Comic Art Europe, 10 opkomende striptekenaars uit Europa

 
Comic Art Europe is een samenwerkingsproject van vier grote stripactoren: Lyon bd Organisation (Frankrijk), het Belgisch Stripcentrum (BelgiŽ), het Lakes International Comic Art Festival (Verenigd Koninkrijk) en de Escola Joso de comics (Spanje). In en lanceerde Comic Art Europe telkens een oproep voor stripprojecten. De thema's "Visioenen van morgen" en "Samen leven" nodigden uit om na te denken over de uitdagingen van de wereld van vandaag.

Uit de reacties selecteerde Comic Art Europe tien getalenteerde Europese auteurs die ze ondersteunden in hun creatief proces. In de tentoonstelling kan je het resultaat en hun werk bewonderen, en wordt je uitgedaagd om samen met hen onze wereld in vraag te stellen.De tentoonstelling "Visions of tomorrow & Living together" is een productie van Comic Art Europe, medegefinancierd door het Creative Europe programma van de Europese Unie.

Curatoren: Jordi Sempere, Richard Foster

Artiesten: Filipa Beleza (Portugal), Marine des Mazery (Frankrijk), Karrie Fransman (Verenigd-Koningkrijk), Maria Surducan (RoemeniŽ), Meikel Mathias (Duitsland), Silvia L. Ballart (Spanje), Bernard Hage (Libanon), James Albon (Verenigd-Koningkrijk), ätpŠnka JislovŠ (TsjechiŽ), Eva Pavli (SloveniŽ).
Stripmuseum
Zandstraat 20
1000 Brussel
Vanaf 8 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Le Loup en slip stelt zich tentoon
(Van 19 december 2023 tot 31 maart 2024 - Brussel)
Art Nouveau en negende kunst
(Van 1e december 2023 tot 31 maart 2024 - Brussel)
Le Lombard, een familiezaak
(Van 9 september 2023 tot 24 augustus 2024 - Brussel)
Vuurkorf | Laurine Lesaint
(Brussel)
Tentoonstelling Vrouwelijke Kunst
(Van 1e tot 27 maart - Brussel)