Betovering.be

 
Oké, maar wat is de Betovering eigenlijk ?

De Betovering is een spel voor jong en oud. Een avontuur om te delen met familie of vrienden, tijdens een verjaardag, op een schooluitje of zelfs tijdens een teambuilding ! Iedereen zal er plezier aan beleven !

Aan de ingang van het park wordt u begroet door prins Théobald, die u de spelregels zal uitleggen: hij zal u een opdracht geven die, afhankelijk van het seizoen, kan variëren (zie de pagina "Het Spel").
U stelt uw team samen (vanaf rsonen heeft u al een team !), u kiest uw teamnaam en prins Théobald zal u een kaart, een perkament en een rugzak geven met de nodige hulpmiddelen voor uw avontuur. Het parcours is uitgestrekt en tijdens uw missie moet u puzzels oplossen en uitdagingen winnen.
Tijdens uw avontuur in het stedelijke bos zult u andere fantastische personages ontmoeten die u via puzzels of uitdagingen meer informatie over de opdracht zullen geven. Elk opgelost punt op de route geeft u een nieuwe aanwijzing over de richting die u moet nemen.
Als u uitdagingen wint, ontvangt u een bepaald aantal bonen. Aan het einde van uw avontuur moet u een minimum aantal bonen hebben om uw adelbrief te ontvangen. Voor elke missie is er een ander adellijke titel.
Val du Bois Des Béguines
420 Trassersweg
1120 Neder-over-Heembeek
Reserveren is verplicht
14
Vanaf 4 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!