antiquarische boeken, bibliofiele boeken, prenten en gravures. Deze nationale en internationale beurs trekt deelnemers uit BelgiŽ, Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.
Tijdens dit driedaagse evenement kunnen boekenliefhebbers en verzamelaars hun hart ophalen aan een overvloed aan prachtige literaire schatten. Van zeldzame manuscripten tot eerste drukken, kunstboeken en verfijnde gravures, biedt deze beurs een ongeŽvenaarde gelegenheid om te bladeren, te voelen en natuurlijk te kopen.
"We zijn verheugd om opnieuw een platform te bieden waar boekenliefhebbers samenkomen", zegt de organisator van de Boeken- en Prentenbeurs. "Mechelen is de ideale locatie voor dit evenement, met zijn rijke geschiedenis en culturele betekenis. Bezoekers kunnen niet alleen genieten van de diverse selectie aan boeken en prenten, maar ook een bezoek brengen aan de charmante stad zelf."
Na een dag vol literaire schatten kunnen bezoekers genieten van de unieke sfeer en culinaire hoogstandjes die Mechelen te bieden heeft.
De oude Boeken- en Prentenbeurs in Mechelen is een unieke gelegenheid om kennis te maken en om uw collectie uit te breiden tal van voorbeelden; Oude en zeldzame boeken Ė prenten, Atlassen en kaarten, Eerste uitgaven,Grafiek van oude meesters, Incunabelen, Handschriften, Internationale avant-garde, bijbels, Kinderboeken, stripverhalen, Japanse meesters,
Kunstenaarsboeken, Literaire edities, Moderne geÔllustreerde boeken, Boekbanden; Gravures, Reisverhalen, Eerste uitgaven, Autografen, Zeldzame drukken, Private press, etc.

Voor meer informatie over de Boeken- en Prentenbeurs in Mechelen en om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en deelnemers, kunt u terecht op de officiŽle website: www.antiquarenbeurs-mechelen.com
40
Cultuurcentrum
Minderbroedersgang 5
2800 Mechelen
3.50
Vanaf 17 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!