Boekvoorstelling 'Nou en ' door journalist Patrick Van Gompel

 
Op zaterdag 18 november signeert Patrick Van Gompel de boeken 'Nou en' en 'Van uw verslaggever ter plaatse' in Standaard Boekhandel Oud-Turnhout. Jij komt toch ook?

Over 'Nou en'
Zet vier Nederlanders bij elkaar en je hebt vijf meningen. Nederlanders iets opdringen? Hola ! Waarom zijn ze zoals ze zijn? Onbescheiden? Nou en?

Patrick Van Gompel gaat onverdroten op zoek naar de ziel en het karakter van de Nederlanders. Hij praat met tientallen Bn’ers – van Adriaan van Dis en Geert Mak tot Wierd Duk – en met Onbekende Nederlanders. Zijn eigen belevenissen in het land van kikkers en koeien vult hij aan met een vrolijke greep uit liedjes, boeken, cabaret en media.

'Nou en' schildert de Nederlander zoals hij zichzelf nog nooit gezien heeft. Logisch, de schilder is een gedetailleerd kijker die woorden gebruikt in heldere penseelstreken.

Over 'Patrick Van Gompel'

Hollandlover Patrick Van Gompel (1957) is bijna een halve eeuw journalist. Hij werkte voor weekbladen, kranten, radio en televisie in België en Nederland. Voor Vtm-Nieuws trok hij als verslaggever naar oorlogen in onder meer Afrika, het Midden-Oosten en Oekraïne. Eerder schreef hij Van onze verslaggever ter plaatse en Strips, aha ! De wereld van het beeldverhaal, samen met Ad Hendrickx. Van Gompel is jurylid van de Knack Hercule Poirotprijs en fervent lezer, fietser, bierbrouwer en vogelaar.
Standaard Boekhandel
Dorp 16
2360 Oud-Turnhout
Gratis
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!