Cie Pilolabò / Les Hommes Andersom

 
Een balletdanser en een luchtacrobaat. Wat gebeurt er als je elkaars standpunt, letterlijk en figuurlijk, durft in te nemen? Wat gebeurt er als je elkaars wereld andersom draait?

In ‘Les Hommes Andersom’ brengen Tars Vandebeek en Mathias Goethals hun werelden samen en creëren ze een eigen choreografische, wondermooie taal.
Tars Vandebeek is danser: klassiek ballet en hedendaagse dans. Hij startte zijn carrière als solist bij repertoire compagnies Gauthier Dance ( Stuttgart), Ballett Zürich (Zwitserland) en Dresden Frankfurt Dance Company (Frankfurt). Hij werkte ondere andere met topchoreografen als William Forsythe, Jiri Kylián, Crystal Pite, Jacopo Godani Marco Goecke en Ohad Naharin en toerde de wereld rond.
Mathias Goethals groeide op in Roeselare. Van kindsbeen af was hij intensief bezig met gymnastiek. Al snel stroomde hij door naar het topsportcentrum in Gent. Na zijn deelname aan het wereldkampioenschap Tumbling in besloot hij zijn artistieke dromen achterna te gaan. Hij ontplooide zich verder als acrobaat en maakt zijn eigen creaties.
De Spil
Hippoliet Spilleboutdreef 1
8800 Roeselare
basisprijs €16 / bundelprijs €13 / -26jaar €8 / vtpRSL €8
Vanaf 4 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Compagnie Flak / José Navas - Avas
( 13 maart - Roeselare)
Shen Yun
( 5 maart - Oostende)
Amae de Eliana Stragapede & Borna Babi
(Van 12 tot 15 maart - Brussel)
Love me by Marina Otero
(Van 21 tot 24 maart - Brussel)
Theory of society
( 14 maart - Sint-Pieters-Woluwe)