BiZAR Kunstroute

 
Het biZAR kunstrouteteam verwelkomt je vanaf 10.30 uur in de O.L.V. kerk van Zarlardinge. Daar krijg je een korte uitleg en een rondleiding en zetten we je op weg om de werken te ontdekken. Na
de wandeling krijgt iedereen een gratis biertje, een stukje mattentaart (een Geraardsbergse traditie) en kan je een babbeltje doen met de deelnemende kunstenaars.

De bewegwijzerde kunstwandeling is 6 km lang. Je kan ze uitbreiden met een stukje natuurwandeling van 3 km, de biZAR+. Sinds is er een rolstoelvriendelijk alternatief. Deze route vertrekt aan De Kleppe in Everbeek Beneden.

De biZAR kunstroute is gratis. Het evenement met de tijdelijke werken loopt van uni tot en met tober . De kunstroute met de ermanente werken is steeds te bewandelen.

GEERT Baeke - Patrick Braemscheute - Fien Breynaert - Klaas Bullynck - Hans Claus - Matthias Cruyssaert - Pepijn de Paepe - Veerle de Smet - Lieve Depessemier - Samuel Eeckhaut - Lucie Gevaert - Emilie Goudepenne - Katrien Heijse - HenKe (known as The artist) - Sylvie Janssen - Olivier Loos - Evelien Sergeant - Guy Timmerman - Josette Van de Ponseele - Danny Vandeput - Julie Verhelst - Renaat Verleye - Batist ‘Tist’ Vermeulen - Jef Wynant - Het Vrouwencollectief (CO-CREATIE van Lieve Depessemier, Sonia Haentjens en Mieke Debrabandere met medewerking van lokale bewoners en het plantenasiel van Oost-Vlaanderen, DéKachePot, het Depot voor gearchiveerde Kamerplanten).

Zarlardingeplein
9500 Zarlardinge
Reserveren is niet nodig
Gratis
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Wandelzoektocht in Parike
(Van 1e maart 2022 tot 1e november 2022 - Parike)
Word geheim agent van de Geraardsbergse Kinder Politie
(Geraardsbergen)
Escape Room: maison mystique
(Geraardsbergen)
Afhaaldagen bijenstruiken
(Zottegem)
Begeleide stiltewandelingen
(Zottegem)