Boottocht van het Scheldeland naar Vilvoorde en Brussel

Na een korte wandeling (van +/- 15 min.) van het station naar de kaai, scheept u ik voor de gegidste boottocht op de Schelde en het Zeekanaal naar Brussel. Maar eerst verkennen we al varend het meer stroomopwaartse Scheldegebied met Weert, Hamme- Drie Goten, de Durme en de mooie Scheldedorpen Mariekerke en Sint-Amands.

Na een bezoek aan het idyllische Sint-Amands zetten we koers richting Brabant. Na de versassing in de Zeesluis van Wintam-Bornem varen we op het Zeekanaal en kan u genieten van de verrassende ‘Groene Gordel’. Onderweg maakt u ook nog de versassing in grote de sluis van Zemst mee. Ontschepen is mogelijk te Vilvoorde en Brussel.

U kan deze dagtrip uiteraard ook in omgekeerde zin doen, waarbij u eerst vaart en na de boottocht per trein terugkeert naar Temse.

Info terugreis per trein: senioren 65+ reizen aan vaste prijs van € 7,20 p.p. op alle lijnen - groepen vanaf 15 pers. reizen aan 60% korting of € 4,00 p.p. (groepsticket ten laatste 7 dagen op voorhand aankopen). Reistijd Vilvoorde > Temse: +/- 55 min. en Brussel-Noord > Temse: +/- 1u10min.
Rivertours
Wilfordkaai 14
9140 Temse
- Reserveren is verplicht
Volwassene: €25/ticket | Kind 3-11 jaar: €16 | -3 jaar: gratis
Elk type publiek
Sofie De Prijcker (13/06/2022)

Dinsdag: van 10:30 tot 18:30

18 oktober

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Dagtocht vanuit Temse en Schelle naar hartje Mechelen
( 22 augustus - Temse)
Boottocht op de Durme vanuit Temse en Hamme
( 19 augustus - Temse)
Schelderondvaart van Temse naar Antwerpen en terug
( 21 augustus - Temse)
Open Exoten tuindagen
(Van 20 tot 21 augustus - Temse)
Outdoor escape Steendorp
(Steendorp)