Ciné De Wouwer - Nowhere

 
Ex-truckchauffeur André (Koen De Bouw) vult zijn dagen met het opknappen van een afgelegen baancafé. Zijn routineuze bestaan wordt opgeschrikt wanneer hij de dakloze tiener Thierry (Noa Tambwe Kabati) be-trapt op een poging tot inbraak.

André is sterk geraakt door zijn verhaal en neemt de tiener onder zijn hoede. Samen gaan ze op zoek naar een spoor van Thierry’s familie. Tijdens de roadtrip groeit niet alleen een bijzondere vriendschap, maar ook het besef dat ze elkaar nodig hebben om het verleden te laten rusten.

Peter Monsaert schetst een gelaagd portret over verbinding, hoop en familiale roots. Hij creëert hiervoor ontroerende personages die fantastisch worden door Koen De Bouw en Noa Tambwe Kabati.

Nooit eerder zag je Koen De Bouw op deze manier, in zijn meest kwetsbare rol ooit. De jonge talentvolle Noa Tambwe Kabati geeft eveneens het beste van zichzelf. Regisseur Peter Monsaert heeft met Offline en Le Ciel Flamand al laten zien wat hij in zijn mars heeft.

Met: Karlijn Sileghem, Koen De Bouw, Noa Tambwe Kabati, Ruth Becquart, Sebastien Dewaele en Sofie Decleir (cast) en Peter Monsaert (regie en scenario).
Gc de Wouwer
Kloosterstraat 4
2380 Ravels
Reserveren is niet nodig
€ 6,00 - € 1,20 kansentarief
Vanaf 12 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Oppenheimer zoals Christopher Nolan het wil
(Van 24 maart 2023 tot 1e september 2023 - Mechelen)
Nonkels 2: Twee avonden vol kolder en plezier in Popcorn Cafe
(Van 24 maart tot 1e september - Mechelen)
Cinemamarathon Lord of the Rings
(Van 1e maart tot 31 december - Mechelen)
Children of Al-Andalus
( 19 juni - Brussel)